FORUM.TOPUA.NET
Форум TopUA.NET

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   УчасникиУчасники   ГрупиГрупи   РеєстрацiяРеєстрацiя   ПрофільПрофіль   Увiйти до приватних повiдомленьУвiйти до приватних повiдомлень   ВхідВхід     

TopUA.NET
Яким чином ви боритесь з плагіотом!!

Нова тема   Відповісти    Головна -> Підтримка користувачів
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
VIPuts
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: четвер, 01 листопада, 2007 10:59    Тема повідомлення: Яким чином ви боритесь з плагіотом!! Відповісти цитуючи

Привіт! В мене таке запитання, до адмінів!
Ось мене є проектик www.sms-ua.org.ua
В інтернеті нарив сайт зі скопйованими смками з мого сайту, які переважна більшість авторські користувачів або ж власні!!
Мені цікаво чи можливіі якісь міри попередження адміна сайту, або якісь санкці?
адреса плагіатного проекту http://www.mysms.ipsys.net/
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
zhekaxak
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: четвер, 01 листопада, 2007 11:46    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

как вариант самому поговорить с админом того сайта
Догори
keep-out
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: четвер, 01 листопада, 2007 11:57    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

підбірки повідомлень, всі які я бачив, в тій чи іншій мірі є плагіатом, досить важко визначити звідки вони пішли, тому я вважаю що це не є досить обгрунтованим.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
Baltazor
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: четвер, 01 листопада, 2007 14:55    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Не розумію в чому звинувачують власника сайту www.mysms.ipsys.net, на сайті sms-ua.org.ua немає ніяких попереджень що смс що там роміщені є чиєюсь інтелектуальною власністю тобто що хтось має ексклюзивні права на їх використання, отже всі бажаючі можуть використовувати інформацію що розміщена на сайті як вважають за потрібне.
І не факт що інформація була взята з sms-ua.org.ua
Догори
dimi4-Labs
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 02 листопада, 2007 22:46    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Дуже цікаво...А чим ви пане, докажете що це не ви скомуніздили смски у mysms.ipsys.net ?
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
MAG
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: субота, 03 листопада, 2007 09:29    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Любі друзі... який може бути плагіат... я не впевнений що хтось з адмінів цих двох сайтів придумав хоч одну СМС ... а якщо і придумав.. ви що хочете щоб коли люди хочуть її відправити з телефона, або ще звідкись.. вони залишали посилання на вас, чи питали у вас чи можна їм відіслати її Smile
коли люди викладають ці СМС вони їх викладають саме для того щоб люди ними користувалися... і неважливо як і де!
Догори
VIPuts
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: середа, 07 листопада, 2007 10:32    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

MAG написав:
Любі друзі... який може бути плагіат... я не впевнений що хтось з адмінів цих двох сайтів придумав хоч одну СМС ... а якщо і придумав.. ви що хочете щоб коли люди хочуть її відправити з телефона, або ще звідкись.. вони залишали посилання на вас, чи питали у вас чи можна їм відіслати її Smile
коли люди викладають ці СМС вони їх викладають саме для того щоб люди ними користувалися... і неважливо як і де!

відсотків 30 придумані особисто мно!!!!!!
Догори
MAG
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: середа, 07 листопада, 2007 22:18    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ну те що придумали саме ви це одне.. а ви їх навіщо викладаєте?! щоб люди писали їх одне одному.. тож ви пропонуєте щоб у кожному повідомленні було поселання на ваш сайт?!
наскільки я розумію вони викладаються для того щоб стати загальним надбанням! ІМХО

Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: неділя, 11 листопада, 2007 16:38    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Взагалі думаю що адміни не повинні займатися питанням плагіатую. Цією проблемою небезуспішно займаються алгоритми гугла і яндекса, тобто вони визначають першоджерело контенту.
Догори
comanche
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 12 листопада, 2007 13:39    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Нефактове твердження, але тим не менш. Якщо ви доведете, що ви їх придумали самі(а для цього у вас повинен бути патент, або ліцензія) лише у цьому випадку, сайт який скомуніздив ваші смс, новини, жарти,фотки і бла бла бла буде закрито Smile
В протилежному випадку, використовуєте інший варіант, який використовую я і моя команда Smile(антиреклама(і не лише на свому сайті, практика велика і у нас знайомі адміністратори по багатьох відвідуваних проектах), виговір адміністратору, якщо ж до нього морально не дійде, взлом сайту, якщо останній ваіант не подіє, тоді невиключений силовий варіант)
Але повторюю, це за умови що ти впевнений у своїй правоті, і на твоєму сайті є правила використання контенту який ти розмістив Smile
А те що він в тебе їх здер, якщо це правда, ну тоді він не поважає етикет, а законів не порушував Smile

VIPuts
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 07 січня, 2008 21:43    Тема повідомлення: re Відповісти цитуючи

Та ну шо ви як про вбивствоSmile взагаліто поступають (і я так робив) вказують сайт з якого позичив і адміну пропонував розмістити їх кнопку!
+ всі хто додає самі вказують де чия смс!
А так то все гуд! Ну взагалі то я дуже радий шо ЮА нет процвітає! Дякую всім за підтримку!
Догори
UA
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 11 січня, 2008 00:30    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

національна Українська тварина - жаба...цим все сказано
Догори
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Головна -> Підтримка користувачів Ваш часовий пояс: GMT + 3 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Ви не можете закачувати файли у цьому форумі
Ви не можете зкачувати файли у цьому форумі