Форум TopUA.NET

Український Хостинг
Ваш останній візит відбувся: Чет, 19 червня, 2008 20:43 Сьогодні: Чет, 19 червня, 2008 20:43

Часовий пояс UTC

[ 13 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Питаннячко...
ПовідомленняДодано: Чет, 15 травня, 2008 08:59 
Офлайн

Повідомлення: 5
підкажіть будь-ласка нубику, як змінити імя домену свого сайту, щоб було без .hmarka і чи взагалі такий варіант можливий. Зарання дяк.

Справедливість існує поки живе останній придурок який в неї вірить.
Я живу - вона існує.

Статус - роздупляємося

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення: Re: Питаннячко...
ПовідомленняДодано: Чет, 15 травня, 2008 12:22 
Офлайн

Повідомлення: 755
Обзавестись доменом, припаркувати (описано на форумі)...

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: П'ят, 16 травня, 2008 14:36 
Офлайн

а можна на опис? я так і не зміг найти де ця темка.

Я живу - вона існує.

Статус - роздупляємося

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: П'ят, 16 травня, 2008 18:26 
Офлайн

Судячи з усього, вам слід скористатись послугами будь-якої компанії реєстратора... На зразок iname.ua

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: Суб, 17 травня, 2008 17:29 
Офлайн

Повідомлення: 145
О! ДеасФакк! Ти вже й тут:) Шукай відповідь у цьому розділі. Тут все є. Якщо не знайдеш, пиши на board.gameplay, я детально розповім.

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: Суб, 17 травня, 2008 17:48 
Офлайн

Повідомлення: 145
бл1н. помилився розділами. шукай все тут: topic83.html

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: Нед, 18 травня, 2008 13:11 
Офлайн

Повідомлення: 29
Якщо Ви хочете прикріпити домен в зоні "org.ua", то це буде найправильніший вибір. Він безплатний, гарний і без всяких особливостей. Якщо хочете його замовити, то я, якщо треба, зможу Вам допомогти :D:wink:

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: Пон, 26 травня, 2008 19:08 
Офлайн

Цитата:
О! ДеасФакк! Ти вже й тут:)

так-так, і тут спокою не дам ;)
Цитата:
помилився розділами. шукай все тут: topic83.html

темово, дуже мудрьоно але темово, піймаю фанйу інет хвилю і буду паритися.
Цитата:
Якщо Ви хочете прикріпити домен в зоні "org.ua", то це буде найправильніший вибір. Він безплатний, гарний і без всяких особливостей. Якщо хочете його замовити, то я, якщо треба, зможу Вам допомогти

буду вельми вдячний, якшо шо просигналю.

так як я зрозумів то звичайний адресок наприклад зарегенений на хмарці не мона переробити на якийся свій власний якщо він немає аналогу в паутині? чи я щось не зрозумів? (якшо будуть якісь заумні термені як ото "гендель" і тп., перекладіть будь-ласка ;))

Я живу - вона існує.

Статус - роздупляємося

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: Пон, 26 травня, 2008 19:11 
Офлайн

Можна прикрутити іншу адресу, але спершу вона мусить вам належати, а отже бути зареєстрованою.

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: П'ят, 30 травня, 2008 17:04 
Офлайн

Цитата:
так як я зрозумів то звичайний адресок наприклад зарегенений на хмарці не мона переробити на якийся свій власний якщо він немає аналогу в паутині? чи я щось не зрозумів? (якшо будуть якісь заумні термені як ото "гендель" і тп., перекладіть будь-ласка ;))

Не дуже зрозумів запитання, але щось відповім :DСпочатку Вам потрібно зареєструвати домен. А потім просто прикріпляєте його до аккаунту (на хмарці це "просто прикріпити" не так уже й просто :D) Якщо домену, який Ви хочете зареєструвати не існує, то Ви не зможете його використовувати :lol:Але якщо він не існує, то Ви можете його зареєструвати, а тоді уже використовувати. Якщо домен зареєстрований, то це значить, що все, що Ви можете з ним зробити - це якось (багато людей на цьому форумі знають як) вивідати email власника домена і попросити його про видалення домену, або чекати, поки його не видалять (безплатні реєстратори цього не роблять, тому Ви можете надіятися тільки на власника домену). Якщо захочете зареєструвати домен в області "org.ua", то зверніться до мене (не потрібно тривожити шановних веб-програмістів - у них і так повно роботи :D) Мій ICQ - :arrow:5902140, а email - :arrow:і :arrow:.

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: Суб, 31 травня, 2008 19:55 
Офлайн

Bone написав:
Цитата:

Не дуже зрозумів запитання, але щось відповім :DСпочатку Вам потрібно зареєструвати домен. А потім просто прикріпляєте його до аккаунту (на хмарці це "просто прикріпити" не так уже й просто :D) Якщо домену, який Ви хочете зареєструвати не існує, то Ви не зможете його використовувати :lol:Але якщо він не існує, то Ви можете його зареєструвати, а тоді уже використовувати. Якщо домен зареєстрований, то це значить, що все, що Ви можете з ним зробити - це якось (багато людей на цьому форумі знають як) вивідати email власника домена і попросити його про видалення домену, або чекати, поки його не видалять (безплатні реєстратори цього не роблять, тому Ви можете надіятися тільки на власника домену). Якщо захочете зареєструвати домен в області "org.ua", то зверніться до мене (не потрібно тривожити шановних веб-програмістів - у них і так повно роботи :D) Мій ICQ - :arrow:5902140, а email - :arrow:і :arrow:.

М'яко кажучи, ржов...
1) нащо відповідати, коли ВЖЕ відповіли?..
2) прикріпити і на Хмарці просто. Навіть, елементарно. Дмитро написав інструкцію з ілюстраціями бозна-коли, я переклав на українську... див. FAQ
3) "якось" вивідати - лол... а хіба емейл не вказаний у whois кожного домену?.. чи до whois інструкція окрема треба?
4) безкоштовні реєстратори не видаляють?.. а ви, однак, наївний... кожен домен *.org.ua реєструється на рівно 10 років
5) ви не маєте права реєструвати комусь домен в .org.ua. Такі правила.
P.s.: е-мейл ви на радість спамерам залишили?

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: Суб, 31 травня, 2008 20:15 
Офлайн

Якщо в хостмайстрі в правилах пишуть, що є особа, яка займається реєстрування домену і є особа, яка керує доменом, то я сумніваюся, що там заборонено одній особі реєструвати домен для когось іншого.
До мене за своє життя жодного спамерського листу не надійшло, хоча у мене біля 5 адрес.
Це ви у нас такі розумні, добре знаєте, що таке "whois", і де його знаходити. Якщо людина не знає, як зареєструвати домен, то навряд чи вона знає тоді, що то таке.
Якщо людина не розібралася з доменом, то навряд чи вона за 5 хвилин прикріпить вам через freedns dns.
Я сумніваюсь, що за 10 років у цього користувача будуть ті ж плани, і він буде розвивати свій сайт. Скоріш за все, це хвиля натхнення зробити щось своїми руками, яка проходить через пару місяців, максимум - через рік.

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: Суб, 31 травня, 2008 20:34 
Офлайн

Bone написав:
Якщо в хостмайстрі в правилах пишуть, що є особа, яка займається реєстрування домену і є особа, яка керує доменом, то я сумніваюся, що там заборонено одній особі реєструвати домен для когось іншого.
До мене за своє життя жодного спамерського листу не надійшло, хоча у мене біля 5 адрес.
Це ви у нас такі розумні, добре знаєте, що таке "whois", і де його знаходити. Якщо людина не знає, як зареєструвати домен, то навряд чи вона знає тоді, що то таке.
Якщо людина не розібралася з доменом, то навряд чи вона за 5 хвилин прикріпить вам через freedns dns.
Я сумніваюсь, що за 10 років у цього користувача будуть ті ж плани, і він буде розвивати свій сайт. Скоріш за все, це хвиля натхнення зробити щось своїми руками, яка проходить через пару місяців, максимум - через рік.

а) там ЗАБОРОНЕНО одній особі реєструвати домен комусь іншому. я знаю, що пишу.
б) щасливчик
в) я набрав у браузері (FF) "whois" - браузер знайшов потрібне сам. На крайній випадок - who.is.
г) там відмінна інструкція... і ніхто не обмежує нікого 5 хвилинами. Зрештою, ви доводите, що, значить, воно їй не треба...
д) Тоді узагалі незрозуміло, нащо під таке тимчасове натхнення ще й пропонувати зареєструвати домен... закинутих сайтів вистача...

Догори
 Профіль  

Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
 [ 13 повідомлень ] 

Часовий пояс UTC

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі