Офіційна підтримка хостингу
Офіційна підтримка хостингу працює
виключно через форум
Підтримка користувачів. Приватні повідомлення можна використовувати виключно у разі передачі логінів/паролей, або для вирішення зовсім інтимних питань.
Перш ніж створювати нову тему, прошу ознайомитись з запитаннями і відповідями за наступними посиланнями:
faq-vt77.html (українська, скорочена версія)
http://www.eomy.net/forum/faq-vt455.html (російська, повна версія)
Прошу також звернути увагу на те, що я не надаю допомоги у встановленні і налаштуванні скриптів — на те є інші форуми:
Вебмайстру. Я підтримую у робочому і стабільному стані сервери; але я не маю змоги допомагати кожному з 3000+ користувачів з налаштуванням скриптів, тим більше що 99% подібних питань чудово вирішуються Гуглем.
Якщо ви вважаєте, що є проблема з сервером, то я буду радий вам допомогти. Щоби я мав змогу це зробити, мені знадобиться наступна інформація:
1. Повне посилання до сторінки, з якою виникли складнощі. Це потрібно аби я мав змогу побачити проблему на власні очі.
2. Доменне ім'я, що було зареєстроване при створенні акаунту (якщо відрізняється від п.1). Це потрібно аби я зміг визначити на якому сервері і з яким акаунтом проблеми.
3. Що саме ви намагаєтесь зробити. Надайте якомога більше подробиць про ваші дії, можна покроково; можна також прикріпити скріншот.
4. На який результат ви очікували.
5. Який результат ви отримали, чим саме він відрізняється від того що "повинно бути". Можна прикріпити скріншот.
Прошу віднестись до цих простих правил з розумінням. Я не екстрасенс, і не можу кожен раз здогадуватись, що саме має на увазі користувач і про який сайт і сервер йдеться.
Щоби продовжити, натисніть наступне посилання:
Я прочитав і зрозумів наведену інформацію і готовий надати повну інформацію про проблему