FORUM.TOPUA.NET
Форум TopUA.NET

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   УчасникиУчасники   ГрупиГрупи   РеєстрацiяРеєстрацiя   ПрофільПрофіль   Увiйти до приватних повiдомленьУвiйти до приватних повiдомлень   ВхідВхід 

TopUA.NET
Треба порада (скрипт новини)...
Перейти до сторінки 1, 2  далі

Нова тема   Відповісти    Головна -> Двигунці
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Rozbi
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 26 лютого, 2007 18:20    Тема повідомлення: Треба порада (скрипт новини)... Відповісти цитуючи

Привіт усім...
я як початківець, зіткнувся (в процесі створення сайту) з потребою скрипта для вставки тексту (новин, статей...) та його коментування або доповнення...
я пробував ставити різні блоги, але це мені не подобається... так як я погано розуміюсь на пшп, а більше уваги приділяю дизайну... то виникає питання - де і який мені краще взяти скрипт для моїх потреб
\\скрипт хочу прстий і легкий в зміні дизайну, а ще він має бути надійним...
_______________________________ Smile дякую усім

Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
hip
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 26 лютого, 2007 18:54    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Привіт, такі скрипти хоча рідкісні, але я бачив їх багато тут http://www.internet-technologies.ru/ . Інших сайтів де б публікували малі скриптики а не цілі cms не знаю.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника Yahoo! Messenger
Sasha
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 26 лютого, 2007 19:07    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Найкраший скрипт такого плану це - Datalife Engine скорочено DLE ...Це найпопулярніший срипт такого плану дуже багато сайтів використовують його , він дуже класно дружить з пошуковими системами(тобто сам оптимізуєтся) , і заточений під новини , також має комменти..З дизайном проблем ніяких немає...
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
hip
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 26 лютого, 2007 22:38    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Sasha написав:
Найкраший скрипт такого плану це - Datalife Engine скорочено DLE ...Це найпопулярніший срипт такого плану дуже багато сайтів використовують його , він дуже класно дружить з пошуковими системами(тобто сам оптимізуєтся) , і заточений під новини , також має комменти..З дизайном проблем ніяких немає...

Ти може не зрозумів, але по-перше це не той тип скрипту якого хотів наш початківець, а по-друге за такі скрипти на сервері адмін може закрити акаунт через використання нелегального зломаного скрипту, яким являється DLE. Цей скрипт коштує $35 і тільки заплативши їх ви зможете використоввати його на цьому сервері.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника Yahoo! Messenger
Rozbi
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: середа, 28 лютого, 2007 11:39    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

заходив я на той ресурс (тут http://www.internet-technologies.ru) там дійсно багато, але майже всі вони з - woweb.ru... я скачав пару, зараз тестую на денвері... (але це все накачене - просто бреед)
прийдеться вчити пшп самому, багато чого не влаштовує...

а хтось сам пише скрипти? може знаєте де є Українськи проекти?
такі як ua-admin.com Exclamation Question

Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
BIBLOS
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 02 березня, 2007 12:58    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

php.com.ua - колись там таке було
Догори
EsCaPeR
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: середа, 07 березня, 2007 22:21    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

http://get2z.com/ ось тут новий двигун!! вбивця DLE )) покищо в бета версії...але до кінця місяця буде вже реліз!
Догори
les2
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 09 березня, 2007 04:33    Тема повідомлення: Re: Треба порада (скрипт новини)... Відповісти цитуючи

Rozbi написав:
скрипта для вставки тексту (новин, статей...) та його коментування або доповнення...
я пробував ставити різні блоги, але це мені не подобається...

На це ж вам blog потрібний, blog'овий рушій. Я, чесно сказати, мабуть, ще менше від вас на тому розуміюсь, але хочу в вас спитати, чи випробовували ви WordPress?

Бо инколи мені також хочеться завести собі blog'а, і тому придивляюся до цієї CMS. Вона ніби доволі поширена, що вже про щось таки говорить.

Rozbi
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 09 березня, 2007 10:23    Тема повідомлення: Re: Треба порада (скрипт новини)... Відповісти цитуючи

[quote="les2"]але хочу в вас спитати, чи випробовували ви WordPress?
quote]
так ВордПресс випробовував, і мені він дуже сподобався! якщо заводити блог, то ФордПресс - це найкраще рішення...
але мені потрібно простіше... наприклад я поставив собі CuteNews v1.3
(http://www.razom2.org.ua/html/novunu.php) але ще поки не вирішився чи буду далі використовувати.
так як самому ще не виходить писати скрипти... то прийдеться заказати у майстрів...

les2
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: вівторок, 13 березня, 2007 04:26    Тема повідомлення: Спробуйте sNews Відповісти цитуючи

Спробуйте sNews:

http://www.solucija.com/home/snews/

(звісно, все англійською). Це ніби стравді один PHP-набір (файл). Я уважно не дивися до неї, але виглядає як щось таке, що ніби могло би вас задовільнити. Погляньте.

Цитата:
якщо заводити блог, то ФордПресс - це найкраще рішення...
але мені потрібно простіше...

Навіщо простіше? Тобто, навіщо самого себе обмежувати?

Цитата:
так як самому ще не виходить писати скрипти... то прийдеться заказати у майстрів...

Не розумію, що там у вас за скрута така, що треба ще комусь замовляти приписи. Але це таке - дозвільна цікавість...

Rozbi
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: вівторок, 13 березня, 2007 10:13    Тема повідомлення: Re: Спробуйте sNews Відповісти цитуючи

les2 написав:
Спробуйте sNews:

http://www.solucija.com/home/snews/

Не розумію, що там у вас за скрута така, що треба ще комусь замовляти приписи. Але це таке - дозвільна цікавість...

та нема нас ніякої скрути, просто дуже багато часу йде на переклад...
а ще можу по пять годин сидіти і втикати на фотошоп... а потім стерти те що вийшло (бо щось не подобається)
розумієш, коли закривали мій сайт "розбишаки"на хо.ком планувалось тупо перенести всі файли на топюа, але багато кому набридло створювати сайти без прибутку... і залишилось нас двоє (іто Денис не має доступу до інету)...

les2
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: середа, 14 березня, 2007 04:12    Тема повідомлення: То годиться sNews чи ні? Відповісти цитуючи

Нічого не зрозумів з ваших ремствувань. Я просто питав, чому, якщо ви самі кажете, що "ФордПресс - це найкраще рішення", ви шукаєте простіше якесь. Навіщо? Але це, я ж кажу, дозвільна цікавість. Можна не відповідати.

Краще скажіть, чи пробували ви sNews і як воно вам?

parovizz
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 19 березня, 2007 17:22    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Люди хто знає де можна скачати потужну ситему оголошень з фотографіями..... можна щоб вона була платна але до 150$
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника AIM Yahoo! Messenger MSN
Dr. Pretender
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: вівторок, 20 березня, 2007 09:52    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Якшо дуже треба... можу спробувати написати для тебе... але програмер з мене як з гівна куля....Smile Тобі з МуСКУлєм чи без?

Якби люди говорили лише тоді, коли їм є що сказати, в світі б настала гнітюча тиша. © Хтось з видатних хвілософів
Догори
parovizz
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: середа, 21 березня, 2007 11:34    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Мені треба профісійну систему з БД, мені просто треба знати де можна купити або скачати. А написати я і сам можу просто це буде по аматорськи.

P.s. а за пропозицію, СПАСИБІ.

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Головна -> Двигунці Ваш часовий пояс: GMT + 3 Години
Перейти до сторінки 1, 2  далі
Сторінка 1 з 2

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Ви не можете закачувати файли у цьому форумі