FORUM.TOPUA.NET
Форум TopUA.NET

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   УчасникиУчасники   ГрупиГрупи   РеєстрацiяРеєстрацiя   ПрофільПрофіль   Увiйти до приватних повiдомленьУвiйти до приватних повiдомлень   ВхідВхід     

TopUA.NET
Від нуба до Веб-мастера

Нова тема   Відповісти    Головна -> Програмування для WEB
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
DeathFuck
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 26 жовтня, 2007 18:04    Тема повідомлення: Від нуба до Веб-мастера Відповісти цитуючи

дуже подобається робити веб сайти але є маленька проблема, в мене немає реального препода, живу в передмісті миколаєва, а самому по москалських книжках не виходить.До лютого мені тре написати форум,щоб отримати степендію.Дуже прошу підкажіть хто шо може,з html проблем немаю, почав яву вчити,туговато але виходить киньте якісь лінки по навчанні і поділіться порадами....зарання вдячний
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
lutskbike
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 29 жовтня, 2007 00:31    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Тут http://web-helper.org.ua подивися, мо щось корисне знайдеш
comanche
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 29 жовтня, 2007 18:44    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Якщо ще потрібна допомога - звертайся, заодно напишу як зробити свій форум на Веб - хелпері, посилання на який було вище Smile
DeathFuck
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 17 грудня, 2007 02:39    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

дуже дякую, вибачайте я на деяких час пропадав, машина згоріла... лінк дуже прекрасний але я трохи почитав і бубен мене вже болить, можете привести план по якому то все хоч якось...чи логічно, чи правильно вивчати, бо в пхп ой як хочеться лізти, але сам доганяєш шо без яви не туди, але хочеться.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Головна -> Програмування для WEB Ваш часовий пояс: GMT + 3 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Ви не можете закачувати файли у цьому форумі
Ви не можете зкачувати файли у цьому форумі