Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Stepanko
Користувач хостингу
|
Написане: середа, 19 грудня, 2007 23:29 Тема повідомлення: Чат |
 |
|
У мене є скрипт чату, типу розмомови (rozmova.if.ua) але для нормального його функціонування потрібно запустити демон. Для цього потрібно мати shell доступ. Як мені його отримати? Можна запустити демона у вас через shell акуанти і чи взагалі можна. Якщо хтось хоче, я можу поділитися скриптом, на певних умовах. Іще одне, яка вам вигода з безплатного хостингу??? Можна за певну плату прибрати вашу рекламу???Наперед вдячний, очікую відповіді.  |
|
Догори |
|
 |
Дмитро
TopUA: Адміністратор
|
|
Догори |
|
 |
Stepanko
Користувач хостингу
|
Написане: четвер, 20 грудня, 2007 21:29 Тема повідомлення: ЧАТ |
 |
|
Шановний Дмитро, використання демона не є шкідливим, він навпаки зменшує кількість звертань до серверів, чим зменшує саме навантаження на них. До того ж сам чат буде функціонувати у 2 або і у 3 рази швидше. Я впевнений що він Вам сподобається, і Ви самі захочете відвідувати його . Я задавав також питання щодо реклами, будь ласка відповідьте мені на нього.
Дякую. |
|
Догори |
|
 |
Дмитро
TopUA: Адміністратор
|
Написане: п'ятниця, 21 грудня, 2007 01:25 Тема повідомлення: |
 |
|
Про рекламу — я не знаю, про який сервер і про яку рекламу йдеться, тож нічого не можу порадити.
Єдине що можу сказати про скрипт-демон, це те, що ваш акаунт буде відразу заблоковано при виявленні будь-яких демонів. Прошу уважно читати умови надання послуг...
Догори |
|
 |
|