Форум TopUA.NET

Український Хостинг
Ваш останній візит відбувся: Суб, 14 червня, 2008 15:43 Сьогодні: Суб, 14 червня, 2008 15:43

Часовий пояс UTC

[ 48 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4  Далі
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Bandwidth Limit Exceeded
ПовідомленняДодано: Вів, 27 травня, 2008 11:55 
Офлайн
TopUA: Адміністратор

Повідомлення: 1392
Добре, спробую ще раз.

1) На тих серверах де немає cPanel (на яких встановлена наша власна панель керування — наразі це Hmarka, Rifo, Croe) всі акаунти мають 50ГБ трафіку на місяць. На цих серверах наразі неможливо збільшувати трафік для якогось окремого акаунту (можна лише вимкнути рекламу), але згодом така можливість з'явиться (працюватиме автоматично — так само як зараз там можна вимкнути рекламу).

2) На тих серверах де є cPanel — трафік можна збільшувати на тих умовах, про які я вже неодноразово писав (монети EOMY, або WMZ напряму — згідно з інструкції на форумі EOMY). На тих серверах, де в якості реклами висить лише посилання на TopUA або EOMY, це посилання можна вимкнути на тих самих умовах. На інших серверах з cPanel (де банерна реклама відображається зверху кожної сторінки) вимкнути її неможливо.

Наступне. Зі мною немає сенсу намагатись «домовитись» якимось приватним чином з трьох причин:
1) Хостинги EOMY.NET, TopUA.NET, Вагончик, Good-Host нажелать одному власнику — мені.
2) Збільшення дискового простору і трафіку для користувачів, навіть за гроші — ніяк не відображається на моїх доходах.
3) Я просто не хочу мати будь-яких домовленностей, бо про них треба пам'ятати (або десь їх записувати). Це дуже непродуктивно, та й просто нецікаво.

Трохи поясню другий пункт. Хостинг — це моє хобі, гроші я заробляю зовсім у іншій сфері; але я хотів би, аби доходи з цього хостингу хоча б дозволяли платити за сервери (а зараз це вже більше $1000 на місяць). Наразі всі надходження ще не перекривають ці витрати, але різниця впевнено скорочується.

Можливість збільшення дискового простору і трафіку зроблено для тих, хто цього потребує (а не для того, щоб я міг придбати більше червоної ікри російського виробництва). Але я мав розробити єдині правила, що були б зручними для всіх, і, водночас, не навантажували мене зайвим клопітом. Тож наразі діють лише ті правила що є; іншим чином я не маю змоги працювати, бо мені це все дуже швидко набридне, а це не буде вигідно нікому :)

Сподіваюсь, що мені вдалося пояснити ситуацію :)

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: Вів, 27 травня, 2008 15:28 
Офлайн

Повідомлення: 37
Ну добре, давайте перейдемо до діла, назвіть суму за збільшення мого трафіку вдвічі і дайте номер гаманця куди переказувати гроші.

Плюс якщо це можливо, я хотів би що б Ви додали мені трохи трафіку (з того що я куплю) ще до 1 Червня, що б мій сайт міг працювати.

Доречі, скільки коштує збільшити місця на 100 МБ и як там сплачувати, одноразово чи ні?

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: Вів, 27 травня, 2008 16:04 
Офлайн

Повідомлення: 744
Вибачте, до вас, здається, туго доходить... Збільшення трафіку місяця оплачується на помісячній основі й не може бути один раз оплачено назважди. Виходячи з того, що ваш сервер IPSYS - збільшення у 2 рази, це +10Гб... а допускається лише на кратне 20Гб, тож +20Гб:
на 3 місяці (3 по 20Гб) - 8*0.37=2.96
на 6 місяців (6 по 20Гб) - 14.5*0.37=5.37
на 12 місяців - 26*0.37=9.62
Ціни на місце розрахуєте самі з тої ж політики, лінк маєте, але можна лише на кількість кратну 300Мб...

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: Сер, 28 травня, 2008 10:27 
Офлайн

Отже на 3 місяці (3 по 20Гб) = 2.96$. Добре, тепер дайте номер гаманця куди переказувати гроші.
Як я розумію щоб збіьшити місця до 300МБ треба також сплачувати щомісячно?

Щодо туго доходит, вибачте, але якщо ви приходите у магазин, Вас змушують рахувати ціну товару виходячи з пдв та закупівельної ціни, чи на ціннику одразу написана вартість...
Отож, бо це справа магазину рахувати ціну, а не покупця, а Ви на моє конкретне питання, скільки коштує і куди переказувати гроші вже другу сторінку виводите розрахунки і ще досі ніхто не дав номер гаманця.

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: Сер, 28 травня, 2008 12:18 
Офлайн

Що за претензійний тон?!.. Інформація з номером гаманця доступна. Інструкції по діям доступно написані й доступні. І на усе це вам дали лінк.
Стосовно цінників та розрахунків... Потім звернете увагу, у якому відсотку випадків ціна на ціннику в типовому супермаркеті збігається з тою, яку вас попросять заплатити.
Щодо щомісячності - писав биту кількість раз, набридло.

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: Сер, 28 травня, 2008 21:14 
Офлайн

Все, сплатив.

А тон не притензійний, просто я трохи розхвилювався. Ви думаєте я не вмію читати... Я бачу лінки і умови, просто в мене небагато часу що б в цьому розбиратися, тому я і поставив конкретне питання, скільки і як сплатити, і чи існують варіанти, а Ви, ось і в останньому пості, замість того щоб просто написати короткий номер гаманця, знову написали декілька гарних речень, витратили і свій, і мій час.

Ну і ще мені хочеться підвести деякі підсумки, та зробити пропозиції.
Отже я на цьому хостингу вже майже рік, притензій у мене немає, цей хостинг і справді один із самих стабільних безкоштовних, тут дуже гарна служба підтримки, умови.
Але останні зміни викликают в мене лише негативні відчуття. Власне чому я обрав саме безкоштовний хостинг, тому що я хочю бути впевненним за стабільність роботи свого сайту, за те, що його не вимкнуть за несплату, що б не думати, а коли саме мені треба сплатити і скільки, бо часу в мене мало і я не хочю бути до чогось привьязанним.
Але останні, нові правила, руйнують саму правабливість безкоштовного хостингу, щомісячна сплата за додаткове місце і трафік ставить цей хостинг в ряд з платними і викликає відчуття збентеження, нестабільності, а що буде з додатковим місцем якщо я забуду сплатити скажім... Під загрозу потрапляють цінні файли. До того ж така система робить хостинг не конкурентноспроможним, бо інші подібні хостинги дають безмежный трафік, одноразову сплату в розмірі $4.40 за збільшення місця на 1.5 ГБ, плюс збільшувати можно нескінченну кількість разів, також одноразова сплата за вимкнення реклами у розмірі $7.80, та ще багато іншого, а якщо відвідувачів за день понад 100, всі ці послуги можно активувати безкоштовно.

Отже тепер TOPUA не є безперечним лідером, а жаль. Я розумію що треба окуповувати сервери, але не за рахунок безкоштовних хостингів, у Вас є платний хостинг, треба саме
за його рахунок покривати безкоштовний. А безкоштовний хостинг повинен таким і лишатися і бути стабільним, всі сплати стосовно нього повинні бути одноразовими, що б не ставити під загрозу стабільність користувачів, які не завжди взмозі сплатии рахунок, що б їм не думати про щомісячні сплати, бо це вже не є безкоштовний хостинг, а якийсь вінегрет.
Ну це всього лише мої побажання, основані на порівнянні послуг різних хостингів, я Вам нічого не навьязую, думайте самі і дякую за увагу.

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: Сер, 28 травня, 2008 22:46 
Офлайн

Щодо часу, лінків і магазину; я намагався пояснити у своєму повідомленні, чим TopUA відрізняється від магазину. Можливо, я не зміг правильно донести думку; тоді прошу мене вибачити. Максимально стисло це можна висловити приблизно так: або все працює як є (і доробляється поступово), або нічого не буде взагалі (ні хостингу, взагалі нічого).

Цитата:
Але останні зміни викликают в мене лише негативні відчуття. Власне чому я обрав саме безкоштовний хостинг, тому що я хочю бути впевненним за стабільність роботи свого сайту, за те, що його не вимкнуть за несплату, що б не думати, а коли саме мені треба сплатити і скільки, бо часу в мене мало і я не хочю бути до чогось привьязанним.
Але останні, нові правила,

Ця жахлива можливість платних апгрейдів існуює вже більше як півтора роки, а до того як її було введено — ніякого способу підняти ліміти взагалі не було. Можливість апгрейдів введена для того, щоб сайти мали альтернативу автоматичному блокуванню; ви якось змогли все викрутити навпаки :)

Цитата:
До того ж така система робить хостинг не конкурентноспроможним, бо інші подібні хостинги дають безмежный трафік, одноразову сплату в розмірі $4.40 за збільшення місця на 1.5 ГБ, плюс збільшувати можно нескінченну кількість разів, також одноразова сплата за вимкнення реклами у розмірі $7.80, та ще багато іншого, а якщо відвідувачів за день понад 100, всі ці послуги можно активувати безкоштовно.

Настільки не конкурентноспроможним, що мені вже декілька разів потрібно було обмежувати реєстрацію нових акаунтів. Про розміри оплати у «іншого хостера» я навіть не хочу коментувати. Можу лише порадити переїхати до того хостера (я навіть повністю поверну ваш платіж :D). Я не перший рік займаюсь хостингом і суміжними проектами, і знаю про цю індустрію все.

Цитата:
Отже тепер TOPUA не є безперечним лідером, а жаль. Я розумію що треба окуповувати сервери, але не за рахунок безкоштовних хостингів, у Вас є платний хостинг, треба саме за його рахунок покривати безкоштовний.

Ще раз, я не розумію, звідки ви взяли це «тепер», умови в нас весь час лише поліпшувались, нові можливості з'являються, обмежень не додається... Щодо платного хостингу: в нас його немає.

З ваших повідомлень очевидно, що ви не маєте бажання ані тверезо оцінити ситуацію, ані просто зрозуміти те, про що я пишу. Я це розумію, зараз бути «споживачем» — це модно; але, нажаль, на TopUA ця ідеологія не працює. :D

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: Чет, 29 травня, 2008 07:53 
Офлайн

До слів Дмитра додам:
  • Проект платного хостингу Teffi.net вже давно не розвивається, тому його, власне, ніби й немає;
  • "Конкуренти" з дешевими цінами маються таку саму якість. У сенсі "дешеву";
  • При "забутті" оплати додаткового місця файли не видаляться, але для сайту з використанням БД це означатиме відсутність вільної пам'яті, а отже неможливість додання будь-якого контенту, як постів на форумі...
  • Коли ви реєструвались, вам попередньо були вказані усі умови хостингу. Якщо ви зареєструвались - вони вам сподобались. Помітьте, нічого з того, що обіцялося у вас не забрали. Але "додаткові бублики" - "додаткові кошти". Зрештою, анліміту місця й трафіку вам і не пропонувалося.
  • Я з радістю знайду купу негативних відгуків на будь-якого платного чи безкоштовного хостера, що пообіцяє анлімітні умови... Зрештою, навіть обіцяні 3Тб трафіку в західних платних хостерів - лише маркетинговий крок... Різниця в тому, що пан Дмитро це знає, а ви - вірите :)

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: Чет, 29 травня, 2008 11:41 
Офлайн

То чому Ви не розвиваєте платний хостинг?

Щодо переходу на інший хостинг, в мене є чудове рішення, далі всі файли я буду розміщувати там, а сайт тут безумовно залишу, таким чином я планую зменшити використання свого трафіку.

І в мене ще питання, як краще переформатувати бекап в UTF8_Unicode? Начебто тут така сама кодировка і на іншому хості теж, але при переносі літери відображаються знаками питань.

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: Чет, 29 травня, 2008 11:48 
Офлайн

Бо це значно більша відповідальність, надзвичайно велика кількість роботи, яка себе не виправдовує = )
Щодо бекапу - можливо, сам скрипт на тому хостингу не налаштовано під Utf8?.. Спосіб як це виправити для будь-якого скрипту один й описаний у Faq на Eomy

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: Чет, 29 травня, 2008 16:19 
Офлайн

Цитата:
Использую MySQL. На сайте весь русскоязычный текст заменяется на вопросительные знаки. Что делать?

Исправить это очень просто: перед установкой скрипта или перед импортом содержимого базы данных (если вы переносите сайт с другого хостинга, зайдите в phpMyAdmin (доступен из панели управления), выберите нужную базу данных в левой части страницы, в верхней правой части нажмите "Operations", затем в самом низу страницы переключите "Collation" с latin_swedish_ci на cp1251_general_ci и нажмите "Go". Теперь можете устанавливать ваши скрипты или импортировать таблицы.

Але це якщо переносити на TOPUA, а якщо навпаки звідси перенести туди де кодировка cp1251_general_ci, треба також змінювати тут latin_swedish_ci на cp1251_general_ci і копіювати, чи краще змінити там на latin_swedish_ci?
Поки що пробував, ніяк не виходить, але я копіював з двигунця на двигунець, треба ще спробувати напряму з бази на базу, чи різниці немає?

Та щей чогось не можу зайти в PhpMyAdmin, пише "Please be patient, you will be redirected in a moment...." я чекаю, але нічого не змінюється. Спочатку заходило, можете перевірити що там трапилось?

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: Суб, 31 травня, 2008 02:59 
Офлайн

Boss:
До phpMyAdmin ви потрапляєте через панель керування? Якщо так, і якщо проблема ще є, тоді будь ласка надішліть мені у приватну скриньку логін+пароль від панелі керування, і я перевірю що там таке.

Дякую.

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: Суб, 31 травня, 2008 21:47 
Офлайн

Та вже все добре з phpMyAdmin, а от проблема кодування не вірішена, все перепробував, змінював і там і тут, нічого не допомогає, от яку помилку видає при імпорті бази:

Ошибка

SQL-запрос:

--
-- База данных: `cgtapast`
--
CREATE DATABASE `cgtapast` DEFAULT CHARACTER SET cp1251 COLLATE cp1251_general_ci;

Ответ MySQL: Документация
#1044 - Access denied for user 'gtapastrans152'@'%' to database 'cgtapast'

Ну і що це означає?

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: Нед, 01 червня, 2008 09:31 
Офлайн

Те, що там й написано елементарною англійською... Ви не можете створити базу даних... Не маєте для цього права... Приберіть цю команду з бекапу й імпортуйте його у конкретну готову БД

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: П'ят, 06 червня, 2008 21:17 
Офлайн

Щось нічого не виходить, я думаю проблема з "сравнением latin1_swedish_ci" у базі данних, чомусь ця кодировка не читається на іншому сервері навіть якщо її налаштувати всюди як основу, всеодно видає одні знаки питань... А як на ТОPUA зберегти дамп так, що б основа була у cp1251_general_ci? Чи може ще є якісь варіанти як усунути проблему?

Догори
 Профіль  

Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
 [ 48 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4  Далі

Часовий пояс UTC

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі