FORUM.TOPUA.NET
Форум TopUA.NET

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   УчасникиУчасники   ГрупиГрупи   РеєстрацiяРеєстрацiя   ПрофільПрофіль   Увiйти до приватних повiдомленьУвiйти до приватних повiдомлень   ВхідВхід     

TopUA.NET
Razom2.org.ua - проект "Моя думка"

Нова тема   Відповісти    Головна -> Проекти користувачів
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Rozbi
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 14 січня, 2008 12:37    Тема повідомлення: Razom2.org.ua - проект "Моя думка" Відповісти цитуючи

http://razom2.org.ua/

чекаю критики...

Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
ns350z
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 14 січня, 2008 14:06    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Сподобалась графіка на стартовій сторінці, але не сподобався відносно довгий час її завантаження. В шапці крім хмар хотілося б бачити назву сайту, в меню бажано виправити помилки, недостатньо контенту, в деяких розділах головне меню чомусь зникає. Також потрібно внести інформацію в розділ автор, галерея. Сайт виглядає сирувато, ще є над чим працювати
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
azure
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 14 січня, 2008 17:39    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Так, на главній і справді гарний дизайн.
Що до основного сайту - рекламу від Гуглі в низу сторінки краще б булдо перенести вверх, молоймовірно, що знизу на неї будуть натискати.

За дизайн сайту - 4 з маленьким + Smile

MAG
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: вівторок, 15 січня, 2008 17:39    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

А що.. мені сподобалося, цікаво... оригінально (як на мене)...
Хай спам боти обходять цей сайт стороною, а кількість відвідувачів росте не днями, а годинами!

Нова тема   Відповісти    Головна -> Проекти користувачів Ваш часовий пояс: GMT + 3 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Ви не можете закачувати файли у цьому форумі
Ви не можете зкачувати файли у цьому форумі