Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
eugenereed

|
Написане: вівторок, 10 квітня, 2007 17:38 Тема повідомлення: ВЕБбінг |
 |
|
Хлопці, от я абсолютний новачок у цій сфері. Дуже правда хотілось б навчитись програмувати ВЕБи. Навіть не знаю з чого почати. Мо" зноску яку дасть, де мож про таке прочитати. ДЛякую.... Отримав безкоштовний хостинг ві д TOPUA.NEt , а що талі не втикаю. Отож кому не лінь напишіть.!!! |
|
Догори |
|
 |
hip
Користувач хостингу
|
Написане: середа, 11 квітня, 2007 10:59 Тема повідомлення: |
 |
|
Привіт! Я починав з завантажень таких візуальних редактоів як Macromedia Dreamweaver і Microsoft Frontpage на яких і робив перші мої веб сторінки, потім я вивчав html щоб ті самі сторінки писати в блокноті, потім розкривав для себе так звані CMS (Conten Manager System) і наданому моменті вивчаю php для створення своїх CMS, або удосконалення вже існуючих.
Одним словом потрібно мати терпіння і багато вільного часу.
На даний момент я можу редактувати php на досить таки нормальному рівні. Знаю добре html, трохи CSS і тестую багато CMS (Open Source) і щоб з нуля дойти до цього я потратив 1 рік. |
|
Догори |
|
 |
Nazare
Користувач хостингу

|
Написане: середа, 11 квітня, 2007 20:27 Тема повідомлення: |
 |
|
Для початку потрібно скачати книжку про хтмл !Знайти можна на вовеб.ру .Для нормального вивчення потрібно добре просидіти місяць вивчаючи мову хтмл чи іншу також треба мати прямі руки та трохи місків! якщо шось інтересує заходь на мій сайт поможу!! |
|
Догори |
|
 |
comanche
Користувач хостингу
|
Написане: четвер, 12 квітня, 2007 08:11 Тема повідомлення: |
 |
|
Якщо ти хочеш програмувати веб програмні продукти , скажем як динамічні сайти, портали і ще багато всяких цікавостей, то тут потрібно не лише хтмл а й пхп, я починав вчити пхп, без абсолютного знання в хтмл.
Зараз я працюю програмістом пхп і не скажу що погано розбираюсь в хтмл.
Хоча і він не завадить....
Починати одразу з дрім вівера, чи фронт пейдж, чи взагалі з будь-якого іншого редактора не радив би, спочатку попробуй освоїти "блокнот" або найзвичайнісінький текстовий редактор(я використовую Edit Pluse в дома, там тобі і підсвітка тегів, і функцій в пхп, а на роботі ПХП десігнер 2007)
Дрім вівер можна починати після того, як навчишся хоча б трохи верстати сайт, щоб розуміти, а чого у мене тут щось вилізло...
або там кудись залізло ))
а взагалі бажаю щасливого плавання....
http://web-helper.zoxt.net
заходь буду радий допомогти 
завтра - післязавтра викладу хтмл посібники українською мовою,
а по пхп уже є 
|
 |
ximik
Користувач хостингу
|
Написане: п'ятниця, 13 квітня, 2007 18:07 Тема повідомлення: |
 |
|
ось ще один гарний сайт
http://html.manual.ru/ |
|
Догори |
|
 |
LeXa
Користувач хостингу

|
Написане: субота, 14 квітня, 2007 01:07 Тема повідомлення: |
 |
|
IMHO
начинать нужно с изучение ХТМЛ тэгов в блокноте. потом учить ПХП. а потом уже чо-то придумывать в ДримВьювере и ему подобных.
|
 |
lutskbike
Користувач хостингу

|
Написане: субота, 21 квітня, 2007 04:14 Тема повідомлення: |
 |
|
Я спершу вчив теги в блокноті, далі працював в хтмл-прогах, а зара освоюю ПХП |
|
Догори |
|
 |
I)ie$el
|
Написане: субота, 23 червня, 2007 00:03 Тема повідомлення: |
 |
|
у мене питання такого типу! чи можна використати цей схостинг як сервер для java гри? на скильки я знаю php5 найбільш підходящий сервер для java ігор. я написав свою гру та хочу щоб я міг грати у неї по серверу із різними людьми |
|
Догори |
|
 |
gayss
|
Написане: вівторок, 03 липня, 2007 14:19 Тема повідомлення: |
 |
|
я теж новачок |
|
Догори |
|
 |
Romantic
Користувач хостингу
|
Написане: неділя, 15 липня, 2007 19:37 Тема повідомлення: Є питаннячко! |
 |
|
Як зробити так, щоб на кожну сорінку примусово вставлявся баннер або реклама? Щоб працювало так як на безкоштовних форумах!
|
 |
Lord Pro.teus
Користувач хостингу
|
Написане: понеділок, 16 липня, 2007 02:23 Тема повідомлення: |
 |
|
Відредагувати файли шаблону... приклад дивитись на forum.lordproteus.org.ua |
|
Догори |
|
 |
unlm-trojan
Користувач хостингу
|
Написане: четвер, 19 липня, 2007 05:50 Тема повідомлення: |
 |
|
Цитата: |
я починав вчити пхп, без абсолютного знання в хтмл |
На PHP можна багато чого написати, але результуючу сторінку треба якось ще і показати користувачеві, а без базових знань HTML, і, ще гірше, без базового відчуття стилю, ми маємо сайти, подібні до marsexx.narod.ru. Можливо текстове наповнення сайту досить не погане, но дизайн залишає бажає кращого, не дивлячись на те, що сайт був створений не ручною версткою, а в WYSIWYG редакторі Microsoft Frontpage.
IMHO
|
|
Догори |
|
 |
.:Smile_with_deatH:.
Користувач хостингу

|
Написане: середа, 31 жовтня, 2007 01:11 Тема повідомлення: Особисто я... |
 |
|
Починав з розбору сайтів. Сидів і гуглів кожен тег. Думав, що то є якась темінь темна. Потім купив собі книжечку по HTML 4.0 Згодом почав добре в ньому працювати, писав багато простеньких сайтів. Згодом, побачивши як використовують JavaScript і Flash, купив по цим гілкам вебінгу книжки (хоча ні - їх ще брат купив ). Почитав, почитав та й закинув кудись. Десь півроку практики не мав. Згодом мене почали просити написати друзям невеличкі сайти. Зрозумівши, що статика в минулому, вирішив тотально розібратись у вищесказанному, а також у PHP, CSS, ASP тощо. Поставив ДЕНВЕР на своєму компі і почав редагувати різні шаблони усіляких PHP, PERL та JS документах. На цей портал потрапив. Можливо, пов"яжу своє майбутнє з ВЕББІНГОМ... Ще не знаю... Дякую за увагу. |
|
Догори |
|
 |
|