Форум TopUA.NET

Український Хостинг
Сьогодні: 12 червня 2010, 01:47

Часовий пояс UTC + 2 годин

Створити нову тему Відповісти  [ 43 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Сайт міста Золотоноша
ПовідомленняДодано: 3 квітня 2008, 16:43 
Офлайн

Повідомлення: 1353
Якщо цього можна уникнути - багато. Те, що в користувачів потужніші ПК та канали не означає, що вам слід робити все можливе, щоб їх загрузити.

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 3 квітня 2008, 16:55 
Офлайн

Повідомлення: 420
[LP]LordPro.teus написав:
Якщо цього можна уникнути - багато. Те, що в користувачів потужніші ПК та канали не означає, що вам слід робити все можливе, щоб їх загрузити.
Ну, по-перше, 256КБіт/сек та 2.26ГГц це за визначенням на теперішній час низька швидкість та середня потужність відповідно. По-друге. Так давайте тоді приберемо усі зображення з сайтів. Цього теж "можна уникнути". Зробимо усе текстовим. Буде взагалі за 0.2 секунди завантажуватись, але сухий текст нікому не потрібний. Чи Ви хочете сказати, що 2% навантаження на процесор це смертельно?

Я краще почекаю, поки завантажиться сайт з нормальними зображеннями або флеш, ніж буду блукати по кривим сторінкам з жахливим JPEG стиснутим під 75% з метою зменшення розміру. А останніх у українському Інтернет багато. Нажаль.

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 3 квітня 2008, 17:35 
Офлайн

Я мав на увазі, що слід уникати того, що не є:
а) особливо красивим; або б) корисним
В даному випадку - ні те, ні інше. Навіть не кажіть, ніби у тому ж png не можна зробити якісне красиве і легке для ПК лого.
--
Я хочу використовувати можливості свого ПК на повну і це не значить, що замість перегляду п'яти сайтів я маю відкрити лише один, де власник вирішив "порадувати" лого...

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 3 квітня 2008, 18:21 
Офлайн

Почали-поїхали... Можна. І я завжди за нього агітував, бо ні JPEG, ні GIF не підтримують прозорість і таку якість зображення, як в PNG. Єдине "але". Якби на сайті стояв непідйомний флеш, то я б погодився з цими зауваженнями. А так як там маленька флешка на 4 фото, яка і погоди не грає, а тільки покращує дизайн, то ці зауваження недоречні.
Я хочу використовувати можливості свого ПК на повну і це не значить, що замість перегляду п'яти сайтів я маю відкрити лише один, де власник вирішив "порадувати" лого...
Цікаво б побачити такий сайт. Навіть блукаючи по японськім сайтам, а вони страшні любителі робити їх у флеш не малого розміру, я не зустрічав такого, який би заважав якимось чином іншому.

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 3 квітня 2008, 18:37 
Офлайн

Можу показати і чимало, але лінь лазити по історії броузингу... Таких надзвичайно багато, в першу чергу - усілякі корпоративні...
Сенс тієї флешки?.. Мене як і будь-якого типового юзера лише відволікає... хоча, можливо, для того й ставилась?.. коли людина не може сконцентруватись на змісті, їй здається що його більше...

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 3 квітня 2008, 19:16 
Офлайн

Повідомлення: 145
Kyrya, я вам відкрию секрет: я сиджу на діалапі, швидкість ~35kbit\s, з 20 години до 8 години ранку. Вже майже 2 роки. На цьому діалапі я зробив 3 непогані сайти. Я вас повністю підтримую на рахунок якості дизайну сайту.

Стосовно флешки. Я можу збільити інтервал перекручування. На мою думку флешка - це не привід до таких суперечок.

Копірайт. Всетаки поставлю на законне місце.

[LP]LordPro.teus. Зразу ж видно, що ви розробляєте систему. Це на вас помітно вплинуло.

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 3 квітня 2008, 19:20 
Офлайн

CrazySAS, зате так чи інакше, закони та ліцензії для усіх єдині, так?.. :DПравильно робите, повертаючи копірайти... все таки, це праця багатьох людей

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 3 квітня 2008, 19:54 
Офлайн

Так. Про все по краплі.
CrazySAS написав:
Kyrya, я вам відкрию секрет: я сиджу на діалапі, швидкість ~35kbit\s, з 20 години до 8 години ранку. Вже майже 2 роки. На цьому діалапі я зробив 3 непогані сайти.
Ех... Пам'ятаю час, коли я робив форум Mozilla о 4 годині ночі по причині безкоштовного доступу з 22 до 8-ї. На діалапі від СвітОнлайн :DРомантика...
Стосовно флешки. Я можу збільити інтервал перекручування. На мою думку флешка - це не привід до таких суперечок.
Висловлю думку свою та моїх друзів, які подивилися сайт: "Флешка робить його свіжим. Він цим гарно вирізняється серед інших." ІМХО, інтервал саме в раз. І фото встигаєш подивитись і чекати не доводиться.

Стосовно копірайтів. Що повернули - плюс. Але зауважу, що тут і розробники Joomla з пантелику збивають. Бо самі прописували, що копірайт >можна< прибрати, якщо дуже треба, але >бажано< залишити. Тож вони самі давали привід до таких дій. Принаймні таке було у одній з версій 1.0. Не знаю, може зараз це прибрали.
Kyrya написав:
Сенс тієї флешки?.. Мене як і будь-якого типового юзера лише відволікає... хоча, можливо, для того й ставилась?.. коли людина не може сконцентруватись на змісті, їй здається що його більше...
Як якого "типового" користувача? Не розписуйтеся за всіх, бо не всі такі "типові" як Ви. Я вище писав. Принаймні, моїм друзям і знайомим подобається. А Вашому колу може не подобатися. То хто "типовий"? Якесь дурне більшовицьке поняття.
Цікаво, як може відволікати? Це ж не банер GIF, який мерехтить зі швидкістю 2 кадри/сек. М'яко змінюється показуючи важливі (може просто красиві) у місті місця і знайомлячи з гербом міста. Зацікавлює. Хочеться потім подивитись, що то за храм, будівлі.

Востаннє редагувалось Kyrya в 3 квітня 2008, 19:57, всього редагувалось 1 раз.

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 3 квітня 2008, 19:56 
Офлайн

Kyrya написав:
Так. Про все по краплі.
CrazySAS написав:
Kyrya, я вам відкрию секрет: я сиджу на діалапі, швидкість ~35kbit\s, з 20 години до 8 години ранку. Вже майже 2 роки. На цьому діалапі я зробив 3 непогані сайти.
Ех... Пам'ятаю час, коли я робив форум Mozilla о 4 годині ночі по причині безкоштовного доступу з 22 до 8-ї :DРомантика...
Висловлю думку свою та моїх друзів, які подивилися сайт: "Флешка робить його свіжим. Він цим гарно вирізняється серед інших." ІМХО, інтервал саме в раз. І фото встигаєш подивитись і чекати не доводиться.

Стосовно копірайтів. Що повернули - плюс. Але зауважу, що тут і розробники Joomla з пантелику збивають. Бо самі прописували, що копірайт >можна< прибрати, якщо дуже треба, але >бажано< залишити. Тож вони самі давали привід до таких дій. Принаймні таке було у одній з версій 1.0. Не знаю, може зараз це прибрали.
Kyrya написав:
Як якого "типового" користувача? Не розписуйтеся за всіх, бо не всі такі "типові" як Ви. Я вище писав. Принаймні, моїм друзям і знайомим подобається.
Цікаво, як може відволікати? Це ж не банер GIF, який мерехтить зі швидкістю 2 кадри/сек. М'яко змінюється показуючи важливі (може просто красиві) у місті місця і знайомлячи з гербом міста. Зацікавлює. Хочеться потім подивитись, що то за храм, будівлі.

Читаєш про місто, новини, події. І тоді, якщо цікаво, йдеш до галереї та дивишся. Якщо читаєш текст - ефект зміни фото відволікає.

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 5 квітня 2008, 09:53 
Офлайн

Повідомлення: 141
Іноді і 2% завантаження процесора грають важливу роль!

А стосовно флешу - то це моя особиста думка. Якщо комусь подобається - використовуйте, але я віддаю перевагу сайтам без флешу!

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 6 квітня 2008, 23:12 
Офлайн

допоможіть будь ласка з шрифтами. у мене в опері все відображається нормально, а от люди присилають такі скріни http://i205.photobucket.com/albums/bb203/Nahasaki/sitezol.png. як це виправити?

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 6 квітня 2008, 23:52 
Офлайн

Пропиши стандартними ті шрифти, які є і у Вісті, і у ХР

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 7 квітня 2008, 00:14 
Офлайн

ааа. так он у чому проблема. віста.

Догори
 Профіль  

Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 43 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3

Часовий пояс UTC + 2 годин

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Вперед: