FORUM.TOPUA.NET
Форум TopUA.NET

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   УчасникиУчасники   ГрупиГрупи   РеєстрацiяРеєстрацiя   ПрофільПрофіль   Увiйти до приватних повiдомленьУвiйти до приватних повiдомлень   ВхідВхід     

TopUA.NET
Хутір
Перейти до сторінки 1, 2  далі

Нова тема   Відповісти    Головна -> Підтримка користувачів
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
vov41k
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 28 грудня, 2007 01:12    Тема повідомлення: Хутір Відповісти цитуючи

Всі сайти з незареєстованими форумами заблокували а цей ні hutir.info
Чи >comanche_ просто на хостингу знає пару людей? Very Happy
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Дмитро
TopUA: Адміністратор

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 28 грудня, 2007 08:53    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Просто до того серверу ще не дойшли. Smile
Попередження і блокування здійснюється повністю автоматично.

Власноруч 10 000+ акаунтів перевірити просто неможливо...

MAG
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 28 грудня, 2007 20:43    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

vov41k, це типу.. якщо мені погано но і іншим має бути погано?!
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: субота, 29 грудня, 2007 00:43    Тема повідомлення: Re: Хутір Відповісти цитуючи

vov41k написав:
Всі сайти з незареєстованими форумами заблокували а цей ні hutir.info
Чи >comanche_ просто на хостингу знає пару людей? Very Happy

мда... понарозводилось тут стукачів "крис" всяких... Rolling Eyes
Догори
Kyrya
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: субота, 29 грудня, 2007 01:14    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Як одразу усі побігли захищати власника Хутору. Чому ніхто не думає про те, що не захищати треба, а осудити. vov41k має рацію. Бо мало того, що людина користується безкоштовним хостом і все що від неї вимагають це не розміщення нелегального контенту (що і відбулося). Так цими діями він ще й ставить під загрозу існування серверу і інших акаунтів на ньому. Бо ж чітко казали: якщо власники скрипта дізнається, що скрипт використовується без ліцензії, то він може поскаржитися і сервер закриють (як наслідок - безліч акаунтів на ньому будуть непрацездатними).

Людина поставила слушне запитання, а ви на неї одразу з образами полізли.

zero_x
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: неділя, 30 грудня, 2007 11:20    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Kyrya написав:
Як одразу усі побігли захищати власника Хутору. Чому ніхто не думає про те, що не захищати треба, а осудити. vov41k має рацію. Бо мало того, що людина користується безкоштовним хостом і все що від неї вимагають це не розміщення нелегального контенту (що і відбулося). Так цими діями він ще й ставить під загрозу існування серверу і інших акаунтів на ньому. Бо ж чітко казали: якщо власники скрипта дізнається, що скрипт використовується без ліцензії, то він може поскаржитися і сервер закриють (як наслідок - безліч акаунтів на ньому будуть непрацездатними).

я згоден з тобою, але з іншого боку якщо він його використовує вже доволі давно значить він його купив. ІПБ=320грн. Так шо проблеми на бачу. Але от стукачів я НЕ люблю. Якщо собі погано треба щоб іншому було теж погано... Exclamation
Догори
hip
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 31 грудня, 2007 16:52    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

zero_x написав:
я згоден з тобою, але з іншого боку якщо він його використовує вже доволі давно значить він його купив. ІПБ=320грн. Так шо проблеми на бачу. Але от стукачів я НЕ люблю. Якщо собі погано треба щоб іншому було теж погано... Exclamation

А я навіть не знав що користувавшись довго скриптом він автоматично купується Very Happy . Те що він його давно використовує нічого не означає. в Ліцензійних IPB крім ліцензії на руках ще стоїть копірайт в футері.

Порадити власникам можу тільки одне, мігрувати на SMF або витратити ті нещасні 320 грн. та придбати двигун.

Стукачів сам не люблю але що правильно то правильно. Ми ж маємо вибір між open source та платними платформами, тому нам же вибір.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника Yahoo! Messenger
hip
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 31 грудня, 2007 16:57    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Доречі, нелегальне використання скрипту і поширюється на скрипти де нема копірайту (навіть якщо безкоштовний скрипт), тому треба ще бути вдячним що адмін закриває очі на безліч сайтів без копірайту автора.

Невже тяжко залишити лінк, ми ж навіть маємо право поставити йому rel="nofollow" Mad ?
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника Yahoo! Messenger
Kyrya
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: понеділок, 31 грудня, 2007 18:26    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

hip написав:
А я навіть не знав що користувавшись довго скриптом він автоматично купується Very Happy

Very Happy +1

vov41k
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: середа, 09 січня, 2008 20:38    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Kyrya написав:

З тобою згоден Wink

zero_x написав:

Якщо він використовує давно Nulled двигун то йому ліцензію за це не дають...в ліцензії зазначенно, що коли ви придбали форум то ліцензія обов'язково повинна бути нище копірайтів!!!!! Вона відразу там стоїть тому не треба мені говорити всяке.
Всі хто мав IPB Nulled сайти полетіли,а це стоїть...
І де ж ця справедливіть...
Просто comanche (адмін цього сайту) на цьому хостингу має свої зв'язки Wink
Ну і де ж справедливіть?
Догори
Дмитро

ПовідомленняНаписане: четвер, 10 січня, 2008 09:58    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Цитата:
Просто comanche (адмін цього сайту) на цьому хостингу має свої зв'язки

Прошу не робити подібних заяв. Вище я вже написав все що я маю сказати з цього приводу.

Дякую.

Vovanell@
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: четвер, 10 січня, 2008 11:24    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Коли у мене сайт взломав команч, я ж написав Дмитру, як адміну хостингу, він мені відповів, що з такими питаннями до нього не підходити. Так як це так? Ти ж адмін, Дмитро! Навіщо ти тоді тут взагалі потрібен, якщо тут можуть взломати любий сайт, а ті нічим не зможеш допомогти? А про хутір я взагалі мовчу. Там усе нулене і він уже стоїть там бог знає скільки часу. vov4ik має 100% рацію, так як це не справедливо. Всі сайти банять, а той стоїть. Тоді не баньте нікого, яка різниця, нулений чи ні? Всеодно адміну хостінга за це нічогісінько не буде.
Догори
Дмитро

ПовідомленняНаписане: четвер, 10 січня, 2008 11:28    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я зрозумів, в цій темі всі дуже охочі щось огидне написати; мої слова всерйоз, схоже, не сприймають.

Вибачте, але з цим треба до лікаря.

comanche
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: четвер, 10 січня, 2008 14:34    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я не розумію, чому налетіли на Дмитра. Він адміністратор хостингу!
А не ваших сайтів шановні.
Він стежить за порядком і відповідного листа про наш форум я отримав.
Після виялення багу, у нас є 10 днів на те щоб його прибрати. Так, що шановні дайте нам наш час.
Very Happy
А до дмитра я не маю ніяких зауважень він сумлінно виконує свою роботу. А якщо вам важко звернутись до мене особисто, а розголошувати на весь форум. Ну то будь ласка.
Тільки за наслідки відповідайте будь ласка самі.
Дякую за увагу

vov41k
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: четвер, 10 січня, 2008 22:29    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

comanche написав:
Я не розумію, чому налетіли на Дмитра. Він адміністратор хостингу!
А не ваших сайтів шановні.
Він стежить за порядком і відповідного листа про наш форум я отримав.
Після виялення багу, у нас є 10 днів на те щоб його прибрати. Так, що шановні дайте нам наш час.
Very Happy
А до дмитра я не маю ніяких зауважень він сумлінно виконує свою роботу. А якщо вам важко звернутись до мене особисто, а розголошувати на весь форум. Ну то будь ласка.
Тільки за наслідки відповідайте будь ласка самі.
Дякую за увагу

А чому це у вас 10 так як у всіх 24 години????
Ліцензія - це вже баг? Shocked
Дмитро написав:
Я зрозумів, в цій темі всі дуже охочі щось огидне написати; мої слова всерйоз, схоже, не сприймають.

Вибачте, але з цим треба до лікаря.

До тебе ми ставимося з повагою Wink
Просто чомусь правила не для всіх однакові Wink
Догори
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Головна -> Підтримка користувачів Ваш часовий пояс: GMT + 3 Години
Перейти до сторінки 1, 2  далі
Сторінка 1 з 2

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Ви не можете закачувати файли у цьому форумі
Ви не можете зкачувати файли у цьому форумі