FORUM.TOPUA.NET
Форум TopUA.NET

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   УчасникиУчасники   ГрупиГрупи   РеєстрацiяРеєстрацiя   ПрофільПрофіль   Увiйти до приватних повiдомленьУвiйти до приватних повiдомлень   ВхідВхід     

TopUA.NET
Forum - завжди треба
Перейти до сторінки 1, 2  далі

Нова тема   Відповісти    Головна -> Програмування для WEB
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Nazare
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: вівторок, 27 березня, 2007 21:11    Тема повідомлення: Forum - завжди треба Відповісти цитуючи

Rolling Eyes
Я надіюсь цей скрипт поможить вам Laughing

Закачати!!!
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
Lord Pro.teus
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: середа, 28 березня, 2007 17:49    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Серед безкоштовних форумів лідирує ІПБ 1.3.1; ПхпББ2 та ПхпББ3... тож вони кращі...
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Nazare
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: середа, 28 березня, 2007 19:09    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

він не витрачає багато ресурсів
таких як MySql тому такто......
Idea
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
Lord Pro.teus
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: середа, 28 березня, 2007 20:02    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

як і ПхпББ2... він не такий молодий, але його також будем підтримувати...
Догори
Nazare
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: четвер, 29 березня, 2007 18:55    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Так, він дуже косить під пхпбб але деколи потрібно!!
Rolling Eyes
Догори
Kyrya
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 30 березня, 2007 08:49    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Lord Pro.teus написав:
Серед безкоштовних форумів лідирує ІПБ 1.3.1; ПхпББ2 та ПхпББ3... тож вони кращі...
Про SMF забув. Зараз він швидко набирає позиції.
Kyrya
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 30 березня, 2007 09:03    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

І я б не говорив, що рнрВВ серед найкращих. За захищеністю від спамерських роботів він серед останніх. Тому люди з нього і переходять на SMF.

Мені тільки одне цікаво. Що зробив з цим форумом Дмитро, що в ньому спамерські роботи не реєструються.

Lord Pro.teus
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 30 березня, 2007 15:27    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Дивно, чому ж в мене стоїть і SMF, і PhpBB2, і IPB1.3.1, і phpBB3, але спамерських ботів немає ніде))
Догори
Kyrya
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 30 березня, 2007 21:50    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Кількість спамерів на форумі залежить від кількості посилань на нього та його тематики. У SMF непоганий захист, тому у ньому немає ботів. Про IPB казати не буду - не користувався. А phpBB ... рідкісне. Особисто в мене кожного дня по 5 ботів з'являлося. Кажуть, що буває набагато більше.
comanche
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: субота, 31 березня, 2007 06:28    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Тут все просто, раніше було всього два популярних форуми: пхпбб, та ірв, які не вимагали нічого для інсталяції дистрибутиву на сайт, при чому відрізнялись приємною адміністративною частиною, цілою купою тем, та ленгридж паків, а також всяких смайлів, аватарів і тд і тп. Черз що швидко захопили практично усіх програмістів, які створювали на своїх сайтах форуми(та й не лише програмістів).
Ну а спамери: народ, який ніколи не спить, от вони і почали копати під пхп бб та ірв, відповідно ніщо не є абсолютно захищеним і з часом знайшли диру в пхп бб,
про свф я нічого не чув, мабуть якийсь новий продукт і справа не в тому, що він краще захищений, а в тому що під нього не почали рити ямку....
поки що....

Kyrya
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: субота, 31 березня, 2007 11:46    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

SMF існує давно. І в нього дуже багато прихильників. До речі, конвертери баз з інших форумов за популярністю (кількість завантажень):
1. phpBB > SMF (7 тисяч)
2. IPB > SMF (близько 1 тисячі)
3. vBulletin > SMF (до 1 тисячі)

crazyfreedom

ПовідомленняНаписане: субота, 05 травня, 2007 13:56    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

привіт!
Догори
Romantic
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: четвер, 05 липня, 2007 23:52    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

vBulletin хороший форум, стабільний в IPB постійно якісь проблеми! Я віддаю перевагу vBulletin.
P.S.Цікаво мене не прикриють, коли я все таки поставлю цей форум?

jin
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 06 липня, 2007 14:53    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Romantic написав:
vBulletin хороший форум, стабільний в IPB постійно якісь проблеми! Я віддаю перевагу vBulletin.
P.S.Цікаво мене не прикриють, коли я все таки поставлю цей форум?
Залежно від того, чи ти за нього (скрипт форуму) заплатиш. Краще використовуй phpBB та SMF
Догори
sergio
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: субота, 21 липня, 2007 03:24    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

SMF на мiй погляд один з найкращих Rolling Eyes
Догори
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Головна -> Програмування для WEB Ваш часовий пояс: GMT + 3 Години
Перейти до сторінки 1, 2  далі
Сторінка 1 з 2

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Ви не можете закачувати файли у цьому форумі
Ви не можете зкачувати файли у цьому форумі