Цитата:
primecat.org.ua приносить фігню, зараз в бані, його ще прийдеться звідти виводити, зовсім змінюючи його зміст.
Не ображайтесь, але він був створений лише з однією метою - перевірити чи приносить гроші ЛінкВест. Я ознайомився з цією системою та зробив свої підсумки.
Живе підтверження моїх слів
Цитата:
Що до "Такі сайти - це звичайнісеньке сміття, існування якого недоцільне" - цілком згоден, я стоврив інший каталог: for-baby.org.ua, яким я задоволений і який приносить як користь так і прибуток. Але це я знаю після того я спробував "будувати" з лінкфест. Кожен сам вирішує, що будує і для чого.
Гарний каталог. Дуже корисний для батьків. Вітаю!
Прикро єдине. У нас ніяк не можуть второпати народну мудрість, що вчитися треба не на свої помилках, а на помилках інших. (не в образу нікому) Бо перш ніж вестися на такі пропозиції - Гуугл в зуби і читати відгуки.
Цитата:
"Заробити гроші у Інтернет можна тільки створенням сайтів (маю на увазі створення сайтів на замовлення)" - з цим не згоден. Гарні гроші можна отримувати із сайтів сайтів, які регулярно відвідує велика кількість людей.
azure, багато Ви заробите на мені, коли у мене стоїть AdBlock і я жодної реклами не бачу? А таких людей як я з кожним днем все більше (дякуючи Mozilla Firefox і тому ж таки AdBlock). Бо реклама вже остогидла. Заробляти можна, але при цьому не заважаючи іншим нормально користуватися Інтернет. Бо часто люди не пам'ятають (чи просто не знають), що Інтернет у тих далеких роках створювався не для заробітку, а для обміну інформацією. Корисною інформацією.
Цитата:
P.S. Коли Ви створюєте сайт Ви впевнені що він потрібен комусь крім Вас? Якщо так: а тих людей багато?
Так. Будь-який сайт не рекламного характеру потрібний користувачам. Хоч десятьом, хоч 20-м користувачам, але потрібний. І будьте певні, що буде більше.