FORUM.TOPUA.NET
Форум TopUA.NET

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   УчасникиУчасники   ГрупиГрупи   РеєстрацiяРеєстрацiя   ПрофільПрофіль   Увiйти до приватних повiдомленьУвiйти до приватних повiдомлень   ВхідВхід     

TopUA.NET
Чи можна підключити модуль CURL?

Нова тема   Відповісти    Головна -> Підтримка користувачів
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
les2
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: четвер, 08 березня, 2007 03:15    Тема повідомлення: Чи можна підключити модуль CURL? Відповісти цитуючи

Чи підключений у вас на сервері модуль CURL? Якщо ні, то чи можна його підключити?

Сподіваюся, ви знаєте, що це таке. Бо я ні, але як треба можу покопати в Інтернеті. Мені власне треба лише один PHP-код розмістити на сторінках, а він без цього модуля не працює. Власне, на тому й засновую свою здогадку (що не підключений цей модуль), що пробував цей код виконати, а він не виконується. Инші подібні (але вони гірші) коди виконуються, а той, що потребує CURL - ні.

Дмитро
TopUA: Адміністратор

ПовідомленняНаписане: четвер, 08 березня, 2007 06:45    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Вітаю,

Модуль curl встановлено!

Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
les2
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 09 березня, 2007 04:27    Тема повідомлення: Ой, так просто - дякую. Відповісти цитуючи

Ой, так просто - дякую!

Я то тут чекав на цілу купу питань і проблем, а виявляється... Слава богу. Амінь. Very Happy

jenyabak

ПовідомленняНаписане: неділя, 28 жовтня, 2007 05:14    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Дмитро написав:
Вітаю,

Модуль curl встановлено!

Что то незаметно! Может я чёто не так настроил?
у меня скрипт выдаёт "Fatal error: Call to undefined function curl_init() in /home/... on line 32"
насколько я понимаю, причина именно в том что не подключён модуль cURL, потому что дома всё работает Sad
Догори
SimpleUser
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: четвер, 21 лютого, 2008 12:39    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

jenyabak написав:
Дмитро написав:
Вітаю,

Модуль curl встановлено!

Что то незаметно! Может я чёто не так настроил?
у меня скрипт выдаёт "Fatal error: Call to undefined function curl_init() in /home/... on line 32"
насколько я понимаю, причина именно в том что не подключён модуль cURL, потому что дома всё работает Sad

И у меня такая же проблема Sad Администратор помоги.

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Головна -> Підтримка користувачів Ваш часовий пояс: GMT + 3 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Ви не можете закачувати файли у цьому форумі
Ви не можете зкачувати файли у цьому форумі