FORUM.TOPUA.NET
Форум TopUA.NET

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   УчасникиУчасники   ГрупиГрупи   РеєстрацiяРеєстрацiя   ПрофільПрофіль   Увiйти до приватних повiдомленьУвiйти до приватних повiдомлень   ВхідВхід     

TopUA.NET
Мій проект такий ...
Перейти до сторінки назад  1, 2

Нова тема   Відповісти    Головна -> Проекти користувачів
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Kyrya
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: вівторок, 22 січня, 2008 14:55    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Сам не робив, але чув про методи виходу з такого становища. У файлі конфігурації прописане розташування модулей сайту. Знаходимо ці параметри і ставимо вирівнювання по центру для основного змісту сторінки. Повинно працювати. Або на сайті підтримки Джумли спитайте, якщо до вас ще не питали.
azure
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: вівторок, 22 січня, 2008 20:05    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ти мене не зовсім зрозумів.

Прописати вирівнювання можна в шаблоні, але то не допомагає. Необхідно щоб центрувалось тільки зображення, а всесь текст залишався зліва (як зараз).
Якщо я кажу модулю вирівнюватись по центру, ОК він так і робить. Я кажу тексту починатись зліва - теж так робить, але! починається не від лівої колонки, а з деяким відступом Smile, йой, як це пояснити Sad

Намалювати не вдається, пробіли не відображає. Тай фіг з ним.

Факт в тому: використовую той "пошук", бо перед ним строка тексту що розширює центральну частину до потрібнизх мені розмірів!

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Головна -> Проекти користувачів Ваш часовий пояс: GMT + 3 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2
Сторінка 2 з 2

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Ви не можете закачувати файли у цьому форумі
Ви не можете зкачувати файли у цьому форумі