Щодо часу, лінків і магазину; я намагався пояснити у своєму повідомленні, чим TopUA відрізняється від магазину. Можливо, я не зміг правильно донести думку; тоді прошу мене вибачити. Максимально стисло це можна висловити приблизно так: або все працює як є (і доробляється поступово), або нічого не буде взагалі (ні хостингу, взагалі нічого).
Цитата:
Але останні зміни викликают в мене лише негативні відчуття. Власне чому я обрав саме безкоштовний хостинг, тому що я хочю бути впевненним за стабільність роботи свого сайту, за те, що його не вимкнуть за несплату, що б не думати, а коли саме мені треба сплатити і скільки, бо часу в мене мало і я не хочю бути до чогось привьязанним.
Але останні, нові правила,
Ця жахлива можливість платних апгрейдів існуює вже більше як півтора роки, а до того як її було введено — ніякого способу підняти ліміти взагалі не було. Можливість апгрейдів введена для того, щоб сайти мали альтернативу автоматичному блокуванню; ви якось змогли все викрутити навпаки
Цитата:
До того ж така система робить хостинг не конкурентноспроможним, бо інші подібні хостинги дають безмежный трафік, одноразову сплату в розмірі $4.40 за збільшення місця на 1.5 ГБ, плюс збільшувати можно нескінченну кількість разів, також одноразова сплата за вимкнення реклами у розмірі $7.80, та ще багато іншого, а якщо відвідувачів за день понад 100, всі ці послуги можно активувати безкоштовно.
Настільки не конкурентноспроможним, що мені вже декілька разів потрібно було обмежувати реєстрацію нових акаунтів. Про розміри оплати у «іншого хостера» я навіть не хочу коментувати. Можу лише порадити переїхати до того хостера (я навіть повністю поверну ваш платіж

). Я не перший рік займаюсь хостингом і суміжними проектами, і знаю про цю індустрію все.
Цитата:
Отже тепер TOPUA не є безперечним лідером, а жаль. Я розумію що треба окуповувати сервери, але не за рахунок безкоштовних хостингів, у Вас є платний хостинг, треба саме за його рахунок покривати безкоштовний.
Ще раз, я не розумію, звідки ви взяли це «тепер», умови в нас весь час лише поліпшувались, нові можливості з'являються, обмежень не додається... Щодо платного хостингу: в нас його немає.
З ваших повідомлень очевидно, що ви не маєте бажання ані тверезо оцінити ситуацію, ані просто зрозуміти те, про що я пишу. Я це розумію, зараз бути «споживачем» — це модно; але, нажаль, на TopUA ця ідеологія не працює.