FORUM.TOPUA.NET
Форум TopUA.NET

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   УчасникиУчасники   ГрупиГрупи   РеєстрацiяРеєстрацiя   ПрофільПрофіль   Увiйти до приватних повiдомленьУвiйти до приватних повiдомлень   ВхідВхід     

TopUA.NET
Клуб любителів сала

Нова тема   Відповісти    Головна -> Проекти користувачів
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
bamik
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 11 січня, 2008 23:06    Тема повідомлення: Клуб любителів сала Відповісти цитуючи

http://saloman.org.ua/index.php

Власне побачивши реальний стан справ із національною гордістю українців сала в інеті вирішив створити портал цілком присвячений салу Smile

Зараз на стадії дизайну. Та кортить повипендрюватись.

Залишаєм враження, доречний проект? І що б ви хотіли бачити на ньому?
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Kyrya
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: субота, 12 січня, 2008 00:37    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ідея гарна. Wink /me під враженнями пішов їсти сало
Реалізація погана. Sad Дизайн взагалі нікуди не годиться. ІМХО

bamik
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: субота, 12 січня, 2008 01:02    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ну скін порталу мені до вподоби. Компенсується, коли гарну шапку сайту поставлю, не забуваймо що це mkportal Smile. Скін форуму аж ніяк не влаштовує, перебрав багато, та ніщо не сподобалось. Може ви Киря знаєте котрийсь гарний скін smf, щоб найкраще підходив?

Буде додано багато цікавих розділів в порталі та форумі, непотрібні із стандартного постачання видалю.

Власне, може є пропозиції щодо розділів.. Візьму до уваги
Догори
Kyrya
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: субота, 12 січня, 2008 01:17    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Куря, я.

Я подивлюся. Десь у мене були теми під SMF. Краще буде, якщо Ви мені у Jabber (kyrya@jabber.org) постукаєте, або у ICQ.

bamik
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: субота, 12 січня, 2008 01:21    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Гаразд, домовились, ви гляньте, а завтра постукаю
Догори
lutskbike
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: субота, 12 січня, 2008 03:12    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

класний сайт!!! тільки шапку треба змінити
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Головна -> Проекти користувачів Ваш часовий пояс: GMT + 3 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Ви не можете закачувати файли у цьому форумі
Ви не можете зкачувати файли у цьому форумі