FORUM.TOPUA.NET
Форум TopUA.NET

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   УчасникиУчасники   ГрупиГрупи   РеєстрацiяРеєстрацiя   ПрофільПрофіль   Увiйти до приватних повiдомленьУвiйти до приватних повiдомлень   ВхідВхід     

TopUA.NET
Як зареєструвати домен повністю безплатно
Перейти до сторінки назад  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  далі

Нова тема   Відповісти    Головна -> Дискусії навколо хостингу
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
BIBLOS
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: середа, 17 січня, 2007 13:34    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Цитата:
Цитата:
Власне, інтенсивну розповідь про процес затіяли ВИ! От я думаю і запитаю,досвідчених, чому ніхто не відзивається. Wink

Тож я вам раджу: "вам слід ознайомтеся з правилами реєстрації доменів в зоні org.ua." Ознайомилися? Якісь висновки маєте?

"Ви можете також звернутися з вашим питанням до гостмастера зони." Звертались? Відповідь отримали?

То спробуйте це! Smile.

Власне проблема була в "сабжі"! Слово загубив Embarassed
Шкода, що хоча б назад лист той "глюкнутий" форварднуло - а то ж, як би не ваші підказки, довго я ще б "рився за помилкою". Справді Дякую!
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
andreZ

ПовідомленняНаписане: понеділок, 22 січня, 2007 13:20    Тема повідомлення: Re: Як зареєструвати домен повністю безплатно Відповісти цитуючи

Після цього вам прийдуть листи шо від вас поступила заявка, потім шо вона відкладена бо потрібно підтврдити те що ви
дійсно хочете зареєструвати домен, і повинен прийти лист в якому ви повинні видалити все окрім трьох рядочків
Цитата:
application: 123456
checksum: 54321
approve: Y

і відіслати його назад(натиснути reply)
Ось і все.[/quote]
Мені всеодно приходить якась помилка:
Цитата:
Нижче наведено журнал його обробки.

+00000: UANIC_iMAIL.process_dpa started.
+00000: Application number searching...
-20141: Помилка в синтаксі

-20800: ERROR: UANIC_iMail завершено невдало
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
les2
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: вівторок, 23 січня, 2007 03:50    Тема повідомлення: То ви таки отримали бажаний домен чи ні? Відповісти цитуючи

То ви таки отримали бажаний домен чи ні?

BIBLOS написав:
Власне проблема була в "сабжі"! Слово загубив Embarassed

Про "сабджект" вас питав patriotyk (20 грудня, 2006 18:01), а не я. І ви, до речі (тобто, недоречі), йому не відповіли.

Будьласка, повідомте, який був ваш "сабж" (тема листа електронной пошти) і яким він має бути. Це може бути корисним для инших.

Цитата:
Шкода, що хоча б назад лист той "глюкнутий" форварднуло - а то ж, як би не ваші підказки, довго я ще б "рився за помилкою".

То що, тільки допіру (17 січня) його - той невдалий лист - отримали чи що?

Цитата:
Справді Дякую!

Справді прошу, але не забувайте, що форум можуть читати багато людей після нас, тому бажано повідомляти у форум, яким чином розв'язувалася проблема (і чи розв'язалася взагалі). Вам допомогли? - допоможіть иншим!

Ще. У вас, BIBLOS'е, чомусь не працюють як належить "quote" таги "[" quote="BIBLOS""]["/quote"]" в тексті повідомлення. Чому так?

EsCaPeR
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 05 лютого, 2007 02:56    Тема повідомлення: !! Відповісти цитуючи

Ось http://freedom.org.ru/ukr-form.php тут генератор заявок! для лінивих ) треба ввести дані, а потім копі\пастити у листа )
Догори
CrazySAS
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 16 квітня, 2007 01:32    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

в мене є сайт crazysas.ipsys.net
я зареєстрував через доменне і*мя crazysas.org.ua.
в якості ns використав ns.secondary.net.ua.

питання: як до мого сайту crazysas.ipsys.net.ua прикрутити доменне і*мя crazysas.org.ua?
Догори
CrazySAS
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: четвер, 19 квітня, 2007 13:42    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

короче кажучи шось я там добре наплутав.
знищив я всі записи про crazysas.org.ua і надіслав нову заявку. ось:

ADD crazysas.org.ua

domain: crazysas.org.ua
descr: My site
admin-c: ****-UANIC
tech-c: ****-UANIC
nserver: NS1.ZOXT.NET 72.232.87.35
nserver: NS2.ZOXT.NET
changed: ***************
source: UANIC

після цього підтвердив свою заявку.
потім у настройках свого сайту я припаркував домен crazysas.org.ua, але все одно новостворене доменне і*мя непрацює.
що я зробив не так? підскажіть будь ласка.
Догори
Дмитро
TopUA: Адміністратор

ПовідомленняНаписане: четвер, 19 квітня, 2007 17:51    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Раджу зачекати... Хвилюватись можна починати тільки якщо через 48 годин домен не запрацює. Smile
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Димитрій
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 20 квітня, 2007 12:05    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Цитата:
потім шо вона відкладена бо потрібно підтврдити те що ви
дійсно хочете зареєструвати домен

На другий лист відповідати не потрібно? Підтверджувати? Просто чекати на третій?
Догори
Димитрій
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 20 квітня, 2007 12:07    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

ось що там написано:

Цитата:
обробку заявки було відкладено за наступних причин:

Не надано підтвердження admin-c
Догори
CrazySAS
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: субота, 21 квітня, 2007 01:45    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

ура! моє доменне і*мя зареєстровано! дякую Дмитру (адміну) за такий чудовий проект.
Догори
lutskbike
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: середа, 25 квітня, 2007 01:28    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Яка IP-адреса серевера ipsys.net ?
І заодно скажи чи правильна заповнив форму:

domain: lutskbike.org.ua
descr: Lutsk Velo-extreme Portal
admin-c: LVP-UANIC
tech-c: LVP-UANIC
nserver: DUDOCHKA1.SIORU.COM

123.45.67.89
nserver: DUDOCHKA2.SIORU.COM
changed: 20070425
source: UANIC
Догори
lutskbike
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: середа, 25 квітня, 2007 01:31    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

IP-адреса не моя
Догори
CrazySAS
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: середа, 25 квітня, 2007 14:36    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

коли я реєстрував і*мя, я айпі не вказував. просто написав назви іменних серверів і все.
Догори
lutskbike
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 27 квітня, 2007 04:24    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Зареєстрував!!!!!
Але не працює, зачекаю 48 годин. а далі битиму на сполох та кричатиму SOS!
Догори
lutskbike
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: неділя, 29 квітня, 2007 01:35    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Все працює!
Догори
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Головна -> Дискусії навколо хостингу Ваш часовий пояс: GMT + 3 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  далі
Сторінка 3 з 10

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Ви не можете закачувати файли у цьому форумі
Ви не можете зкачувати файли у цьому форумі