Офіційна підтримка хостингу
Офіційна підтримка хостингу працює
виключно через форум
Підтримка користувачів. Приватні повідомлення можна використовувати виключно у разі передачі логінів/паролей, або для вирішення зовсім інтимних питань.
Перш ніж створювати нову тему, прошу ознайомитись з запитаннями і відповідями за наступними посиланнями:
faq-vt77.html (українська, скорочена версія)
http://www.eomy.net/forum/faq-vt455.html (російська, повна версія)
Прошу також звернути увагу на те, що я не надаю допомоги у встановленні і налаштуванні скриптів — на те є інші форуми:
Вебмайстру. Я підтримую у робочому і стабільному стані сервери; але я не маю змоги допомагати кожному з 3000+ користувачів з налаштуванням скриптів, тим більше що 99% подібних питань чудово вирішуються Гуглем.
Якщо ви вважаєте, що є проблема з сервером, то я буду радий вам допомогти. Щоби я мав змогу це зробити, мені знадобиться наступна інформація:
1. Повне посилання до сторінки, з якою виникли складнощі. Це потрібно аби я мав змогу побачити проблему на власні очі.
2. Доменне ім'я, що було зареєстроване при створенні акаунту (якщо відрізняється від п.1). Це потрібно аби я зміг визначити на якому сервері і з яким акаунтом проблеми.
3. Що саме ви намагаєтесь зробити. Надайте якомога більше подробиць про ваші дії, можна покроково; можна також прикріпити скріншот.
4. На який результат ви очікували.
5. Який результат ви отримали, чим саме він відрізняється від того що "повинно бути". Можна прикріпити скріншот.
З 18 вересня 2007 року запити, що створені з порушенням цих вимог, мною ігноруються. Прошу вибачити за такі незручності, але здогадуватись кожен раз, що то має на увазі користувач і про який сайт взагалі йдеться — неможливо.
Дякую за увагу
Дмитро