Форум TopUA.NET

Український Хостинг
Сьогодні: 11 червня 2010, 23:43

Часовий пояс UTC + 2 годин

Створити нову тему Відповісти  [ 5 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: "Ощибка завантаження фіда" - при завантаженні компонента
ПовідомленняДодано: 2 травня 2010, 11:32 
Офлайн

Повідомлення: 8
при відкритті панеллі керування встановленого (без проблем) компонента Joomgalery (сайт на основі джумла) видає слідуючу інформацію...
---
Ощибка завантаження фіда
Error Loading ModulesMySQL server has gone away SQL=SELECT id, title, module, position, content, showtitle, control, params FROM jos_modules AS m LEFT JOIN jos_modules_menu AS mm ON mm.moduleid = m.id WHERE m.published = 1 AND m.access <= 2 AND m.client_id = 1 ORDER BY position, ordering
---
на локальному хості все працює без проблем, а на хмарці(там демає бути "зберегти", "скасувати"... і т.п.) видає такий от інфоляп...
Хто в курсі що то і я кто його усунути?

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення: Re: "Ощибка завантаження фіда" - при завантаженні компонента
ПовідомленняДодано: 3 травня 2010, 21:47 
Офлайн

Повідомлення: 151
Поширена проблема. В чому саме полягає, не знаю, але мені допомогло тільки перевстановлення Джумли.

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 8 травня 2010, 18:07 
Офлайн

R@xXx написав:
Поширена проблема. В чому саме полягає, не знаю, але мені допомогло тільки перевстановлення Джумли.

до перевстановлення справа навряд чи дійде, але поки вихід шукаю... на локалхості ж іде на 100%...(

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 23 травня 2010, 08:15 
Офлайн

R@xXx написав:

... проблему вирішив перейшовши на платний хост, по ходу проблема не в джумлі, все таки безкоштовно не все підтримується з ізрозумілих причин

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 23 травня 2010, 21:46 
Офлайн

Повідомлення: 151
Не знаю, що то, але мені все ж здається, що воно пов'язано з неправильним настроюванням Джумли на даному хостинзі (не з самою CMS, а конкретно з її настроюванням). Якийсь невеличкий, малопомітний ляп, а саме такі хренюшки й призводять до глобальних катастроф :D.

У мене вказана проблема була з Community Builder (власноручного практично повного перекладу, можливо, це й призвело до глюку, хоча на наступному моєму сайті з CB цього ж перекладу все працювало).

Догори
 Профіль  

Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 5 повідомлень ] 

Часовий пояс UTC + 2 годин

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі