FORUM.TOPUA.NET
Форум TopUA.NET

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   УчасникиУчасники   ГрупиГрупи   РеєстрацiяРеєстрацiя   ПрофільПрофіль   Увiйти до приватних повiдомленьУвiйти до приватних повiдомлень   ВхідВхід     

TopUA.NET
Forum - завжди треба
Перейти до сторінки назад  1, 2

Нова тема   Відповісти    Головна -> Програмування для WEB
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Lord Pro.teus
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: субота, 21 липня, 2007 14:28    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

SMF - незручний для модифікування, оскільки в основному побудований на XML... мій вибір - ІПБ1.3.1
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
JuJik
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 08 жовтня, 2007 12:18    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ага.. також раніше страждав такою "фішкою" - добавляв моди та грався з кодом... Знадобилось пару місяців, щоб усвідомити, що без грунтовних знань туда сунутись не потрібно...
Якщо потрібна стабільна робота то СМФ, якщо гратись - тоді все інше =)
Догори
Rozbi
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: неділя, 21 жовтня, 2007 11:44    Тема повідомлення: питання... Відповісти цитуючи

можна питання...

ось виникла необхідність форуму (десь на 10 стабільних користувачів)
доступ до 80% тем буде обмеженим,
тепер питання - який мені краще обрати форум якщо для мене головне це - швидкість, мала нагрузка на сервер і щоб не було помилок з зміною дизайну та мови!

Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
Lord Pro.teus
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: четвер, 14 лютого, 2008 18:36    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Залежно від того, якою буде планова активність та кількість розділів... наче вже всі двигунці пробував, тож під потреби порекомендую...
Догори
Kyrya
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: четвер, 14 лютого, 2008 20:17    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Rozbi, SMF. http://simplemachines.org. Саме те, що Вам потрібно
Lord Pro.teus
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: четвер, 14 лютого, 2008 21:11    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Kyrya, ви завжди вміли визначати, що людині потрібно, не знаючи її до цього повних вимог? Very Happy
Догори
Kyrya
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 15 лютого, 2008 02:24    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Lord Pro.teus, захотілося поговорити? Чи ви собі просто кількість повідомлень збільшуєте? Читайте уважно:
Rozbi написав:
(десь на 10 стабільних користувачів)
доступ до 80% тем буде обмеженим,
тепер питання - який мені краще обрати форум якщо для мене головне це - швидкість, мала нагрузка на сервер і щоб не було помилок з зміною дизайну та мови!

Lord Pro.teus
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 15 лютого, 2008 02:30    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Під це далеко не обов'язково підходить smf, додаткові параметри описав вище... не хочу сперечатись, то ваш варіант Smile
Догори
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Головна -> Програмування для WEB Ваш часовий пояс: GMT + 3 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2
Сторінка 2 з 2

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Ви не можете закачувати файли у цьому форумі
Ви не можете зкачувати файли у цьому форумі