FORUM.TOPUA.NET
Форум TopUA.NET

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   УчасникиУчасники   ГрупиГрупи   РеєстрацiяРеєстрацiя   ПрофільПрофіль   Увiйти до приватних повiдомленьУвiйти до приватних повiдомлень   ВхідВхід     

TopUA.NET
www.xjustice.ipsys.net - вільні думки вільної людини
Перейти до сторінки 1, 2  далі

Нова тема   Відповісти    Головна -> Проекти користувачів
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
xjustice
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: вівторок, 20 листопада, 2007 22:25    Тема повідомлення: www.xjustice.ipsys.net - вільні думки вільної людини Відповісти цитуючи

Я народився у вільній країні і маю право сказати, що представляю генерацію молоді, яка має побудувати нову державу, нарешті таку, якою її уявляли наші попередники.

Хочу познайомити себе з мешканцями Тенет і почути відгуки однодумців (і не тільки) стосовно свого сайту. Хотілося б започаткувати на рівні молоді дискусію стосовно майбутнього нашої держави, але це, мабуть, у майбутньому. Зараз є те, що є.

Вдалося також написати кіклька цікавих поезій. Почитаєте. напишете відгуки потім. Дякую усім Smile Є питання? Пишіть!
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
xjustice
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: субота, 24 листопада, 2007 23:50    Тема повідомлення: Що тут казати вже? Відповісти цитуючи

Хмм...похмуре мовчання - вияв байдужості, непотрібність сайту? Чи відсутність критики (таке навряд може статися)?? Відгукуйтесь, як є бажання.
Догори
Kyrya
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: неділя, 25 листопада, 2007 00:27    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

На мій погляд зроблено гарно. Тільки одне не сподобалося - англійські літери в українських словах. Навіщо це? Навіщо викривляти нашу мову іноземними літерами?
xjustice
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: неділя, 25 листопада, 2007 21:00    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Kyrya написав:
На мій погляд зроблено гарно. Тільки одне не сподобалося - англійські літери в українських словах. Навіщо це? Навіщо викривляти нашу мову іноземними літерами?

Можливо, ти правий. Але ж хотілося чогось новенького, а не дублювати тисячі однакових сторінок. Так, шляхом англо-українського меню - неправильно, проте привертає увагу відвідувача.
Догори
Rozbi
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: вівторок, 04 грудня, 2007 10:00    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

простий сайт, дуже темний, але охайний!
незрозумів про що він, тому що нічого не читав, тому що - не читається мені там,
раджу з обережністю використовувати - чорний фон...

Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
xjustice
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: вівторок, 04 грудня, 2007 23:39    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Rozbi написав:
простий сайт, дуже темний, але охайний!
незрозумів про що він, тому що нічого не читав, тому що - не читається мені там,
раджу з обережністю використовувати - чорний фон...

Можна конкретніше? Не видно зелений текст на чорному фоні? а лінки видно? яке дозволеня екрану, при якій частоті7 Будь-ласка, це важливо. Я намагаюсь пристосовувати свої сайти однаково зручно для всіх.
Догори
Rozbi
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: середа, 05 грудня, 2007 17:24    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

дивись,
там де твої написи (новини) - зеленим текстом, там фон - чорний,
і там де головна сторінка теж вон чорний,
ось це мені і не подобаєтьсся,

просто мало часу, а так я зробив би скріншоти ...

пограйся з фонами!!! не роби тупо чорний!

Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
xjustice
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: середа, 26 грудня, 2007 00:26    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я багато пробував, але все ж залишу чорний. Вже й на різних моніторах тестував. Не буду міняти, бо цей сайт вже встиг виграти обласний конкурс по веб-дизайну й зайняв перше місце )))
Догори
lutskbike
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: середа, 26 грудня, 2007 01:37    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

xjustice
Ти знайомий із Ігорем Гузем?

xjustice
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: середа, 26 грудня, 2007 22:48    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

lutskbike написав:
xjustice
Ти знайомий із Ігорем Гузем?

Smile Зовсім ні. Бував у нього на сайті просто.
Догори
zero_x
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: четвер, 27 грудня, 2007 22:39    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

мені не сподобався... Колір тексту я би змінив. Да і взагалі шось з дизайном... кароче лажа ІМХО
Догори
Kyrya
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 28 грудня, 2007 00:46    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я би не казав лажа, навть ІМХО. Можна і менш образливі слова знайти. На колір і смак, як то кажуть. Мені, наприклад, цей сайт дуже подобається. Не полюбляю світлих сайтів, від яких навіть при зменшеній яскравості монітора очі на лоба лізуть.

xjustice, так тримати!

xjustice
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 28 грудня, 2007 18:38    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Kyrya написав:
Я би не казав лажа, навть ІМХО. Можна і менш образливі слова знайти. На колір і смак, як то кажуть. Мені, наприклад, цей сайт дуже подобається. Не полюбляю світлих сайтів, від яких навіть при зменшеній яскравості монітора очі на лоба лізуть.

xjustice, так тримати!

Дякую!!

А стосовно кольору: заголовки кожної теми - згоден, буду міняти. Але що там за проблеми з кольорами тексту? Все ж у порядку, очі не втомлюються, та й текст видно, за зручністю можна прирівняти й до чорного тексту на білому фоні.
Догори
CrazySAS
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 28 грудня, 2007 20:05    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

а якою програмою ти кнопку сайту робив?
Догори
Kyrya
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 28 грудня, 2007 20:09    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Можна у GIMP зробити. Дуже гарний і потужний пакет. Я тільки у ньому і малюю.
Сторінка: http://gimp.org
Завантажити для Linux: http://www.gimp.org/downloads/
Завантажити для Windows: http://www.gimp.org/windows/

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Головна -> Проекти користувачів Ваш часовий пояс: GMT + 3 Години
Перейти до сторінки 1, 2  далі
Сторінка 1 з 2

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Ви не можете закачувати файли у цьому форумі
Ви не можете зкачувати файли у цьому форумі