Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
VIPuts
Користувач хостингу
|
Написане: четвер, 01 листопада, 2007 10:59 Тема повідомлення: Яким чином ви боритесь з плагіотом!! |
 |
|
Привіт! В мене таке запитання, до адмінів!
Ось мене є проектик www.sms-ua.org.ua
В інтернеті нарив сайт зі скопйованими смками з мого сайту, які переважна більшість авторські користувачів або ж власні!!
Мені цікаво чи можливіі якісь міри попередження адміна сайту, або якісь санкці?
адреса плагіатного проекту http://www.mysms.ipsys.net/ |
|
Догори |
|
 |
zhekaxak
Користувач хостингу
|
Написане: четвер, 01 листопада, 2007 11:46 Тема повідомлення: |
 |
|
как вариант самому поговорить с админом того сайта |
|
Догори |
|
 |
keep-out
Користувач хостингу

|
Написане: четвер, 01 листопада, 2007 11:57 Тема повідомлення: |
 |
|
підбірки повідомлень, всі які я бачив, в тій чи іншій мірі є плагіатом, досить важко визначити звідки вони пішли, тому я вважаю що це не є досить обгрунтованим. |
|
Догори |
|
 |
Baltazor
Користувач хостингу
|
Написане: четвер, 01 листопада, 2007 14:55 Тема повідомлення: |
 |
|
Не розумію в чому звинувачують власника сайту www.mysms.ipsys.net, на сайті sms-ua.org.ua немає ніяких попереджень що смс що там роміщені є чиєюсь інтелектуальною власністю тобто що хтось має ексклюзивні права на їх використання, отже всі бажаючі можуть використовувати інформацію що розміщена на сайті як вважають за потрібне.
І не факт що інформація була взята з sms-ua.org.ua |
|
Догори |
|
 |
dimi4-Labs
Користувач хостингу
|
Написане: п'ятниця, 02 листопада, 2007 22:46 Тема повідомлення: |
 |
|
Дуже цікаво...А чим ви пане, докажете що це не ви скомуніздили смски у mysms.ipsys.net ? |
|
Догори |
|
 |
MAG
Користувач хостингу
|
Написане: субота, 03 листопада, 2007 09:29 Тема повідомлення: |
 |
|
Любі друзі... який може бути плагіат... я не впевнений що хтось з адмінів цих двох сайтів придумав хоч одну СМС ... а якщо і придумав.. ви що хочете щоб коли люди хочуть її відправити з телефона, або ще звідкись.. вони залишали посилання на вас, чи питали у вас чи можна їм відіслати її 
коли люди викладають ці СМС вони їх викладають саме для того щоб люди ними користувалися... і неважливо як і де! |
|
Догори |
|
 |
VIPuts
Користувач хостингу
|
Написане: середа, 07 листопада, 2007 10:32 Тема повідомлення: |
 |
|
MAG написав: |
Любі друзі... який може бути плагіат... я не впевнений що хтось з адмінів цих двох сайтів придумав хоч одну СМС ... а якщо і придумав.. ви що хочете щоб коли люди хочуть її відправити з телефона, або ще звідкись.. вони залишали посилання на вас, чи питали у вас чи можна їм відіслати її 
коли люди викладають ці СМС вони їх викладають саме для того щоб люди ними користувалися... і неважливо як і де! |
відсотків 30 придумані особисто мно!!!!!!
|
|
Догори |
|
 |
MAG
Користувач хостингу
|
Написане: середа, 07 листопада, 2007 22:18 Тема повідомлення: |
 |
|
Ну те що придумали саме ви це одне.. а ви їх навіщо викладаєте?! щоб люди писали їх одне одному.. тож ви пропонуєте щоб у кожному повідомленні було поселання на ваш сайт?!
наскільки я розумію вони викладаються для того щоб стати загальним надбанням! ІМХО
|
 |
lova
Користувач хостингу
|
Написане: неділя, 11 листопада, 2007 16:38 Тема повідомлення: |
 |
|
Взагалі думаю що адміни не повинні займатися питанням плагіатую. Цією проблемою небезуспішно займаються алгоритми гугла і яндекса, тобто вони визначають першоджерело контенту. |
|
Догори |
|
 |
comanche
Користувач хостингу
|
Написане: понеділок, 12 листопада, 2007 13:39 Тема повідомлення: |
 |
|
Нефактове твердження, але тим не менш. Якщо ви доведете, що ви їх придумали самі(а для цього у вас повинен бути патент, або ліцензія) лише у цьому випадку, сайт який скомуніздив ваші смс, новини, жарти,фотки і бла бла бла буде закрито 
В протилежному випадку, використовуєте інший варіант, який використовую я і моя команда (антиреклама(і не лише на свому сайті, практика велика і у нас знайомі адміністратори по багатьох відвідуваних проектах), виговір адміністратору, якщо ж до нього морально не дійде, взлом сайту, якщо останній ваіант не подіє, тоді невиключений силовий варіант)
Але повторюю, це за умови що ти впевнений у своїй правоті, і на твоєму сайті є правила використання контенту який ти розмістив 
А те що він в тебе їх здер, якщо це правда, ну тоді він не поважає етикет, а законів не порушував 
|
 |
VIPuts
Користувач хостингу
|
Написане: понеділок, 07 січня, 2008 21:43 Тема повідомлення: re |
 |
|
Та ну шо ви як про вбивство взагаліто поступають (і я так робив) вказують сайт з якого позичив і адміну пропонував розмістити їх кнопку!
+ всі хто додає самі вказують де чия смс!
А так то все гуд! Ну взагалі то я дуже радий шо ЮА нет процвітає! Дякую всім за підтримку! |
|
Догори |
|
 |
UA
Користувач хостингу
|
Написане: п'ятниця, 11 січня, 2008 00:30 Тема повідомлення: |
 |
|
національна Українська тварина - жаба...цим все сказано |
|