FORUM.TOPUA.NET
Форум TopUA.NET

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   УчасникиУчасники   ГрупиГрупи   РеєстрацiяРеєстрацiя   ПрофільПрофіль   Увiйти до приватних повiдомленьУвiйти до приватних повiдомлень   ВхідВхід     

TopUA.NET
Підвищення тІЦ

Нова тема   Відповісти    Головна -> Пошукові системи (SEO)
Попередня тема :: Наступна тема  

Який тІЦ у вашого сайту?
0 ... 50
80%
 80%  [ 8 ]
>50 ... 100
10%
 10%  [ 1 ]
>100 ... 250
10%
 10%  [ 1 ]
>250 ... 500
0%
 0%  [ 0 ]
>500 ... 1000
0%
 0%  [ 0 ]
>1000 ... 2500
0%
 0%  [ 0 ]
>2500
0%
 0%  [ 0 ]
Всього голосів : 10

Автор Повідомлення
azure
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 22 червня, 2007 17:36    Тема повідомлення: Підвищення тІЦ Відповісти цитуючи

Як Ви підвищували тІЦ свого сайту? Де і чим реєстрували свій сайт?
У мого сайту тІЦ 30, хоч зареєстрував майже у 700 каталогах сам та використовував різні програми для реєстрації.

Напишіьт де ви реєструєте свої сайти:
1. В українській зоні.
2. У російській зоні.
3. Інші країни.

Панове, поділіться досвідом Laughing .
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
Kyrya
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 02 липня, 2007 06:35    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

тІЦ не головне. Головне PR. В мене по 5 на кожний сайт. Реєстрував у Закладці та ще декількох каталогах. Але надали PR не вони.

Extensions.org.ua - українізовані розширення та українізатори програм проекту Mozilla
Mozilla-forum.org.ua - Український форум Mozilla
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
azure
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 02 липня, 2007 11:21    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я зняю, що не головне, але все ж таки важливий показник, для російської аудиторії.

ПР у мене 4. Можна сказати, сам виріс, а от тІЦ я підвищував, підвищував (намагався), а він Sad, як був так і залишився.

Question не знаю що з ним робити
Догори
Kyrya
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 02 липня, 2007 14:39    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

1. Навішо українському сайту російськомовна аудиторія? Ну ніяк не второпаю. Вони що, українську знають?

2. За статистикою переважна більшість українських користувачів користуються або Гуглом, або українськими пошуковими системами. Там тІЦ не діє. Навіть якщо подивитись статистику моїх сайтів: 95% людей, які приходять на мої сайти з рядка пошуку приходять саме з Гугла. Треба щоб був великим PR. І робити його треба не штучно, бо PR - головний показник якості, цікавості та популярності вашого сайту. І підвищувати PR штучно це все рівно, що вихвалятись.

3. Ваш PR зріс за допомогою ваших користувачів. Ваш проект цікавий користувачам і вони самі підвищили вам PR, наприклад, шляхом розмішення на своїх сайтах кнопки вашого сайту або просто написали про ваш сайт. Показник PR не дуже залежить від кількості зворотніх посилань. Головне - тематичність. Тобто чи співпадає тема сторінки сайту з посиланням на ваш сайт та чи це просто посилання, чи стаття про ваш сайт.

4. Про реєстрацію у іноземних каталогах вже навіть говорити не хочеться. Дивіться тут: https://topua.net/forum/chomu-po-poshuku-sait-ne-znahoditsya-vt127-15.html

Extensions.org.ua - українізовані розширення та українізатори програм проекту Mozilla
Догори
azure
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 02 липня, 2007 15:49    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я і не заперечую що головний показник для мого сайту є ПР. За ключовими словами сайт у першій 10.

І з аудиторією близько до правди:
1. 70% трафіку - то є Гугля.
2. Яндекс.
3. Решта: український пошук + посилання

Але аудиторія, нажаль, десь 70-80% відсотків - Росія Sad (може добре розмовляють українською, а може просто слова співпадають при написанні - "загадки" Very Happy )

тІЦ мені потрібна лише, щоб сайт приносив більше грошей - необхідно тІЦ=100 - ось чому цим "маюсь"
Догори
Kyrya
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 02 липня, 2007 17:48    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Цитата:
тІЦ мені потрібна лише, щоб сайт приносив більше грошей - необхідно тІЦ=100 - ось чому цим "маюсь"
Де це такі заробітки?

Догори
Kyrya
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 02 липня, 2007 22:05    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

При збільшенні тІЦ головне не помилитись. Реєстрація у багатьох каталогах через один сайт може призвести до реєстрації вашого сайту у "чорному" каталозі. Він принесе лише 1 тІЦ, але може назавжди викреслити ваш сайт з рейтингу Google PR.

Догори
azure
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 02 липня, 2007 22:11    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ось де не пускають без тІЦ(100):
http://fatlink.ru/rules.html

А сиджу тут, ціна визначається з ПР та тІЦ:
http://elitelink.ru/
Догори
Kyrya
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: вівторок, 03 липня, 2007 06:30    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

У першому випадку пускають також, коли або тільки PR=>4 або тільки тІЦ=>500. Ви ж самі казали, що у вашого сайту 4

Догори
azure
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: вівторок, 03 липня, 2007 14:10    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Kyrya написав:
У першому випадку пускають також, коли або тільки PR=>4 або тільки тІЦ=>500. Ви ж самі казали, що у вашого сайту 4

Точно. Smile
Перший варіант спробував - не сподобалося.
Другим користуюся.
Залишає "маятись" тІЦ, хоча він все одно важливий Confused

Дякую за коменти
Догори
azure
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 20 липня, 2007 10:50    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

azure написав:
Залишає "маятись" тІЦ, хоча він все одно важливий Confused

Хотів сказати "Залишаю". а не "Залишає" Smile

А тІЦ сам і виріс, +10 після останнього оновлення.
Догори
eddbit
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: субота, 08 грудня, 2007 18:53    Тема повідомлення: Kyrya откуда у Вас ПР Відповісти цитуючи

Цікаво просто звідки у ваших сайтів пр, хоча не 5, як ви казали, але і 4 тоже дуже добре, з врахуванням відсутності беків. Просто дивуюся звідки ж він у вас є, при такій нульовій кількості беків - і 4 - дивно
Kyrya
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: субота, 08 грудня, 2007 19:22    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

А ви не дивуйтеся, а читайте новини. Гуугл обнулив зворотні посилання та ввів для них спеціальний код. Тому ПР залишився, а зворотніх посилань немає

Догори
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Головна -> Пошукові системи (SEO) Ваш часовий пояс: GMT + 3 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Ви не можете закачувати файли у цьому форумі
Ви не можете зкачувати файли у цьому форумі