raivespresso написав:
Я вибачаюся але Ви мені прислали архів з вірсуом
PHP/Rst.AK троянская программа - там ро зміщений скрипт з вірусом,
Як ви думаєте хто розмістив той скрипт у коді вашого сайту? Що Адміністрація хосттингу, чи що?
raivespresso написав:
... перевірте сервер на наявність вірусів, - скоріш за все це і є причина відсилання повідомлень.
"скоріш за все" - це неправильна відповідь.
raivespresso написав:
Повторяю ще раз що від нас немає ніяких протиправних дій які б порушували правила хостингу, я наполеглево прошу Вас відновити доступ до сайту. Не розумію чому це так проблематично??
Власники сайтів ПОВИННІ САМІ ВИЯВЛЯТИ ТА УСУВАТИ ВРАЗЛИВОСТІ свого сайту.
raivespresso написав:
скажіть мені, які конкретні дії потрібно від нас зробити, а то виходить, що я ніби спілкуюся сам з собою ).
Ні ви не самі, але ...
raivespresso написав:
і ще одне, я щойно звязувався з розробниками сайту вони підтердили що це і є причина надсилання повідомлень - вірус PHP/Rst.AK.
Чому ви самі вирішуєту проблеми з сайтом? А розробники що роблять? Можливол слід відмовитись від них? Їх обовязок є сворення та супровід сайту, За що ви їм платите гроші? І якщо вони напсали\створили сайт з поммилками, то мабуть така у них кваліфікація - аж ніяка. І чому це ваші розробники зараз відпоіивають, а ви зясовуєте що із сайтом, та чому він заблокований? (Вибачте за повторення.)
raivespresso написав:
я не розуміюся в редагуваннях структури сайту тому якщо це можли скажіть які дії потрібно зробити з нашої сторони?
Я вище написав - ще раз повторюватись не хочу. АЛЕ можу дати пораду - потрібно перевіряти все що вводить користувач, і все що записується на сервер. Розробники повинні знати. Ще конкретніше підкажу - ПОТРІБНО ВИКОРИСУТОВУВАТИ ФУНКЦІЮ(Ї), ЯКІ видаляють всі теги, крім дозволених
raivespresso написав:
П.С. Архів я не зміг повністю розархівувати через вірус (
Відключіть ТИМЧАСОВО антивірус. Потім обовязково знову ввімкніть його.
---
Ну і нарешті: Хто я? Я звичайний користувач, у мене також є сайт на цьому хостингу.
---
Скажіть мені "Дякую" і все.
---
Роман