Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Дмитро
TopUA: Адміністратор
|
Написане: неділя, 01 жовтня, 2006 17:45 Тема повідомлення: Український хостинг TopUA |
 |
|
Отже, завершено відділення уркраїномовної частини проекту EOMY.NET у окремий проект — TopUA.NET.
Буду радий дати відповіді на всі запитання!  |
|
Догори |
|
 |
Dj Os
Користувач хостингу
|
Написане: понеділок, 02 жовтня, 2006 02:28 Тема повідомлення: |
 |
|
Вітаю!!!  |
|
Догори |
|
 |
Gig@Byte
Користувач хостингу
|
Написане: неділя, 22 жовтня, 2006 18:59 Тема повідомлення: |
 |
|
Мені одне цікаво, куди мій сайт перенесли! Який код баннера потрібно використовувати! |
|
Догори |
|
 |
Дмитро
|
Написане: неділя, 22 жовтня, 2006 19:15 Тема повідомлення: |
 |
|
Ваш сайт нікуди не переносили 
Код банера можна не змінювати. Якщо щось буде не так із логотипом-кнопкою — Ви автоматично отримаєте листа. |
|
Догори |
|
 |
Gig@Byte
Користувач хостингу
|
Написане: четвер, 26 жовтня, 2006 07:44 Тема повідомлення: |
 |
|
Я отримав 10 листів за день, в яких просили змінити кнопку (підкоректувати).
Ще одне питання чи можна використовувати на сайті такі малюнки: http://wsnet.org.ua/images/100_100xxx.gif |
|
Догори |
|
 |
Дмитро
|
Написане: четвер, 26 жовтня, 2006 08:20 Тема повідомлення: |
 |
|
Саме зображення не порушує умови надання послуг, однак, особисто я не у захваті від ідеї розміщувати ресурс, на якому була б подібна реклама. |
|
Догори |
|
 |
Terem
Користувач хостингу
|
Написане: неділя, 10 грудня, 2006 22:33 Тема повідомлення: |
 |
|
Доброго дня, Дмитро! Ще до відділення TopUA.NET від проекту EOMY.NET на Вашому хостингу (сервер zuta.net) було розміщено україномовний проект під назвою imunaler. Користувач Antonina. Користувач отримав листа з повідомленням про відсутність кнопки з Вашим логотипом і, наскільки я проінформований, був заблокований того ж дня (ніякого доступу до ftp://zuta.net та можливості залогуватись на форумі). Чи можна було б розблокувати користувача Antonina і таким чином надати можливість замінити старий код кнопки з логотипом EOMY.NET на новий, TopUA.NET? Наперед дякую. |
|
Догори |
|
 |
Дмитро
|
Написане: понеділок, 11 грудня, 2006 05:01 Тема повідомлення: |
 |
|
Будь ласка, наведіть повну назву сайту. (Однак я не пам'ятаю щоб ми когось блокували за відсутність логотипу протягом останніх двох тижнів).
Догори |
|
 |
Terem
Користувач хостингу
|
Написане: понеділок, 11 грудня, 2006 18:21 Тема повідомлення: |
 |
|
Повна адреса сайту http://www.imun-alergy.zuta.net/ . Щодо користувача Antonina, я перевірив, Ви маєте рацію. Користувач і далі існує, і під ним можна залогватись... але лише на форумах EOMI.NET До FTP доступ також відсутній. Може сталась якась помилка під час міграцій україномовних користувачів у новий TopUA.NET тощо? Дякую за увагу. |
|
Догори |
|
 |
Дмитро
|
Написане: понеділок, 11 грудня, 2006 18:30 Тема повідомлення: |
 |
|
1. Щодо логотипу: Будь ласка, виконайте інструкції у листі-попередженні і встановіть код логотипу TopUA.NET. На сайті встановлений логотип EOMY.NET, але EOMY.NET надає хостинг тільки російськомовним проектам. Український хостинг остаточно переїхав на TopUA.NET. Ми ж не просто так розсилаємо ті повідомлення...
2. Щодо форуму EOMY.NET: Так, ми не переносили користувачів з того форуму сюди, бо це зайнало б забагато часу і зусиль, до того ж це не спричинило серйозних незручностей. Переєструватись на цьому форумі не складно, це займе хвилину-дві.
3. Щодо FTP: Будь ласка, напишіть мені у приватні повідомлення логін і пароль з яким намагаєтесь зайти, і я подивлюсь у чому може бути проблема.
PS. У майбутньому, будь ласка, користуйтесь форумом підтримки (створюйте нову тему).
Догори |
|
 |
Terem
Користувач хостингу
|
Написане: вівторок, 12 грудня, 2006 02:54 Тема повідомлення: |
 |
|
Приношу вибачення за те, що дарма Вас потурбував. Ви були праві, з користувачем Antonina усе в порядку Проблеми з доступом до FTP були з нашої сторони. Щойно мені вдалося доступитись через FTP до нашого проекту imunaler. Код кнопки з логотипом буде оновлено у найближчий час Дякую за сприяння. |
|
Догори |
|
 |
Boss
Користувач хостингу
|
Написане: четвер, 01 листопада, 2007 20:31 Тема повідомлення: |
 |
|
А в мене питання, чого в англійській версіі хостингу http://good-host.com вже дають по 300МБ дисквого простору ,а в українській досі по 200МБ? |
|
Догори |
|
 |
Дмитро
|
|
Догори |
|
 |
Boss
Користувач хостингу
|
Написане: п'ятниця, 02 листопада, 2007 15:18 Тема повідомлення: |
 |
|
Дмитро написав: |
Реєструйтесь там, у чому проблема? |
Та ні, мені покищо і 200 МБ вистачає, просто цікаво чи планується колись збільшення дискового простору в украінській версії?
|
|
Догори |
|
 |
Дмитро
|
|
Догори |
|
 |