Форум TopUA.NET

Український Хостинг
Сьогодні: 28 серпня 2008, 14:32

Часовий пояс UTC + 2 годин

Створити нову тему Відповісти  [ 48 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4  Далі
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 3 січня 2007, 02:26 
Офлайн

Повідомлення: 44
Kyrya написав:
Для того, щоб сайт був на перших позиціях при пошуку треба до кожної сторінки додавати відповідні МЕТА-теги, тобто коротко описуати те, що знаходиться на сторінці. Тоді і PR не потрібний.
У мого сайту PR=0, а відображення у пошуку у першій 5-ці.

Ух ти! Оце так так! Ви, Kyrya, мабуть, намагаєтесь сказати нове слово в SEO. Те, що ви кажете, це не просто цікаво, а дуже цікаво! Прошу продовжити.

Може адресу вашої ділянки (сайту) для початку наведете? Ту що з PR=0? І по якому запитові ви шукаєте? До речі, не хочете поцікавитись, чи враховує Google оті ваші META-теги? Це так, для початку...

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 3 січня 2007, 03:52 
Офлайн
TopUA: Адміністратор

Повідомлення: 1458
les2:

Якщо конкуренція по обраним ключовим словам низька, то того, про що каже Kyrya цілком достатньо. Як приклад можу навести сайт https://topua.net (PR=0). Дивіться самі: http://www.google.com.ua/search?q=%C1%E ... ndows-1251

Перше місце! 8)

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 5 січня 2007, 12:24 
Офлайн

Повідомлення: 411
les2 написав:
Ух ти! Оце так так! Ви, Kyrya, мабуть, намагаєтесь сказати нове слово в SEO. Те, що ви кажете, це не просто цікаво, а дуже цікаво! Прошу продовжити.

Може адресу вашої ділянки (сайту) для початку наведете? Ту що з PR=0? І по якому запитові ви шукаєте? До речі, не хочете поцікавитись, чи враховує Google оті ваші META-теги? Це так, для початку...

Мій сайт вказаний у підписі.

Пару рядків про реєстрацію у каталогах. Для реєстрації сайту більша частина каталогів вимагає встановлення своєї кнопки.
Залежність така:
Більше каталогів -> більше кнопок на сайті -> більше з'єднань браузеру з каталогами для завантаження кнопок -> значне зменшення швидкості завантаження сторінок сайту.

Так, реєструючись у купі каталогів можна збільшити показник PR та отримати додаткових користувачів з цих каталогів (не багато). Але якщо сторінки сайту будуть завантажуватись довго, то ці користувачі відвідають сайт в перший і в останній раз.

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 9 січня 2007, 00:22 
Офлайн

Дмитро написав:
Якщо конкуренція по обраним ключовим словам низька, то того, про що каже Kyrya цілком достатньо.

1) "Якщо"
2) Kyrya каже про МЕТА-теги і що в такому разі "PR не потрібний".

От з другим я й не погоджуюсь.

Цитата:
Як приклад можу навести сайт https://topua.net (PR=0).

Мм. Це не зовсім так. У вас зріс ТИЦ (я його инколи називаю "тиць" :): з 0 на початку листопада до 40 нині. Покращилась індексація (чи зросло число сторінок), збільшилось число покликів. Щось таке й показує ТИЦ. Звичайно, це непрямий, синтетичний показник, але він загалом до певної міри адекватний. І він оновлюється частіше за PR.

Що ж до PR, то він чомусь вже досить довго не обновляється: минулий перерахунок був здається у вересні, а новий кажуть буде лише в лютому. І у вас він зразу має тоді стати 2-3 (він мабуть і тепер десь такий, але (я так припускаю) це значення не показується).

Але те, що ці показники не обновилися, не означає, що перестали працювати (або якось там "заморозились") алгоритми ранжування. Та хай би навіть так. Пошукові павучки (spider, bot) постійно лазять ділянками, призбируючи нові сторінки, ланки (URL), поклики, збираючи статистику, і відтак змінюючи пошукову видачу. Це слід враховувати.

Цитата:
Дивіться самі: http://www.google.com.ua/search?q=%C1%E ... ndows-1251

Перше місце! 8)

У мене за цим запитом на другому місце, та це не суттєво. Головне, ви через вашу кнопку маєте зворотні поклики. А кнопка має атрибут alt, значення якого "TopUA: Безкоштовний хостинг з cPanel без реклами". От вам і запит "Безкоштовний хостинг". Доречі, можете пошукати по запиту "хостинг cPanel" - позиції гірші, але також нічого.

А от тепер спробуйте пошукати по запиту "хостинг", або по якомусь конкурентному чи просто комерційному запитові. От це й називатиметься "відчуй, що таке справжнє SEO".

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 9 січня 2007, 00:33 
Офлайн

Kyrya написав:
Для того, щоб сайт був на перших позиціях при пошуку треба до кожної сторінки додавати відповідні МЕТА-теги, тобто коротко описуати те, що знаходиться на сторінці.

НМД, ви перебільшуєте важливіть МЕТА-тегів. Найголовніший МЕТА-тег звісно "title", він таки чимало важить. А от description і keywords майже нічого не значать. Тобто прописати їх таки слід, такий собі коротенький ошатний текст з ключовими словами, але годі сподіватись, що вони значно покращать пошукову видачу.

Цитата:
Тоді і PR не потрібний. У мого сайту PR=0, а відображення у пошуку у першій 5-ці.

НМД, це занадто категорично. Инша річ, що можу погодитись (і то, з застереженнями), що потрібний не сам PR, а те, що призводить до збільшення PR (це або тавтологія, або питання про адекватність PR, але загалом так). А, зокрема, до більшого PR призводять поклики з каталогів.

Цитата:
Мій сайт вказаний у підписі.

А де ж запити?

Цитата:
Пару рядків про реєстрацію у каталогах. Для реєстрації сайту більша частина каталогів вимагає встановлення своєї кнопки.

Наскільки мені відомо, це не так. Існує певний розподіл тих каталогів на білі, й так би мовити, "чорні". Не всі вимагають кнопки. Побоююсь, що ви говорите про те, на чому не розумієтесь.

Цитата:
Так, реєструючись у купі каталогів можна збільшити показник PR та отримати додаткових користувачів з цих каталогів (не багато).

Що й слід було довести.

Цитата:
Але якщо сторінки сайту будуть завантажуватись довго, то ці користувачі відвідають сайт в перший і в останній раз.

Та ну ні. У ваших словах дещиця сенсу таки є, та й того. По-перше, ви виходите з боюся хибного засновку про докінечність кнопок. По-друге, кнопки ж зазвичай тулять зісподу сторінки (то їх навіть не видко). По-трете, поглядач (browser) почне затягування (завантаження) тих кнопок, тільки коли він майже цілком витягне сторінку (якщо кнопки зісподу). По-четверте, якщо навіть кнопки є, то це ж не кнопки рейтингів (чи лічильників), які бажано вліпити на кожну сторінку, а лише на одній якійсь. По-п'яте, ті кнопки "легенькі" - аж може 1Кб, і навіть то забагато. Нарешті, по-шосте, користувачі зовсім вже не такі чутливі до розміру сторінок - лишень дайти їм те, за чим вони до вас прийшли - вони повернуться, хай навіть та сторінка важитиме 200Кб.

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 9 січня 2007, 12:12 
Офлайн

META-теги дуже корисна річ. Коли пошукова система індексує сторінку, то вона не знає що у ній головне і потім при пошуку видає у опис те, що їй заманеться. Якщо ж сторінка має META-опис, то цій опис і відобразиться. А опис це дуже важлива річ, бо користувачі вирішують йти чи ні на сторінку саме з опису.

Приклад з мого сайту. Перша сторінка немає META-запису. Google видає такий опис:
Цитата:
Встановити останню версію розширення можна зі сторінки Завантаження > Розширення > DownThemAll! Оновлено ( 01.12.06 ) ...
Це частина новини з головної сторінки.
Друга сторінка має META-запис. Результат у Google:
Цитата:
Проект Extensions.org.ua присвячено українізованим розширенням та українізаторам програм проекту Mozilla та ін., Органайзер Sunbird - незамінний помічник у ...
Це з сторінки про Sunbird. Відображено МЕТА-тег - саме те, що потрібно відобразити.
Тож META-теги є важливим елементом сторінки.

Цитата:
Що ж до PR, то він чомусь вже досить довго не обновляється: минулий перерахунок був здається у вересні, а новий кажуть буде лише в лютому. І у вас він зразу має тоді стати 2-3 (він мабуть і тепер десь такий, але (я так припускаю) це значення не показується).

PR оновлюється 4 рази на рік.

Цитата:
Наскільки мені відомо, це не так. Існує певний розподіл тих каталогів на білі, й так би мовити, "чорні". Не всі вимагають кнопки. Побоююсь, що ви говорите про те, на чому не розумієтесь.

Я ж сказав, що "багато каталогів вимагають встановлення кнопки". Я ж не сказав, що усі. І я мав на увазі не кнопки рейтингу, а звичайні
кнопки-посилання.
1. На каталогах є роботи, які перевіряють чи встановлена кнопка у
відповідності з вимогами.
2. Багато каталогів вимагають, щоб кнопка стояла на кожній сторінці.
3. Кнопки не зовсім легенькі. Головним недоліком є те, що для завантаження кнопки браузер робить додатковий запит на каталог. І так для кожної кнопки. Це призводить до значного зменшення швидкості завантаження сторінки. Це загальновідомий факт.

Цитата:
Нарешті, по-шосте, користувачі зовсім вже не такі чутливі до розміру сторінок - лишень дайти їм те, за чим вони до вас прийшли - вони повернуться, хай навіть та сторінка важитиме 200Кб.

Тут Ви помиляєтесь. Якщо у користувача стоїть LAN або ADSL з необмеженим трафіком, то йому дійсно байдуже скільки буде важити сторінка. Якщо ж стоїть обмеження за трафіком або низька швидкість (обмежена LAN, використання ADSL вдень, модемне з'єднання) то вага сторінки має досить велике значення. Не тільки у часі, а ще й в грошах.

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення: дискусія
ПовідомленняДодано: 13 січня 2007, 12:51 
Офлайн

Повідомлення: 4
Оце то я дискусію закрутив...
А з чого все розпочалося?
З мого тупого питання :D

Ти ба... як буває :D

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 22 березня 2007, 00:35 
Офлайн

Повідомлення: 3
Скажіть, будь-ласка, чи потрібно мета теги встановлювати на кожній сторінці чи досить лише на першій:?:

І ще питання: як використати MamboV4 для просування сайту:?: я скачав архів з сайту. Що далі з ним робити:?:

Завантажити на свій сайт:?:

Раніше вдячний. Чекаю на відповідь... :cry:

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 22 березня 2007, 12:55 
Офлайн
TopUA: Адміністратор

Повідомлення: 1458
Мета-теги мають бути розміщені на всіх сторінках.

Мамбо не призначений для просування :wink:. Це система управління контентом (просто кажучи це пустий сайт, який вам треба наповнити інформацією). Його треба встановити на хостинг що підтримує PHP+MySQL і налаштувати.

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 22 березня 2007, 21:15 
Офлайн

А ще хочу запитати, чи можна Mambo чи Joomla пристосувати до вже готового створеного сайту, не перероблюючи його занову :?:
Чи є в цьому необхідність :?:

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 22 березня 2007, 21:34 
Офлайн

Дмитро написав:

Тобто універсальні мета теги на всі сторінки чи декілька мета тегів на декілька сторінок :?:

Мабуть, кожна сторінка повинна мати свої універсальні мета теги. :idea:

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 23 березня 2007, 08:11 
Офлайн

1ua.com.ua написав:
Дмитро написав:

Тобто універсальні мета теги на всі сторінки чи декілька мета тегів на декілька сторінок :?:

Мабуть, кожна сторінка повинна мати свої універсальні мета теги. :idea:

1. Mambo - це дуже зручна система керування контентом. Вона має функцію додавання МЕТА-тегу до кожної сторінки. Для ще більш зручного керування МЕТА-тегами є спеціальний модуль. Нажаль назви не пам'ятаю. Шукайте його на сайті розширень для Mambo

2. Можна встановити однаковий МЕТА-тег для усіх сторінок. Однак це не надасть такого гарного результату, як коли у Вас буде для кожної сторінки свій МЕТА-тег. І у ньому буде опис теми не всього сайту, а цієї конкретної сторінки.

3. Mambo (Joomla!) не можна приєднати до старого сайту не перетворюючи його, бо це система з своїм принципом роботи. Вона підтримує тільки перехід від старих версій до більш нових. Про необхідність встановлення вирішувати Вам, але я зауважу, що після встановлення цієї системи дійсно набагато краще живеться. :D

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення: Слава Україні!
ПовідомленняДодано: 25 березня 2007, 01:19 
Офлайн

Повідомлення: 9
Прошу вибачення, що от так влізаю у вашу дискусію проте моя думка така - зробити для початку цікавий і корисний ресурс необхідно (щоб відвідувач захтів як мінімум додати його собі до закладок... як максимум зареєструватися і відвідувати його не рідше ніж раз в тиждень).... вибрати гарну назву і адресу, бажано щоб одне одному відповідало, мати адресу таку, котра легко запам’ятовується (в такому разі вона має бути унікальною - людина її запам’ятає і повернеться до вас) або ж якусь подібну до якогось потужного порталу і надіятися що хтось помилково на вас натрапить :lol:

А от пошукові роботи... гм однозначно погоджуюсь з тим що вони непопадуть на сайт якщо на нього ніде немає лінків - обмінюйтеся кнопками чи лінками з іншими сайтами, статтями, оглядами, ну і ще якимось вашим екслюзивом.

Саме оловне сильно не розчаровуйтеся якщо за пів року вашої праці днями і ночами ро це знає лише 50 люду вденб, можливо вже через рік про вас знатиме 500 люду за добу, а пошуковики не даватимуть спокою своїми запитами....

Словом все у ваших руках...

Дякую з увагу, Слава Україні! Зображення

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 5 квітня 2007, 13:09 
Офлайн

Повідомлення: 14
А мій сайт проіндексували.

Сьогодні набрав в Гуглі "Українські сайти" і побачив себе на 2-му місці.
Був вражений.

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 3 червня 2007, 16:18 
Офлайн

Повідомлення: 25
Ось, у нічний час (за 4-5 годин) можна безкоштовно зареєструвати свій сайт у пошукових системах та каталогах (пару тисяч штук): http://1ps.ru/

Догори
 Профіль  

Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 48 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4  Далі

Часовий пояс UTC + 2 годин

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Вперед: