Форум TopUA.NET

Український Хостинг
Сьогодні: 11 червня 2010, 23:47

Часовий пояс UTC + 2 годин

Створити нову тему Відповісти  [ 19 повідомлень ]  На сторінку 1, 2  Далі
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: сайт www.raivespresso.hmarka.net Suspended (( яка причина?
ПовідомленняДодано: 22 квітня 2010, 10:34 
Офлайн

Повідомлення: 10
Доброго дня! Шановні адміністратори topua.net? від вчора заблоковано наш сайт http://www.raivespresso.hmarka.net (( яка причина? і що робити?

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення: Re: сайт www.raivespresso.hmarka.net Suspended (( яка причина?
ПовідомленняДодано: 23 квітня 2010, 10:36 
Офлайн
TopUA: Адміністратор

Повідомлення: 2129
Цей сайт заблоковано автоматично через розсилання великої кількості повідомлень, схожих на спам.

Будь ласка, поясніть, що то було?

Дякую.

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення: Re: сайт www.raivespresso.hmarka.net Suspended (( яка причина?
ПовідомленняДодано: 23 квітня 2010, 13:21 
Офлайн

Може це помилка??? , адже наш сайт носить тільки презантаційний характер і не може відсилати повідомлення, там такої ф-ї немає, або я чогось не розумію..., а чи може це бути звязано з тим що наша корпоративна пошта на gmail.com привязана до домену raivespresso.com?, Адміністрація нашої компанії Вас дуже просить розблокувати сайт, і якщо вам відома точна причина чому надсилалися повідомлення то будь ласка скажіть нам про це, а ми звяжемся з розробниками сайту і обовязково зясуємо причину і усунемо всі недоліки в самі коротші терміни.

Дуже дякую!

Надіємся на порозуміння

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 25 квітня 2010, 19:59 
Офлайн

Повідомлення: 76
raivespresso написав:
яка причина? і що робити?

Я по собі знаю: "Причину" та "що робити" адміністрація цього форуму не повинна пояснювати. Це повинні робитит тільки розробники (вланики) сайтів на хостингу.
---
Допоки ви точно не будете знати причину, по якій сайт функціонує не так, і поки ви самі не будете точно знати "що робити" - до тих пір аккаунт буде заблоковано.
---
Я звичайний користувач, у мене сайт на цьому хостингу. Тому вибачте (Дмитро та автор теми) мене за такі дописи. Я більш не буду.
---

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 25 квітня 2010, 21:09 
Офлайн

Повідомлення: 1353
rdr, власне, так і є. Якщо власник акаунту не знає, що відбувається з його проектом - хто мусить знати?

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 26 квітня 2010, 10:19 
Офлайн

Шановні адміністратори для того щоб знайти проблему мені потрібно зайти через панель керування, але я цього зробити не можу тому що заблоковано (, відкрийте будь ласка доступ щоб в короткі терміни знайти і усунути проблему

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 26 квітня 2010, 10:25 
Офлайн

можлива проблема, що на сайті реалізована функція Sendmail якою скористувалися якісь лиходії ( але щоб перевірити потрібно зайти в панелькерування але все заблоковано(( розбукуйте будь ласка :!:

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 27 квітня 2010, 14:17 
Офлайн
TopUA: Адміністратор

Повідомлення: 2129
Вибачте, але я не можу розблокувати цей акаунт. Я надіслав вам у приватні повідомлення посилання на архів вашого акаунту.

Дякую.

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 27 квітня 2010, 15:26 
Офлайн

Я вибачаюся але Ви мені прислали архів з вірсуом

PHP/Rst.AK троянская программа - там ро зміщений скрипт з вірусом, перевірте сервер на наявність вірусів, - скоріш за все це і є причина відсилання повідомлень. Повторяю ще раз що від нас немає ніяких протиправних дій які б порушували правила хостингу, я наполеглево прошу Вас відновити доступ до сайту. Не розумію чому це так проблематично?? скажіть мені, які конкретні дії потрібно від нас зробити, а то виходить, що я ніби спілкуюся сам з собою ). і ще одне, я щойно звязувався з розробниками сайту вони підтердили що це і є причина надсилання повідомлень - вірус PHP/Rst.AK.я не розуміюся в редагуваннях структури сайту тому якщо це можли скажіть які дії потрібно зробити з нашої сторони?
П.С. Архів я не зміг повністю розархівувати через вірус (

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 27 квітня 2010, 21:12 
Офлайн

raivespresso написав:
Я вибачаюся але Ви мені прислали архів з вірсуом
PHP/Rst.AK троянская программа - там ро зміщений скрипт з вірусом,
Як ви думаєте хто розмістив той скрипт у коді вашого сайту? Що Адміністрація хосттингу, чи що?

raivespresso написав:
... перевірте сервер на наявність вірусів, - скоріш за все це і є причина відсилання повідомлень.
"скоріш за все" - це неправильна відповідь.

raivespresso написав:
Повторяю ще раз що від нас немає ніяких протиправних дій які б порушували правила хостингу, я наполеглево прошу Вас відновити доступ до сайту. Не розумію чому це так проблематично??
Власники сайтів ПОВИННІ САМІ ВИЯВЛЯТИ ТА УСУВАТИ ВРАЗЛИВОСТІ свого сайту.

raivespresso написав:
скажіть мені, які конкретні дії потрібно від нас зробити, а то виходить, що я ніби спілкуюся сам з собою ).
Ні ви не самі, але ...

raivespresso написав:
і ще одне, я щойно звязувався з розробниками сайту вони підтердили що це і є причина надсилання повідомлень - вірус PHP/Rst.AK.

Чому ви самі вирішуєту проблеми з сайтом? А розробники що роблять? Можливол слід відмовитись від них? Їх обовязок є сворення та супровід сайту, За що ви їм платите гроші? І якщо вони напсали\створили сайт з поммилками, то мабуть така у них кваліфікація - аж ніяка. І чому це ваші розробники зараз відпоіивають, а ви зясовуєте що із сайтом, та чому він заблокований? (Вибачте за повторення.)

raivespresso написав:
я не розуміюся в редагуваннях структури сайту тому якщо це можли скажіть які дії потрібно зробити з нашої сторони?
Я вище написав - ще раз повторюватись не хочу. АЛЕ можу дати пораду - потрібно перевіряти все що вводить користувач, і все що записується на сервер. Розробники повинні знати. Ще конкретніше підкажу - ПОТРІБНО ВИКОРИСУТОВУВАТИ ФУНКЦІЮ(Ї), ЯКІ видаляють всі теги, крім дозволених

raivespresso написав:
П.С. Архів я не зміг повністю розархівувати через вірус (

Відключіть ТИМЧАСОВО антивірус. Потім обовязково знову ввімкніть його.

---
Ну і нарешті: Хто я? Я звичайний користувач, у мене також є сайт на цьому хостингу.
---
Скажіть мені "Дякую" і все.
---
Роман

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 27 квітня 2010, 21:38 
Офлайн

---
Ну і нарешті: Хто я? Я звичайний користувач, у мене також є сайт на цьому хостингу.
---
Скажіть мені "Дякую" і все.
---
Роман[/quote]

Дякую за поради Роман :), розробникам вже вказли на те що потрібно зробити, але коли вони виправлять помилку як мені назад архів залити?

п.с. вибачаюся за некоректні питання, просто вперше стикаюся з такою проблемою :)

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 28 квітня 2010, 12:49 
Офлайн

Сайт виправлений!!! шановні адміністратори відкрийте будь ласка доступ щоб залити його на місце

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 28 квітня 2010, 15:29 
Офлайн

raivespresso написав:
Дякую за поради Роман :), розробникам вже вказли на те що потрібно зробити, але коли вони виправлять помилку як мені назад архів залити?

Ну якщо виправили то конткретно вкажіть адміністраціїї хостингу що саме ви виправили і потім вони відкриють вам доступ. А мені в приват напишіть что-то було, звичайно якщо хочете. Або тут опишіть, щоб інші не потрапляли.

raivespresso написав:
п.с. вибачаюся за некоректні питання, просто вперше стикаюся з такою проблемою :)

Все в житті буває колись вперше :D.
---
А що вас за сайт? Яка тематика? Мабуть щось повязано з кавою?
---
Хочу його побачити.

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 28 квітня 2010, 16:21 
Офлайн

так сайт про каву, в каталозі були лишні файли які потрібно було просто видалити :)

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 28 квітня 2010, 18:21 
Офлайн

raivespresso написав:
в каталозі були лишні файли які потрібно було просто видалити :)

А можна конкретніше?
raivespresso написав:
так сайт про каву

Вам потрібні наклейки на кавові автомати? Шаблони у форматі Фотошоп:
- цінники напоїв
- "Тільки купюри"
- "Здача"
- "Тільки монети"
- "Для приготування напоїв використовується спеціально ощищещена вода"
???
Якщо ви пропонуєте розчинну каву для кавових автоматів, то можете розмітити на вашому сайті ті шаблони - я думаю то буде корисно для клієнтів, звісно ж якщо ви займаєтесь саме продажом розчинної або зернової кави для автоматів.
Що скажете?
---
Бо я малював і от у мене і залишились ці файли.

Догори
 Профіль  

Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 19 повідомлень ]  На сторінку 1, 2  Далі

Часовий пояс UTC + 2 годин

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі