FORUM.TOPUA.NET
Форум TopUA.NET

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   УчасникиУчасники   ГрупиГрупи   РеєстрацiяРеєстрацiя   ПрофільПрофіль   Увiйти до приватних повiдомленьУвiйти до приватних повiдомлень   ВхідВхід     

TopUA.NET
shepetivka.zoxt.net
Перейти до сторінки назад  1, 2

Нова тема   Відповісти    Головна -> Замовлення хостингу (архів)
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Дмитро
TopUA: Адміністратор

ПовідомленняНаписане: неділя, 18 листопада, 2007 14:04    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я вам залюбки віддам увесь ваш сайт разом з логами Smile
Тільки на цьому хостингу він вже не буде працювати.

Дякую.

Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Dj Os
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: неділя, 18 листопада, 2007 14:18    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

А чому така категоричність? Не розумію
Я вам чесно заялвяю що ніяких програм я взагалі не заявлялв. Умов хостингу не порушував. В чому тоді справа? Якщо вже на то пішло то я взагалі не вмію користуватися IRC (Eggdrop) і в очі ніколи не бачив її чи його
Догори
Дмитро

ПовідомленняНаписане: неділя, 18 листопада, 2007 17:33    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Вибачте, але це нічого не змінює. На вашому акаунті знайдено це все «добро». Яким саме чином воно туди потрапило — немає ніякої різниці. Ну от наприклад якщо це «злі хакери» зробили — то що це змінює?

Цитата:

Вам потрібно самотужки стежити за тим, щоб у використаними Вами скриптами не було вразливостей і вчасно їх оновлювати. Ми не надаємо підтримку для будь-яких скриптів і не зможемо допомогти з виявленням та усуненні вразливостей. Таким чином, Вам необхідно добре розбиратися у тому, що Ви будете використовувати для Вашого сайту. Ми блокуємо акаунти з встановленими скриптами, в яких було знайдено вразливості. Ми негайно видаляємо акаунти, через вразливі скрипти яких була вдіяна шкода.

Почитайте Умови надання послуг, все стане зрозуміло Smile. Це такий чудовий документ, виконуючи який ми маємо змогу надавати максимально якісну послугу.

Дякую.

Dj Os
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: неділя, 18 листопада, 2007 23:15    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Різниця як воно туди потрапила я гадаю є. І не факт що воно туди попало саме з мого сайту. Я гадаю вам не варто пояснювати що це могли зробити і з інших сайтів які знаходяться на вашому хостингу. Але сперечатися мені з вами не має часу. Прошу тимчасово розблокувати акаунт для переїзду на інший хостинг
Догори
Дмитро

ПовідомленняНаписане: понеділок, 19 листопада, 2007 10:54    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Відрізнити чи було завантажено скрипт через ваш акаунт чи який інший в нас на серверах можна дуже просто, про це ми давно попіклувались.

Я не можу розблокувати акаунт, через дірку якого було зроблено те, що зроблено. Це прямий ризик вимикання всього серверу датацентром. За чинних умов надання послуг такі акаунти взагалі негайно видаляються. Вище я вже написав як ви можете отримати повну копію вашого сайту.

Дякую.

Dj Os
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 19 листопада, 2007 17:18    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

то як мені ту копію отримати?
було би непогано отримати бекап файлів сайту в зіп форматі та бекап бази окремо
Догори
Дмитро

ПовідомленняНаписане: понеділок, 19 листопада, 2007 20:38    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я надіслав вам приватне повідомлення.
Dj Os
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: вівторок, 20 листопада, 2007 14:50    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Шановний Дмитро прочитайте будь ласка приватні повідомлення
Догори
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Головна -> Замовлення хостингу (архів) Ваш часовий пояс: GMT + 3 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2
Сторінка 2 з 2

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Ви не можете закачувати файли у цьому форумі
Ви не можете зкачувати файли у цьому форумі