FORUM.TOPUA.NET
Форум TopUA.NET

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   УчасникиУчасники   ГрупиГрупи   РеєстрацiяРеєстрацiя   ПрофільПрофіль   Увiйти до приватних повiдомленьУвiйти до приватних повiдомлень   ВхідВхід     

TopUA.NET
як вам Joomla ???
Перейти до сторінки 1, 2  далі

Нова тема   Відповісти    Головна -> Двигунці
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Rozbi
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 30 липня, 2007 09:08    Тема повідомлення: як вам Joomla ??? Відповісти цитуючи

Question
при створенні сайта виникла потреба... (вже це писав) але...
зараз поставив ВордПресс і чомусь він мені не подобається,
ось Joomla попалась, система хороша, тільки не знаю чи вантажить вона сервер...

може хтось користується вже такою системою, дайте силку на ваш сайт...

зараз тестую Jooml-у на локальному сервері... враження хороші...

/далі планується (по завершенні дизайнерської роботи над темою)закачувати на сервер топюа джумлу та пару плагінів...

Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
azure
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 30 липня, 2007 09:45    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Якщо встановити "погані" компоненти (наприклад: деякі компоненти для генерації "людських" посилань) і матимаш від 1000 відвідувачів на день, то навантаження можливе.
Про це (навантаження Джумли на сервер) не так важко найти в інтернеті.
Сам нічого сказати не можу, від адміністрації зауважень не мав.

Сайт: http://zagadki.org.ua один із тих, що на Джумлі.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
Lord Pro.teus
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 30 липня, 2007 11:27    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

...при 1000 відвідувачів у день твій сайт раніше хакернуть... користуючись безліччю дір у безпеці тієї ж Джумли... Very Happy
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Rozbi
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 30 липня, 2007 14:34    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

та ні, 1000 відвідувачів мені не треба...
і з компонентів я вибрав би той що якось обмежує відвідування...
тобто 100 унікальних і баста - 404! треба якось подумати над написанням...

azure
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 30 липня, 2007 15:06    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Lord Pro.teus написав:
...при 1000 відвідувачів у день твій сайт раніше хакернуть... користуючись безліччю дір у безпеці тієї ж Джумли... Very Happy

якщо сайт буде комусь потрібний, щоб його зламувати Smile

якщо потрібний надійний, став TYPO3, а не Джумлу, я подивився на неї, для мене "важка", зараз немає часу на її вивчення, але позиціонується вона саме як надійна
Догори
Lord Pro.teus
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 30 липня, 2007 15:21    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Для такого обмеження найнадійніше використовувати БД та Яваскрипт водночас, базуючись на AJAX Rolling Eyes
Догори
Rozbi
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 30 липня, 2007 16:56    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

TYPO3 - щось не дуже...
джумла краще... просто треба трішки розібратись... погано що адмін -частину не можу українізувати...
але з темою поки проблем нема...
так, Джумла рулить... ну дуже вже прикольна система,
питання!
Джумла являється безкоштовною? тобто при встановленні на топюа - проблем не буде?

azure
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 30 липня, 2007 17:08    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Rozbi написав:

Джумла являється безкоштовною? тобто при встановленні на топюа - проблем не буде?

Так, вона є безкоштовною.
Удостовіритися в цьому можна зайовоши до Фантастіко в СПанелі, якщо у вас вже є тут хостинг Smile - там ряд безкоштовних СКС (з англійською мовою), або на сайті Джумли joom.ru
Догори
azure
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 30 липня, 2007 17:09    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Lord Pro.teus написав:
Для такого обмеження найнадійніше використовувати БД та Яваскрипт водночас, базуючись на AJAX Rolling Eyes

або взагалі зробити на html Very Happy
Догори
Lord Pro.teus
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 30 липня, 2007 20:36    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ні... неприкольно... Аяксова конструкція динамічніша й ефектніша Very Happy
Догори
Milka
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: середа, 01 серпня, 2007 11:06    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Rozbi написав:
погано що адмін -частину не можу українізувати...

українізувати можливо, але це дуже нудотно. Воно вам треба? Але якщо російською зовсім не розумієшь, або це питання принципу, в такому разі необхідно вручну міняти файли із папки administrator. Роботи на добу максімум. Мінімум-пара годин. Smile
Догори
Rozbi
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 03 серпня, 2007 11:44    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

дуже мало часу, тому адмінка на анг. - гуд. (вже майже все зрозуміло)
зараз вже в третій раз змінюю дизайн... ну хочу щоб було вже ідеально...

ще треба фото - галерея
гостьова
форум (в майбутьньому)

Rozbi
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 10 серпня, 2007 16:19    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

запрошую протестити мій сайт (на джумлі) всіх веб мастерів
заходити - http://razom2.org.ua/joo/index.php

так як я ще не зовсім оволодів джумлою, тому міг допустити десь пару помилок, перш ніж сайт буде зареєстрований та опублікований в деяких каталогах хочу почути від своїх (тобто вас) - про помилки чи недоліки у самому скрипті дджумли, і по можливості шляхи покращення...

зверніть увагу, сайт находиться на ремонті

і не можу зрозуміти як так зробити, щоб в режимі перегляду пдф - була нормальна кодіровка...

azure
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 10 серпня, 2007 16:47    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

1. Шаблон мені сподобався Wink
2. Що стосується ПДФ, може його доцільно просто вимкнути, навіщо він Вам?
3. Також краще б вимкнути дату створення, дату оновлення та ім'я автора теми.
4. На сторінці "Перемоги 2007" для новин із таким розміром шрифту та розмірами зображення краще вивід в одній колонці.
5. Меню Адміністратора краще вимкнути.
6. Якщо зайти у якийсь із розділів меню, лічильник відразу зверху. Може щось опублікувати зліва не таке "бридке" (не утому серсі, що жахливо виглядає, просто користувачуві він не цікавий), щоб здвинути його униз.
7. Деякі назви меню на українській, а більшість на англійській. Краще щось одне Smile, як на мене.
8. Гостьва взагалі англійська Smile.
Догори
Rozbi
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 10 серпня, 2007 22:50    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

azure написав:
1. Шаблон мені сподобався Wink
2. Що стосується ПДФ, може його доцільно просто вимкнути, навіщо він Вам?
3. Також краще б вимкнути дату створення, дату оновлення та ім'я автора теми.
4. На сторінці "Перемоги 2007" для новин із таким розміром шрифту та розмірами зображення краще вивід в одній колонці.
5. Меню Адміністратора краще вимкнути.
6. Якщо зайти у якийсь із розділів меню, лічильник відразу зверху. Може щось опублікувати зліва не таке "бридке" (не утому серсі, що жахливо виглядає, просто користувачуві він не цікавий), щоб здвинути його униз.
7. Деякі назви меню на українській, а більшість на англійській. Краще щось одне Smile, як на мене.
8. Гостьва взагалі англійська Smile.

1. - мені теж
2-3 - вимкну
4 - краще заміню розміри зображення
5 - це буде вимкнуто
6 - а яким Ви браузером користуєтесь?
7-8 - так на ремонті ми ще, планується все перевести на Укр.Мову

і ще дуже дякую що завітали на моє будівництво, чекайте, пізніше ще раз запрошу...
Smile

яке меню (пункт) відповідає за приховування напису "оновленно"?

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Головна -> Двигунці Ваш часовий пояс: GMT + 3 Години
Перейти до сторінки 1, 2  далі
Сторінка 1 з 2

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Ви не можете закачувати файли у цьому форумі
Ви не можете зкачувати файли у цьому форумі