FORUM.TOPUA.NET
Форум TopUA.NET

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   УчасникиУчасники   ГрупиГрупи   РеєстрацiяРеєстрацiя   ПрофільПрофіль   Увiйти до приватних повiдомленьУвiйти до приватних повiдомлень   ВхідВхід     

TopUA.NET
Як написати про проблему у форум підтримки

Нова тема   Відповісти    Головна -> Підтримка користувачів
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Дмитро
TopUA: Адміністратор

ПовідомленняНаписане: вівторок, 18 вересня, 2007 14:01    Тема повідомлення: Як написати про проблему у форум підтримки Відповісти цитуючи

Офіційна підтримка хостингу

Офіційна підтримка хостингу працює виключно через форум Підтримка користувачів. Приватні повідомлення можна використовувати виключно у разі передачі логінів/паролей, або для вирішення зовсім інтимних питань.

Перш ніж створювати нову тему, прошу ознайомитись з запитаннями і відповідями за наступними посиланнями:
https://topua.net/forum/faq-vt77.html (українська, скорочена версія)
http://www.eomy.net/forum/faq-vt455.html (російська, повна версія)

Прошу також звернути увагу на те, що я не надаю допомоги у встановленні і налаштуванні скриптів — на те є інші форуми: Вебмайстру. Я підтримую у робочому і стабільному стані сервери; але я не маю змоги допомагати кожному з 3000+ користувачів з налаштуванням скриптів, тим більше що 99% подібних питань чудово вирішуються Гуглем.

Якщо ви вважаєте, що є проблема з сервером, то я буду радий вам допомогти. Щоби я мав змогу це зробити, мені знадобиться наступна інформація:

1. Повне посилання до сторінки, з якою виникли складнощі. Це потрібно аби я мав змогу побачити проблему на власні очі.

2. Доменне ім'я, що було зареєстроване при створенні акаунту (якщо відрізняється від п.1). Це потрібно аби я зміг визначити на якому сервері і з яким акаунтом проблеми.

3. Що саме ви намагаєтесь зробити. Надайте якомога більше подробиць про ваші дії, можна покроково; можна також прикріпити скріншот.

4. На який результат ви очікували.

5. Який результат ви отримали, чим саме він відрізняється від того що "повинно бути". Можна прикріпити скріншот.

З 18 вересня 2007 року запити, що створені з порушенням цих вимог, мною ігноруються. Прошу вибачити за такі незручності, але здогадуватись кожен раз, що то має на увазі користувач і про який сайт взагалі йдеться — неможливо.

Дякую за увагу

Дмитро

Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
vip
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: вівторок, 12 лютого, 2008 00:50    Тема повідомлення: Неможу встановити домен Відповісти цитуючи

я написав в ПП.
Догори
Дмитро
TopUA: Адміністратор

ПовідомленняНаписане: вівторок, 12 лютого, 2008 02:21    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Будь ласка, прочитайте самий перший рядок першого повідомлення у цій темі.

Дякую.

vip
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: неділя, 17 лютого, 2008 01:11    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я створив тему на форумі але відповіді не почув.
Догори
lutskbike
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: неділя, 17 лютого, 2008 15:12    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Потібно:

Цитата:
1. Повне посилання до сторінки, з якою виникли складнощі. Це потрібно аби я мав змогу побачити проблему на власні очі.

2. Доменне ім'я, що було зареєстроване при створенні акаунту (якщо відрізняється від п.1). Це потрібно аби я зміг визначити на якому сервері і з яким акаунтом проблеми.

3. Що саме ви намагаєтесь зробити. Надайте якомога більше подробиць про ваші дії, можна покроково; можна також прикріпити скріншот.

4. На який результат ви очікували.

5. Який результат ви отримали, чим саме він відрізняється від того що "повинно бути". Можна прикріпити скріншот.

і тобі буде відповідь!

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Головна -> Підтримка користувачів Ваш часовий пояс: GMT + 3 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Ви не можете закачувати файли у цьому форумі
Ви не можете зкачувати файли у цьому форумі