Форум TopUA.NET

Український Хостинг
Сьогодні: 12 червня 2010, 00:59

Часовий пояс UTC + 2 годин

Створити нову тему Відповісти  [ 25 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 21 січня 2008, 15:20 
Офлайн

Повідомлення: 420
Цитата:
А хіба я говорив про великі гроші?
Цитата:
ідейні сайти не приносять великого прибутку, то тому і виникають сателіти, гс і тд.

Цитата:
Отакими можливо і ні, але сателіти, гс, дорвеї, спам процвітають і приносять дохід своїм власникам. Це треба розуміти, бо якби не було заробітку на них, то і сайти на кшталт оцього і не створювались би.
Вони створюються тими, хто на це купується
Цитата:
Так, але таких завжди багато, бо інтернет в багатьох людей асоціюється з халявою, з можливістю заробити з нічого.
Це точно. У нашого народу тільки халява і на умі. Менталітет такий. Ми думаємо не про вільне, а про халявне. А поняття то зовсім різні
Цитата:
Власне так, але духом ситий не будешSmile. Сайти, як і бізнес бувають різні. Є сайти ідейні (як доброчинні організації), а є сайти комерційні (як і будь-які комерційні фірми).
1. Не дуже влучне порівняння. Ви хочете сказати, що усе, що робиться безкоштовно - це добровільність?
2. Якщо ті гроші, що можна заробити на цьому спамі ви вважаєте заробітком, тоді так. Сперечатися не буду

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 21 січня 2008, 15:36 
Офлайн

Повідомлення: 276
Чого в інеті тільки немає!

primecat.org.ua приносить фігню, зараз в бані, його ще прийдеться звідти виводити, зовсім змінюючи його зміст.
Не ображайтесь, але він був створений лише з однією метою - перевірити чи приносить гроші ЛінкВест. Я ознайомився з цією системою та зробив свої підсумки.

Що до "Такі сайти - це звичайнісеньке сміття, існування якого недоцільне" - цілком згоден, я стоврив інший каталог: for-baby.org.ua, яким я задоволений і який приносить як користь так і прибуток. Але це я знаю після того я спробував "будувати" з лінкфест. Кожен сам вирішує, що будує і для чого.

"Заробити гроші у Інтернет можна тільки створенням сайтів (маю на увазі створення сайтів на замовлення)" - з цим не згоден. Гарні гроші можна отримувати із сайтів сайтів, які регулярно відвідуює велика кількість людей.

P.S. Коли Ви створюєте сайт Ви впевнені що він потрібен комусь крім Вас? Якщо так: а тих людей багато?

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 21 січня 2008, 15:53 
Офлайн

Цитата:
primecat.org.ua приносить фігню, зараз в бані, його ще прийдеться звідти виводити, зовсім змінюючи його зміст.
Не ображайтесь, але він був створений лише з однією метою - перевірити чи приносить гроші ЛінкВест. Я ознайомився з цією системою та зробив свої підсумки.
Живе підтверження моїх слів
Цитата:
Що до "Такі сайти - це звичайнісеньке сміття, існування якого недоцільне" - цілком згоден, я стоврив інший каталог: for-baby.org.ua, яким я задоволений і який приносить як користь так і прибуток. Але це я знаю після того я спробував "будувати" з лінкфест. Кожен сам вирішує, що будує і для чого.
Гарний каталог. Дуже корисний для батьків. Вітаю!
Прикро єдине. У нас ніяк не можуть второпати народну мудрість, що вчитися треба не на свої помилках, а на помилках інших. (не в образу нікому) Бо перш ніж вестися на такі пропозиції - Гуугл в зуби і читати відгуки.
Цитата:
"Заробити гроші у Інтернет можна тільки створенням сайтів (маю на увазі створення сайтів на замовлення)" - з цим не згоден. Гарні гроші можна отримувати із сайтів сайтів, які регулярно відвідує велика кількість людей.
azure, багато Ви заробите на мені, коли у мене стоїть AdBlock і я жодної реклами не бачу? А таких людей як я з кожним днем все більше (дякуючи Mozilla Firefox і тому ж таки AdBlock). Бо реклама вже остогидла. Заробляти можна, але при цьому не заважаючи іншим нормально користуватися Інтернет. Бо часто люди не пам'ятають (чи просто не знають), що Інтернет у тих далеких роках створювався не для заробітку, а для обміну інформацією. Корисною інформацією.
Цитата:
P.S. Коли Ви створюєте сайт Ви впевнені що він потрібен комусь крім Вас? Якщо так: а тих людей багато?
Так. Будь-який сайт не рекламного характеру потрібний користувачам. Хоч десятьом, хоч 20-м користувачам, але потрібний. І будьте певні, що буде більше.

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення: Пояснення!
ПовідомленняДодано: 21 січня 2008, 18:44 
Офлайн

Повідомлення: 606
Єдині сайти, що мають право на існування - це сайти змістовна сторона яких є корисною для суспільства ( або його окремих частин), а усі інші сайти є породженням єгоїстичного прагнення "окремих особин" - задовільнити шляхом використання прогресивних супільних технологій власні "жалюгідні","дріб'язкові" скупість та амбіції.
Створення подібних ресурсів не може мати жодних виправдань.

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення: Re: Пояснення!
ПовідомленняДодано: 21 січня 2008, 18:53 
Офлайн

Політолог, +1. Влучно сказали. По філософськи.

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення: Re: Пояснення!
ПовідомленняДодано: 21 січня 2008, 19:26 
Офлайн

Kyrya дякую за підтримку та розуміння. Нажаль поки в законодавстві чітко не прописана діяльність у інтернеті - такі сайти безперешкодно продовєжуватимуть існувати, хоча можливо з часом - завдяки зміні поколінь( втому числі і юристів, як професійних законотворців) законодавство України буде повністю відповідати Конституції та морально-етичним нормам,і не матеме прогалин у сфері новітніх технологій.

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 21 січня 2008, 21:24 
Офлайн

Повідомлення: 85
Kyrya написав:
Ви хочете сказати, що усе, що робиться безкоштовно - це добровільність?

Я хочу сказати, що є сайти метою створення яких є прибуток і є сайти метою створення яких є донесеня певною ідеї, думки чи ініціативи.
Kyrya написав:
Якщо ті гроші, що можна заробити на цьому спамі ви вважаєте заробітком, тоді так. Сперечатися не буду

Кожен заробляє як може і як кому дозволяє совість, а так як такі дії владою не контролюються то і судити таких людей ми права не маємо, хоча можемо скласти власну думку про них..

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 21 січня 2008, 22:17 
Офлайн

ns350z ви помиляєтеся ми можемо їх судити,оскільки, спочатку завжди виникають такі види соціальних норм, як моральні та етичні, а лише потім на їх основі правові норми ( які відрізняються від попередніх тим, що є загальнообов'язковими для виконання та встановлються державою, а не суспільством). Лише шляхом формування певної суспільної думки (тобто суспільного осуду) можливо розпочати процес формування цих нор.

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 21 січня 2008, 22:42 
Офлайн

Повідомлення: 85
Політолог написав:
ns350z ви помиляєтеся ми можемо їх судити,оскільки, спочатку завжди виникають такі види соціальних норм, як моральні та етичні, а лише потім на їх основі правові норми ( які відрізняються від попередніх тим, що є загальнообов'язковими для виконання та встановлються державою, а не суспільством). Лише шляхом формування певної суспільної думки (тобто суспільного осуду) можливо розпочати процес формування цих нор.

Судити ми все ж не можемо (на те є судді), а скласти свою думку і, можливо, осудити - цілком в наших силах.
На мою думку суспільство до спаму і тому подібних речей ставиться однозначно негативною, суспільна думка складена, але правових наслідків вона на жаль не має. У нас в державі прийнято, що влада звертає увагу на проблеми економіки, політики, а на проблеми інших сфер, наприклад культури, екології, чи то ІТ часу немає..

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення: Непогоджуюсь!
ПовідомленняДодано: 12 лютого 2008, 17:57 
Офлайн

1)ns350z судити ми можемо (але цей суд несмає юридичної сили) - з метою впливу на законотворення.
2)Суспільство,зараз, недостатньо поінформовано про spam (це скоро мене :lol:).
3)Держава завжди звертає свою увагу,лише, на ті проблеми - звернути увагу на які її змушує суспільство (звичайно крім основних проблем - вирішення яких держава декларує,як невідкладних).

Догори
 Профіль  

Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 25 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2

Часовий пояс UTC + 2 годин

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі