Попередня тема :: Наступна тема |
Який тІЦ у вашого сайту? |
0 ... 50 |
|
84% |
[ 11 ] |
>50 ... 100 |
|
7% |
[ 1 ] |
>100 ... 250 |
|
7% |
[ 1 ] |
>250 ... 500 |
|
0% |
[ 0 ] |
>500 ... 1000 |
|
0% |
[ 0 ] |
>1000 ... 2500 |
|
0% |
[ 0 ] |
>2500 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Всього голосів : 13 |
|
Автор |
Повідомлення |
azure
Користувач хостингу

|
Написане: п'ятниця, 22 червня, 2007 17:36 Тема повідомлення: Підвищення тІЦ |
 |
|
Як Ви підвищували тІЦ свого сайту? Де і чим реєстрували свій сайт?
У мого сайту тІЦ 30, хоч зареєстрував майже у 700 каталогах сам та використовував різні програми для реєстрації.
Напишіьт де ви реєструєте свої сайти:
1. В українській зоні.
2. У російській зоні.
3. Інші країни.
Панове, поділіться досвідом . |
|
Догори |
|
 |
Kyrya
Користувач хостингу

|
Написане: понеділок, 02 липня, 2007 06:35 Тема повідомлення: |
 |
|
тІЦ не головне. Головне PR. В мене по 5 на кожний сайт. Реєстрував у Закладці та ще декількох каталогах. Але надали PR не вони.
Догори |
|
 |
azure
Користувач хостингу

|
Написане: понеділок, 02 липня, 2007 11:21 Тема повідомлення: |
 |
|
Я зняю, що не головне, але все ж таки важливий показник, для російської аудиторії.
ПР у мене 4. Можна сказати, сам виріс, а от тІЦ я підвищував, підвищував (намагався), а він , як був так і залишився.
не знаю що з ним робити |
|
Догори |
|
 |
Kyrya
Користувач хостингу

|
Написане: понеділок, 02 липня, 2007 14:39 Тема повідомлення: |
 |
|
1. Навішо українському сайту російськомовна аудиторія? Ну ніяк не второпаю. Вони що, українську знають?
2. За статистикою переважна більшість українських користувачів користуються або Гуглом, або українськими пошуковими системами. Там тІЦ не діє. Навіть якщо подивитись статистику моїх сайтів: 95% людей, які приходять на мої сайти з рядка пошуку приходять саме з Гугла. Треба щоб був великим PR. І робити його треба не штучно, бо PR - головний показник якості, цікавості та популярності вашого сайту. І підвищувати PR штучно це все рівно, що вихвалятись.
3. Ваш PR зріс за допомогою ваших користувачів. Ваш проект цікавий користувачам і вони самі підвищили вам PR, наприклад, шляхом розмішення на своїх сайтах кнопки вашого сайту або просто написали про ваш сайт. Показник PR не дуже залежить від кількості зворотніх посилань. Головне - тематичність. Тобто чи співпадає тема сторінки сайту з посиланням на ваш сайт та чи це просто посилання, чи стаття про ваш сайт.
4. Про реєстрацію у іноземних каталогах вже навіть говорити не хочеться. Дивіться тут: https://topua.net/forum/chomu-po-poshuku-sait-ne-znahoditsya-vt127-15.html
Догори |
|
 |
azure
Користувач хостингу

|
Написане: понеділок, 02 липня, 2007 15:49 Тема повідомлення: |
 |
|
Я і не заперечую що головний показник для мого сайту є ПР. За ключовими словами сайт у першій 10.
І з аудиторією близько до правди:
1. 70% трафіку - то є Гугля.
2. Яндекс.
3. Решта: український пошук + посилання
Але аудиторія, нажаль, десь 70-80% відсотків - Росія (може добре розмовляють українською, а може просто слова співпадають при написанні - "загадки" )
тІЦ мені потрібна лише, щоб сайт приносив більше грошей - необхідно тІЦ=100 - ось чому цим "маюсь" |
|
Догори |
|
 |
Kyrya
Користувач хостингу

|
Написане: понеділок, 02 липня, 2007 17:48 Тема повідомлення: |
 |
|
Цитата: |
тІЦ мені потрібна лише, щоб сайт приносив більше грошей - необхідно тІЦ=100 - ось чому цим "маюсь" |
Де це такі заробітки?
Догори |
|
 |
Kyrya
Користувач хостингу

|
Написане: понеділок, 02 липня, 2007 22:05 Тема повідомлення: |
 |
|
При збільшенні тІЦ головне не помилитись. Реєстрація у багатьох каталогах через один сайт може призвести до реєстрації вашого сайту у "чорному" каталозі. Він принесе лише 1 тІЦ, але може назавжди викреслити ваш сайт з рейтингу Google PR.
Догори |
|
 |
azure
Користувач хостингу

|
Написане: понеділок, 02 липня, 2007 22:11 Тема повідомлення: |
 |
|
Ось де не пускають без тІЦ(100):
http://fatlink.ru/rules.html
А сиджу тут, ціна визначається з ПР та тІЦ:
http://elitelink.ru/ |
|
Догори |
|
 |
Kyrya
Користувач хостингу

|
Написане: вівторок, 03 липня, 2007 06:30 Тема повідомлення: |
 |
|
У першому випадку пускають також, коли або тільки PR=>4 або тільки тІЦ=>500. Ви ж самі казали, що у вашого сайту 4
Догори |
|
 |
azure
Користувач хостингу

|
Написане: вівторок, 03 липня, 2007 14:10 Тема повідомлення: |
 |
|
Kyrya написав: |
У першому випадку пускають також, коли або тільки PR=>4 або тільки тІЦ=>500. Ви ж самі казали, що у вашого сайту 4 |
Точно. 
Перший варіант спробував - не сподобалося.
Другим користуюся.
Залишає "маятись" тІЦ, хоча він все одно важливий 
Дякую за коменти
|
|
Догори |
|
 |
azure
Користувач хостингу

|
Написане: п'ятниця, 20 липня, 2007 10:50 Тема повідомлення: |
 |
|
azure написав: |
Залишає "маятись" тІЦ, хоча він все одно важливий 
|
Хотів сказати "Залишаю". а не "Залишає" 
А тІЦ сам і виріс, +10 після останнього оновлення.
|
|
Догори |
|
 |
eddbit
Користувач хостингу
|
Написане: субота, 08 грудня, 2007 18:53 Тема повідомлення: Kyrya откуда у Вас ПР |
 |
|
Цікаво просто звідки у ваших сайтів пр, хоча не 5, як ви казали, але і 4 тоже дуже добре, з врахуванням відсутності беків. Просто дивуюся звідки ж він у вас є, при такій нульовій кількості беків - і 4 - дивно
|
 |
Kyrya
Користувач хостингу

|
Написане: субота, 08 грудня, 2007 19:22 Тема повідомлення: |
 |
|
А ви не дивуйтеся, а читайте новини. Гуугл обнулив зворотні посилання та ввів для них спеціальний код. Тому ПР залишився, а зворотніх посилань немає
Догори |
|
 |
Lizunoff
Користувач хостингу
|
Написане: середа, 30 січня, 2008 23:13 Тема повідомлення: |
 |
|
Сори, на украинском не могу... бек линки можно и в яху увидеть, и там их тоже мало...
|
 |
Mazepa
Користувач хостингу
|
Написане: середа, 06 лютого, 2008 16:12 Тема повідомлення: |
 |
|
Kyrya написав: |
А ви не дивуйтеся, а читайте новини. Гуугл обнулив зворотні посилання та ввів для них спеціальний код. Тому ПР залишився, а зворотніх посилань немає |
Коли саме це сталося?
Догори |
|
 |
|