FORUM.TOPUA.NET
Форум TopUA.NET

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   УчасникиУчасники   ГрупиГрупи   РеєстрацiяРеєстрацiя   ПрофільПрофіль   Увiйти до приватних повiдомленьУвiйти до приватних повiдомлень   ВхідВхід     

TopUA.NET
Як зареєструвати домен повністю безплатно
Перейти до сторінки назад  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  далі

Нова тема   Відповісти    Головна -> Дискусії навколо хостингу
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Дмитро
TopUA: Адміністратор

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 24 листопада, 2006 04:52    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Безумовно, так би вийшло, якби мені не потрібно було дозволяти трансфер зон Very Happy

Чесно кажучи, я не бачу ніяких переваг такого способу окрім зайвих клопот. Якби в нас були окремі сервери для пошти, хостингу, DNS, mysql — тоді був би сенс. Але на сьогодні ми маємо те, що має більшість навіть платних хостерів — DNS знаходиться на тому ж сервері де й пошта і хостинг.

Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
les2
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: субота, 25 листопада, 2006 04:37    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Дмитро написав:
Безумовно, так би вийшло, якби мені не потрібно було дозволяти трансфер зон Very Happy

Так, я вже потім звернув на те увагу. Якби той вторинний DNS був один, скажімо тільки secondary.net.ua, то це ще було б ніби терпимо. Але якщо кожен захоче собі свій вторинний, я вам поспівчував би Smile.

Коротше, я так розумію, мій варіянт не годиться Sad. Гаразд, перереєстровуватиму домен так як ви казали.

Дмитро написав:
Чесно кажучи, я не бачу ніяких переваг такого способу

Прошу дивитись Request for Comments: 2182 Selection and Operation of Secondary DNS Servers, там пояснюється, чому так бажано робити.

Дмитро написав:
окрім зайвих клопот. Якби в нас були окремі сервери для пошти, хостингу, DNS, mysql — тоді був би сенс. Але на сьогодні ми маємо те, що має більшість навіть платних хостерів — DNS знаходиться на тому ж сервері де й пошта і хостинг.

А це неправильно, егоїстично.

Дмитро
TopUA: Адміністратор

ПовідомленняНаписане: неділя, 26 листопада, 2006 12:32    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Щось я не розумію, чому це егоїстично. Наш хостинг не існував би якщо б потрібні були б окремі сервери для кожного сервісу.
les2
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 27 листопада, 2006 03:15    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Дмитро написав:
Щось я не розумію, чому це егоїстично.

Бо питання вибору вторинного DNS майже ніяк не зачипає ні роботу ділянки (сайта) ні роботу надавача послуг гостину. Але це впливає (може погіршити) роботу Інтернет як системи. Прошу дивитись згаданий RFC.

BIBLOS
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 27 листопада, 2006 11:31    Тема повідомлення: Re: Як зареєструвати домен повністю безплатно Відповісти цитуючи

[quote="Дмитро"]
...
20060718 дата відсилання листа
...
Ось і все.[/quote]

Запитання - ДАТА відсилання листа чи дата створення NIC-запису?
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
Kyrya
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: середа, 29 листопада, 2006 06:50    Тема повідомлення: Re: Як зареєструвати домен повністю безплатно Відповісти цитуючи

BIBLOS написав:
Дмитро написав:

...
...
Ось і все.

Запитання - ДАТА відсилання листа чи дата створення NIC-запису?

Друге.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
BIBLOS
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: середа, 29 листопада, 2006 13:45    Тема повідомлення: Re: Як зареєструвати домен повністю безплатно Відповісти цитуючи

[quote="Kyrya"][quote="BIBLOS"][quote="Дмитро"]
...
...
Ось і все.[/quote]

Запитання - ДАТА відсилання листа чи дата створення NIC-запису?[/quote]

Друге.[/quote]

Якщо вказано дату відсилання листа - автомат надішле повідомлення про помилку,чи буде лише"тишина"?
Догори
Kyrya
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: неділя, 03 грудня, 2006 06:00    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Система така:
1. Відсилаєш листа.
2. Отримуєш у відповідь 1 лист. Там написано: "Делегування не відбулося, тому що не надано підтвердження admin-c". У темі: "DEFFERED: сайт". Не звертаємо уваги. Чекаємо.
3. Отримуємо другий лист. Написано:
"!!! Не видаляйте наступні рядки !!!

application: 378755
checksum: 34628

Будь ласка, дайте відповідь (reply) на цей лист, видаливши один рядок з цих двох:

approve: Y
(Не заперечую проти Делегування)

approve: N
(Заперечую проти Делегування)".
Потрібно дозволити делегування.
4. Прийдуть ще 2 листа з гарними новинами про реєстрацію.

Якщо щось вказано невірно, чогось не дописано... делегування не відбудеться і обов'язково прийде лист з вказаною у ньому помилкою.

Якщо вказано дату відсилання листа - автомат відповість, що не зміг знайти у базі Ваш nic-handle.
Догори
BIBLOS
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: вівторок, 12 грудня, 2006 16:49    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ось написав листа згідно поданих шаблонів, лише вказав дату відправки листа(замість дати створення NIC-запису), в результаті пройшло майже 2 тижні, ні привіту-ні одвіту ;(

Ось власне лист:

domain: ????.org.ua
descr: UA e-lib
admin-c: *-UANIC
tech-c: *-UANIC
nserver: ns1.zoxt.net 72.232.87.35
nserver: ns2.zoxt.net
changed: *@rambler.ru 20062711
source: UANIC

*(Зірочки) дані пришлю приватним повідомленням!

Мене цікавить чому немає відповіді, або хоч чогось такого, може хто пояснить? Цікаво!
Догори
les2
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 15 грудня, 2006 03:21    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

BIBLOS написав:
Мене цікавить чому немає відповіді, або хоч чогось такого, може хто пояснить? Цікаво!

Можливо, вам слід ознайомтеся з правилами реєстрації доменів в зоні org.ua.

Ви можете також звернутися з вашим питанням до гостмастера зони.

BIBLOS
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: середа, 20 грудня, 2006 14:18    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Власне, інтенсивну розповідь про процес затіяли ВИ! От я думаю і запитаю,досвідчених, чому ніхто не відзивається. Wink
Догори
patriotyk
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: середа, 20 грудня, 2006 18:01    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

BIBLOS написав:
Ось написав листа згідно поданих шаблонів, лише вказав дату відправки листа(замість дати створення NIC-запису), в результаті пройшло майже 2 тижні, ні привіту-ні одвіту ;(

Ось власне лист:

domain: ????.org.ua
descr: UA e-lib
admin-c: *-UANIC
tech-c: *-UANIC
nserver: ns1.zoxt.net 72.232.87.35
nserver: ns2.zoxt.net
changed: *@rambler.ru 20062711
source: UANIC

*(Зірочки) дані пришлю приватним повідомленням!

А на яку адресу ви відсилали листа і який був його сабджект?
Догори
les2
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: четвер, 21 грудня, 2006 04:04    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

BIBLOS написав:
Власне, інтенсивну розповідь про процес затіяли ВИ! От я думаю і запитаю,досвідчених, чому ніхто не відзивається. Wink

Тож я вам раджу: "вам слід ознайомтеся з правилами реєстрації доменів в зоні org.ua." Ознайомилися? Якісь висновки маєте?

"Ви можете також звернутися з вашим питанням до гостмастера зони." Звертались? Відповідь отримали?

То спробуйте це! Smile.

Kyrya
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 22 грудня, 2006 07:13    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ось докладна офіційна інформація: http://whois.com.ua/faq-kiev.html
Догори
BIBLOS
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 22 грудня, 2006 14:12    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Дякую за посилання, ознайомився Wink
Догори
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Головна -> Дискусії навколо хостингу Ваш часовий пояс: GMT + 3 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  далі
Сторінка 2 з 10

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Ви не можете закачувати файли у цьому форумі
Ви не можете зкачувати файли у цьому форумі