FORUM.TOPUA.NET
Форум TopUA.NET

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   УчасникиУчасники   ГрупиГрупи   РеєстрацiяРеєстрацiя   ПрофільПрофіль   Увiйти до приватних повiдомленьУвiйти до приватних повiдомлень   ВхідВхід     

TopUA.NET
Як зареєструвати домен повністю безплатно
Перейти до сторінки назад  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  далі

Нова тема   Відповісти    Головна -> Дискусії навколо хостингу
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Nattfodd
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: неділя, 04 листопада, 2007 23:13    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

так, забув додати nserver: ns2.fsweb.net . дякую. З мейл.ру таки нормально зарееструвало. Я так зрозумiв слiд очiкувати кiлька днiв для пiдтверждення адмiнiстратором org.ua?
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Kyrya
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 05 листопада, 2007 08:20    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Мені на GMail лист про реєстрацію надійшов через 4 хвилини.
Nattfodd
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 05 листопада, 2007 17:27    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Що робити далi пiсля вдалоi регiстрацii домену на мiй NIC-HANDLE? В cpanel прописав в роздiлi "парковка домена" новый (khpi.org.ua) , але нiчого не трапилось... при заходi на http://khpi.org.ua/ помилка 403 (Forbidden). Можливо я чогось не дочитав, ткнiть носом будь ласка Smile
Догори
ukrhools
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 05 листопада, 2007 20:03    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

+00000: iMail.auth_by_schema started
+00000: Sender identification
+00000: Sender identified: AN1048
+00000: Personal authentication schema started
+00000: There is no auth schema for sender
+00000: Personal authentication schema completed
+00000: iMail.auth_by_schema completed
+00000: UANIC_iMAIL.Process_letter started.
+00000: Define Operation.
+00000: "Add" DNBNATION.ORG.UA Application Creation.
+00000: iMail.create_demand started
+00000: iMail.define_person
+00000: app creation
+00000: succeeded
+00000: iMail.defSer started for "ns0.xname.org (dns)"
+00000: space found
+00000: ip extracted: "(dns)"

-20404: Ви не маєте повноважень для зміни цього сервера імен

-20800: ERROR: UANIC_iMail завершено невдало

ПОМОГИТЕ!!!
ЮЗАЛ ЭТОТ МАНУАЛ : http://infostore.org/info/3044148 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Догори
azure
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 05 листопада, 2007 22:04    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Nattfodd написав:
Що робити далi пiсля вдалоi регiстрацii домену на мiй NIC-HANDLE? В cpanel прописав в роздiлi "парковка домена" новый (khpi.org.ua) , але нiчого не трапилось... при заходi на http://khpi.org.ua/ помилка 403 (Forbidden). Можливо я чогось не дочитав, ткнiть носом будь ласка Smile

Як я бачу - все працює. Необхідно було долчекатися оновлення ДНС серверів (близько 24годин).
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
azure
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 05 листопада, 2007 22:05    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

ukrhools написав:

ПОМОГИТЕ!!!

Який домен реєстрували?
Він вільний?
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
Nattfodd
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 05 листопада, 2007 22:41    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

azure написав:
Nattfodd написав:

Як я бачу - все працює. Необхідно було долчекатися оновлення ДНС серверів (близько 24годин).

дав лiнк знайомому , каже що в нього також заходить. а в мене чомусь пише помилку:
Код:

Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
...
Якась зла магiя - не iнакше Sad

Можливо щось слiд пiдправити у файлi .htaccess ? Наразi вiн виглядае ось так:
Код:
RewriteEngine on

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^khpi.org.ua$ [OR]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.khpi.org.ua$
RewriteRule ^(.*)$ http://polyteh.ipsys.net [R=301,L]
Догори
ukrhools
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: вівторок, 06 листопада, 2007 00:23    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

azure написав:
ukrhools написав:

ПОМОГИТЕ!!!

Який домен реєстрували?
Він вільний?

dnbnation.org.ua - вільний!!!
Догори
FoxyShazam!
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: вівторок, 06 листопада, 2007 03:38    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Доброї пори доби Wink
Я теж реєстрував домен за схемою, вказаною тут, після відправки листа - запиту (ADD ***.org.ua) одночасно отримав два листи - один із повідомленням про відкладення моєї заявки, інший- з темою "processing approval request", тобто наче все гаразд. Я відправив заявку як вказано на прикладі та отримав 2 листи-підтвердження про успішне стверення домену. Проблема ж в тім, що досі домен не став доступним, пройшло близько 5 днів.
Догори
azure
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: вівторок, 06 листопада, 2007 08:26    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

ukrhools написав:

Тоді, куди відправляли, тема заявки та її зміст в студію!
Догори
azure
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: вівторок, 06 листопада, 2007 08:29    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

FoxyShazam! написав:
Доброї пори доби Wink
Я теж реєстрував домен за схемою, вказаною тут, після відправки листа - запиту (ADD ***.org.ua) одночасно отримав два листи - один із повідомленням про відкладення моєї заявки, інший- з темою "processing approval request", тобто наче все гаразд. Я відправив заявку як вказано на прикладі та отримав 2 листи-підтвердження про успішне стверення домену. Проблема ж в тім, що досі домен не став доступним, пройшло близько 5 днів.

А ви його припаркували до хостингу? Якщо "да" - які ДНС були вказані при реєстрації та на якому хостингу сайт?
Догори
ukrhools
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: вівторок, 06 листопада, 2007 10:18    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

azure написав:
ukrhools написав:

Тоді, куди відправляли, тема заявки та її зміст в студію!

Следуя тому мануалу:

Subject: ADD dnbnation.org.ua

domain: dnbnation.org.ua
descr: music
admin-c: AN1048-UANIC
tech-c: AN1048-UANIC
nserver: ns0.xname.org (DNS)
nserver: ns1.xname.org (DNS)
nserver: ns.secondary.net.ua (DNS)
changed: 20071105
source: UANIC

адресс - .
тема - ADD
Догори
azure
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: вівторок, 06 листопада, 2007 15:01    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

ukrhools,
1. відправте лист на - це робот який розглядає ваші заявки, а - це людина і як скоро він зможе перевірити вашу заявку - невідомо.
2. реєструючи на дані ДНС:
в xname.org повинно бути вказано IP вашого хостингу, бо інакше домен та працюватиме, але буде сторінка помилки (сайт не знайдено).
3. Бажано відправляти лист не з Гуглі, а з менш відомого поштового сервісу (ще недавно оброблялося не більше 2х заявок з одного поштового домену, як зараз - не знаю).
4. Я так розумію що в останній строчці
"тема - ADD " - "@" малася на увазі ".", як написано вище "Subject: ADD dnbnation.org.ua", бо ADD скоріш за все опрацбовано не буде.
Догори
FoxyShazam!
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: вівторок, 06 листопада, 2007 16:06    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

azure написав:

А ви його припаркували до хостингу? Якщо "да" - які ДНС були вказані при реєстрації та на якому хостингу сайт?

Звичайно, домен припаркований. Первинний ДНС розміщено на http://xname.org, вторинний на http://secondary.net.ua/, сайт тестується на хостингу від ho.com.ua.
Догори
ukrhools
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: вівторок, 06 листопада, 2007 18:39    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

azure написав:
ukrhools,
1. відправте лист на - це робот який розглядає ваші заявки, а - це людина і як скоро він зможе перевірити вашу заявку - невідомо.
2. реєструючи на дані ДНС:
в xname.org повинно бути вказано IP вашого хостингу, бо інакше домен та працюватиме, але буде сторінка помилки (сайт не знайдено).
3. Бажано відправляти лист не з Гуглі, а з менш відомого поштового сервісу (ще недавно оброблялося не більше 2х заявок з одного поштового домену, як зараз - не знаю).
4. Я так розумію що в останній строчці
"тема - ADD " - "@" малася на увазі ".", як написано вище "Subject: ADD dnbnation.org.ua", бо ADD скоріш за все опрацбовано не буде.

На отправил, тоже самое на этот раз с mail.ru Насчет последней строчки, то это наверно гугл так переделал... БЛИН НУ ЧТО ДЕЛАТЬ??? не выходит...!
Догори
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Головна -> Дискусії навколо хостингу Ваш часовий пояс: GMT + 3 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  далі
Сторінка 7 з 10

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Ви не можете закачувати файли у цьому форумі
Ви не можете зкачувати файли у цьому форумі