Форум TopUA.NET

Український Хостинг
Сьогодні: 12 червня 2010, 01:38

Часовий пояс UTC + 2 годин

Створити нову тему Ця тема закрита, ви не можете редагувати повідомлення і писати відповіді  [ 69 повідомлень ]  На сторінку 1, 2, 3, 4, 5  Далі
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: EnigmaClub
ПовідомленняДодано: 18 лютого 2008, 20:03 
Офлайн

Повідомлення: 1353
Сайт задумано як український фан-клуб Enigma. Поки що на стадії зародження, але... Похибки треба виправляти якомога раніше.

http://www.enigmaclub.org.ua

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 18 лютого 2008, 20:38 
Офлайн

Повідомлення: 606
А чому саме про Enigma?

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 18 лютого 2008, 20:40 
Офлайн

Бо саме Enigma предмет мого поклоніння; Enigma унікальна, неповторна, незвичайна й вирізняється з будь-якої іншої сучасної музики; потроху почав накопичуватись матеріал... список можна продовжувати)

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 19 лютого 2008, 00:15 
Офлайн

Повідомлення: 141
дизайн пріснуватий, додайте трохи барв. і обов'язково зробіть шапку сайту!!

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 19 лютого 2008, 01:15 
Офлайн

Обов'язково подумаю, що в ньому слід переробити... але загалом мені подобається - дизайн не відволікає від читання та сприйняття інформації... стосовно шапки - не бачу сенсу у тому, щоб якесь зображення зверху сайту важило як 2-3 сторінки самого сайту й анулювало відчуття "легкості"...
P.S.: west-trials.org.ua:
Цитата:
Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/cwesttri/public_html/wp-content/themes/freshblue-idea-10/index.php on line 38

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 19 лютого 2008, 07:31 
Офлайн

Повідомлення: 420
Нічого оцінювати. 1 пост. Дизайн суто текстовий. Вірніше, базовий для LD. Який був сенс писати про порожній сайт? Я особисто бачу тільки рекламу LiteDiary. Дивно, що WP тут не згадувався. Бо в усіх інших постах: "WP не працював, поставив LD"

З того, що я б порадив зробити (суто як користувач): поставити фото у шапку (великого навантаження воно не зробить, бо зараз майже в усіх 128КБіт/с+), і зробив яскравішими кольори сайту (чи просто більш насиченими). Загалом, повністю погоджуюся з lutskbike

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 19 лютого 2008, 14:33 
Офлайн

З того, щоб я порадив (суто як адміністратор) - дослідити сайт до того, як писати... Двигунець "вікіфіковано" й сайт містить понад 10 сторінок з інформацією, текстами, відео. 1 пост - це суто головна сторінка. Усе інше - за лінками між сторінками.
Я й не знав, що дві доби займався порожнім сайтом...

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 19 лютого 2008, 15:48 
Офлайн

Повідомлення: 420
Гаразд. Згодний. Отой лінк на сторінку не побачив. І не факт, що я один. Юзав усе меню. Сторінки, на яких описи треба винести в меню. По-друге, посилання нічим не вирізняються за звичайний текст (звісно відмінність є, але настільки мала, що її видно тільки при високому контрасті монітору). Треба посилання якось виділити. Чи більш насиченим кольором, чи підкреслити. Ще незручність викликає той факт (бачу, що це особливість двигунця), що неможливо повернутися на попередню сторінку. Доводиться проходити весь шлях знову. Все викладене, ІМХО.

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 19 лютого 2008, 16:00 
Офлайн

Так, нажаль питання навігації в історії браузеру ще проблематичне. Постараюсь зайнятись вирішенням цієї проблеми.
Стосовно винесення в меню - здається, буде деякий безлад... Навіть враховуючи 6 існуючих альбомів (+6 лінків) пунктів меню стане 7 -> Складність у орієнтуванні... Мабуть, у боковому меню зроблю навігацію за альбомами, а інше - лінками, як зараз :)Стосовно виділення посилань - який рекомендуєте колір?.. Цей мені подобається просто через те, що не відволікає від сприйняття - теоретично, після доробки кожне друге слово буде лінком :(

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 19 лютого 2008, 16:15 
Офлайн

Поки що виніс лінки на альбоми до сайдбару... До речі, не ідеальне рішення, але при вимкненні JS сайт працює зі звичною, не Ajax-, навігацією... Поки що не перевіряв, які недоліки має таке рішення... Має працювати як звичайна Вікі

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 19 лютого 2008, 17:29 
Офлайн

Lord Pro.teus написав:
Бо саме Enigma предмет мого поклоніння; Enigma унікальна, неповторна, незвичайна й вирізняється з будь-якої іншої сучасної музики; потроху почав накопичуватись матеріал... список можна продовжувати)

На мою думку Enigma - не настільк "неповторна", як ви вважаєте.

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 19 лютого 2008, 17:42 
Офлайн

Безліч фанатів в усьому світі з вами не погодяться... Окрім того, ознайомившись з матеріалами у Вікі або (адаптованими) на сайті можна помітити, що проект відзначили - ні для кого він не пройшов непоміченим.
Ну і, звісно, цікаво, чому саме у вас така думка?..

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 19 лютого 2008, 18:11 
Офлайн

З творчістю Enigma я ознайомлений гарно - але, як на мене, - це досить посередній гурт (хоча і непаганий).
А думка у мене така,оскільки, мені більше до вподоби музика інших стилів і я більше люблю українську музику ніж іноземну,оскільки,на мій погляд, у світі більше немає іншої такої бездоганої,досконалої,неперевершоної мови - як українська.

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 19 лютого 2008, 18:30 
Офлайн

Якщо ви сприйммаєте Enigma у першу чергу як іноземну музику - ви ознайомлені, можливо, й добре, але поверхньо. Пізніше напишу статтю стосовно філософії Enigma... вона мусить сприйматися окремо від будь-яких національних, мовних чи інших переконань.

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 19 лютого 2008, 18:48 
Офлайн

Lord Pro.teus написав:
Якщо ви сприйммаєте Enigma у першу чергу як іноземну музику - ви ознайомлені, можливо, й добре, але поверхньо. Пізніше напишу статтю стосовно філософії Enigma... вона мусить сприйматися окремо від будь-яких національних, мовних чи інших переконань.

Я сприймаю Enigma в першу чергу не, як іноземну музику, а, як не досить традиційний гурт.

P.S. Я не сприймаю музику,виключно. в національно-мовному контексті але українська мені подобається більше, хоча подобається мені і англомовна,франкомовна та іспаномовна мозика,а українська завжди подобатеметься більше,оскільки, людям завжди подобається більше своя культура ніж інші культури, але прицьму люди (розумні) цікавляться і іншими культурами та сприймають їх позитивні елементи. В умовах глобалізованого суспільства ці дві тенденції перетворилися на домінуючи.

Догори
 Профіль  

Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Ця тема закрита, ви не можете редагувати повідомлення і писати відповіді  [ 69 повідомлень ]  На сторінку 1, 2, 3, 4, 5  Далі

Часовий пояс UTC + 2 годин

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Вперед: