FORUM.TOPUA.NET
Форум TopUA.NET

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   УчасникиУчасники   ГрупиГрупи   РеєстрацiяРеєстрацiя   ПрофільПрофіль   Увiйти до приватних повiдомленьУвiйти до приватних повiдомлень   ВхідВхід     

TopUA.NET
Що хто думає про mysms.ipsys.net
Перейти до сторінки 1, 2  далі

Нова тема   Відповісти    Головна -> Проекти користувачів
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Baltazor
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: субота, 20 жовтня, 2007 09:43    Тема повідомлення: Що хто думає про mysms.ipsys.net Відповісти цитуючи

Що хто думає про мій сайт
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
azure
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: субота, 20 жовтня, 2007 11:06    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Прикольні є SMS мені, сподобався сайт, але над дизайном ще треба попрацювати (оригінальний дизайн, з котрого був взят даний, виглядає набагато краще).
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
Baltazor
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: субота, 20 жовтня, 2007 13:00    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Проблеми з дизайном виникають у бравзері опера, якщо ви заходили з нього то там є певні глюки,
Що саме ви вважаєте що потрібно змінити в дизайні?
Догори
azure
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: субота, 20 жовтня, 2007 13:16    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Baltazor написав:
Проблеми з дизайном виникають у бравзері опера, якщо ви заходили з нього то там є певні глюки,
Що саме ви вважаєте що потрібно змінити в дизайні?

Заходив я з IE7.

Що до дизайну:
1. повне спелетіння синього...голубого кольорів без виділення розділів - тяжко сприймається.
2. Хотілося б: зверху - емблему сайту, замісьт реклами, щоб було відразу зрозуміло де я.
3. Підберіть інші шрифт та кольори для нього.
4. У самому дизайні нема нічого запам'ятовующогося, що його виділяло б серед інших.
5. Відсутня чітка структура сайту (меню).
...
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
CrazySAS
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: субота, 20 жовтня, 2007 23:12    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

непоганий сайт. мені сподобався.
Догори
MAG
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: неділя, 21 жовтня, 2007 12:19    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Молодець... хороший сайт!
Догори
dimi4-Labs
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: вівторок, 30 жовтня, 2007 18:51    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

З вигляду дизайн непоганий....
Але недописав ти сайт в плані безпеки...
Ну наприклад
Цитата:
Warning : preg_match() [function.preg-match]: Unknown modifier 'c' in /home/cmysms/public_html/shr.php on line 89

Йдемо на
Цитата:
shr.php

Цитата:
Fatal error: Call to undefined function datbase() in /home/cmysms/public_html/shr.php on line 10

Дописуй сайт, я йду далі копати...
Догори
dimi4-Labs
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: вівторок, 30 жовтня, 2007 20:17    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

ооо чувак...
Твій сайт хекнувся....
(скуль ін'єкція)
Догори
Baltazor
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: вівторок, 30 жовтня, 2007 22:59    Тема повідомлення: Вибач Baltazor! Відповісти цитуючи

Так, це я dimi4-labs, але як бачите чомусь нік не той..
Прошу бути уважнішим з сайтами, та акуантами бо як бачиш вони хакнуті.Приділяй більше уваги безпеці.
---------------------
Від мене: Smile
Прошу вибачення за взлом у Дмитра(Адміна), та самого юзера - Бальтазара....
П.С. Хостингу не завдано ніякої шкоди, як зокрема і форуму.
Догори
Baltazor
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: середа, 31 жовтня, 2007 16:26    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Дуже гарно!
А можна детальніше про те як ти його хакнув?
Бо я шось не розумію в чому проблема?
Чисте чудо!
Догори
dimi4-Labs
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 02 листопада, 2007 15:37    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Можна, але чи буде для тебе корисно?
П.С. Мускул ін'єкція, і отримана адмінка...
П.П.С. те що ти змінив пароль добавивши 88 нічого не дасть
Догори
Baltazor
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 02 листопада, 2007 21:31    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Та я вже вдуплився, іду виправляти.
Догори
dimi4-Labs
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 02 листопада, 2007 22:32    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Цитата:
Вибачте , сайт зараз на ремонті, через взлом хакерів. Sad
Зайдіть будьласка пізніше

Кумедно... Laughing
Еее...эээ...
це я хакер? Laughing Cool
Догори
Baltazor
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 02 листопада, 2007 22:59    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Раз взламав сайт значить хакер Smile
Хоча це й не складний метод, я сам винен що не подумав про безпеку, просто не сподівався що кмусь буде цікаво ламати мій маленький сайтик.
Після тебе його ламали ще два рази якісь джоніки
І причому останній взлом це просто жах вони написали "русcкие вперeд", повбивав би . Twisted Evil
Догори
Baltazor
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: субота, 03 листопада, 2007 00:47    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Походу все виправив, пробуйте ламати, але йкщо я ніфіга не виправив а лише так думаю і вам вдасться взламати будьласка не витирайте там нічог з бази, я вже задовбався все відновлювати Smile
Догори
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Головна -> Проекти користувачів Ваш часовий пояс: GMT + 3 Години
Перейти до сторінки 1, 2  далі
Сторінка 1 з 2

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Ви не можете закачувати файли у цьому форумі
Ви не можете зкачувати файли у цьому форумі