Так. Про все по краплі.
CrazySAS написав:
Kyrya, я вам відкрию секрет: я сиджу на діалапі, швидкість ~35kbit\s, з 20 години до 8 години ранку. Вже майже 2 роки. На цьому діалапі я зробив 3 непогані сайти.
Ех... Пам'ятаю час, коли я робив форум Mozilla о 4 годині ночі по причині безкоштовного доступу з 22 до 8-ї. На діалапі від СвітОнлайн

Романтика...
[LP]LordPro.teus написав:
Стосовно флешки. Я можу збільити інтервал перекручування. На мою думку флешка - це не привід до таких суперечок.
Висловлю думку свою та моїх друзів, які подивилися сайт: "Флешка робить його свіжим. Він цим гарно вирізняється серед інших." ІМХО, інтервал саме в раз. І фото встигаєш подивитись і чекати не доводиться.
Стосовно копірайтів. Що повернули - плюс. Але зауважу, що тут і розробники Joomla з пантелику збивають. Бо самі прописували, що копірайт >можна< прибрати, якщо дуже треба, але >бажано< залишити. Тож вони самі давали привід до таких дій. Принаймні таке було у одній з версій 1.0. Не знаю, може зараз це прибрали.
Kyrya написав:
Сенс тієї флешки?.. Мене як і будь-якого типового юзера лише відволікає... хоча, можливо, для того й ставилась?.. коли людина не може сконцентруватись на змісті, їй здається що його більше...
Як якого "типового" користувача? Не розписуйтеся за всіх, бо не всі такі "типові" як Ви. Я вище писав. Принаймні, моїм друзям і знайомим подобається. А Вашому колу може не подобатися. То хто "типовий"? Якесь дурне більшовицьке поняття.
Цікаво, як може відволікати? Це ж не банер GIF, який мерехтить зі швидкістю 2 кадри/сек. М'яко змінюється показуючи важливі (може просто красиві) у місті місця і знайомлячи з гербом міста. Зацікавлює. Хочеться потім подивитись, що то за храм, будівлі.