Нещодавно Яндекс став сваритися на Хмарку.
А сьогодні ще і Гугл видає ось таке:
Цитата:
Вредоносные программы
Внимание! На вашем сайте обнаружен вредоносный код. При попытке перейти на страницы этого сайта пользователи видят страницу предупреждения.
Я
точно знаю, що мій сайт - чистий.
Причому Яндекс підтвердив, що він має претензії не до мого сайту, а до Хмарки в цілому.
Тому у мене є підстави вважати, що скоріше за все, і Гугл - так само свариться не на мій сайт, а на Хмарку в цілому.
З розділу на цьому форумі "Підтримка користувачів" видно, що за останній час багато проводиться роботи з "чистки" Хмарки. Я правильно розумію це?
Я прекрасно розумію, скільки це роботи - вичистити весь "бруд"!!
Все ж таки, мабуть, на Хмарці НЕ вісім нормальних сайтів, а "трошки" більше...
(Я вже зрозуміла, що краще прикріпити свій домен до сайту. І в принципі, я цим зараз займаюся. Але ж цей процесс займає кілька днів...)
То мені здається, що моє питання - досить виправдане:
Що зараз відбувається з Хмаркою? Які перспективи у Хмарки, в цілому, і зокрема - які перспективи у нас, нормальних звичайних "законослухняних" користувачів?
Пане Дмитре! Ви дуже багато допомагали мені - у складних, незвичайних ситуаціях, пов'язаних з сайтобудуванням і нестандартними неприємностями, що можуть трапитися на шляху навіть "законослухняного" вебмайстра.
Тому я дуже-дуже вдячна і усій Хмарці, і особисто Вам, і усім добрим людям, хто допомагав та підказував на форумі.
====
Але, щоб написати у підтримку Гуглу, мені треба щось вказати їм більш конкретне.
Взагалі - чи треба їм щось писати - ось прямо зараз?
Чи треба вже
панікувати? Чи краще просто трохи потерпіти - і все налагодиться на Хмарці?
Чи, можливо, Хмарка "сама" зараз напише у підтримку Гугла та Яндекса - і пояснить, що відбувається, що на Хмарці зараз йде "большая стирка" і щоб Гугл та Яндекс трошки заспокоїлися...