Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
azure
Користувач хостингу

|
Написане: середа, 05 грудня, 2007 18:18 Тема повідомлення: Каталог дитячих сайтів |
 |
|
Оцініть дизайн сайту-каталогу.
назва: For-Baby.org.ua - катало дитячих сайтів
url: http://for-baby.org.ua/
Запрошую відповідні сайти до каталогу, реєстрація проста та безкоштовна.  |
|
Догори |
|
 |
azure
Користувач хостингу

|
Написане: середа, 05 грудня, 2007 18:24 Тема повідомлення: |
 |
|
Забув сказати, помітете помилки (особливо граматичні), напишіть у приват чи хоч сюди  |
|
Догори |
|
 |
Lord Pro.teus
Користувач хостингу
|
Написане: четвер, 14 лютого, 2008 18:54 Тема повідомлення: |
 |
|
Позитивно!  |
|
Догори |
|
 |
azure
Користувач хостингу

|
Написане: четвер, 14 лютого, 2008 21:40 Тема повідомлення: |
 |
|
Спасибі 
|
 |
Політолог
Користувач хостингу
|
Написане: п'ятниця, 15 лютого, 2008 23:04 Тема повідомлення: |
 |
|
Дизаєн -
класифікація ресурсів -
ідея 3 за 5 системою
переспективи розвитку сумнівні. |
|
Догори |
|
 |
azure
Користувач хостингу

|
Написане: субота, 16 лютого, 2008 20:22 Тема повідомлення: |
 |
|
А чим дизайн не сподобався? Він наче авторський і створений за тематикою ресурсу, а головне повинен (і є) бути простим і зрозумілим.
А що про класифікацію можете сказати: що краще доробити і як? Мені вона теж трохи не подобається, але як її змінити на краще - ідей немає.
P.S. Перспективи покаже час 
|
 |
Політолог
Користувач хостингу
|
Написане: субота, 16 лютого, 2008 21:40 Тема повідомлення: |
 |
|
1)Дизаєн дуже похмурий (схожий на графіті намальований зіпсовоною фарбою).
2)Класифікація, наприклад, - це Web-ресурси - адже цим терміном можна охарактеризувати будь-який сайт.
3)Переспектива сумніна,оскільки, спектор каталогу занадто вузький (може це мене ). |
|
Догори |
|
 |
azure
Користувач хостингу

|
Написане: неділя, 17 лютого, 2008 14:31 Тема повідомлення: |
 |
|
Що до дизайну - "на вкус и цвет - товарища нет" : на інших форумах він сподобався, чесно кажучи, подобається і мені . Тому поки він таким і залишається.
Щодо "Web-ресурси" - то є всі ресурси що відносяться до дитячих, але не мають відповідної категорії. Вона є обширною, але зменшується тематикою каталогу. Так і має бути.
Що до "перспективи": саме тому, що каталог вузько-спеціалізований у нього може бути успіх. Загально тематичні каталоги то є ЯК, Дмоз, Закладка, Лемкі..., а інші - ніщо, як для трафіку з них, так само і для показників сайту. Тому у цього сайту "перспектива" в вузькій тематиці (моя думка, а час покаже).
|
 |
Політолог
Користувач хостингу
|
Написане: Вчора о 19:54 Тема повідомлення: Відповідь. |
 |
|
azure написав: |
Що до дизайну - "на вкус и цвет - товарища нет" : на інших форумах він сподобався, чесно кажучи, подобається і мені . Тому поки він таким і залишається.
|
Справді смак справва особиста та,досить, суб'єктивна - але можна зробити дизаєн більш яскравим .
Щодо "Web-ресурси" - то є всі ресурси що відносяться до дитячих, але не мають відповідної категорії. Вона є обширною, але зменшується тематикою каталогу. Так і має бути. |
Це виправдання - небажання зробити нормальну класифікацію сайтів у каталозі.
Що до "перспективи": саме тому, що каталог вузько-спеціалізований у нього може бути успіх. Загально тематичні каталоги то є ЯК, Дмоз, Закладка, Лемкі..., а інші - ніщо, як для трафіку з них, так само і для показників сайту. Тому у цього сайту "перспектива" в вузькій тематиці (моя думка, а час покаже). |
Я мав на увазі відокремлення дитячої тематики від підліткової (окремо від підліткової дитяча тематика є неповноціною).
|
|
Догори |
|
 |
|