FORUM.TOPUA.NET
Форум TopUA.NET

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   УчасникиУчасники   ГрупиГрупи   РеєстрацiяРеєстрацiя   ПрофільПрофіль   Увiйти до приватних повiдомленьУвiйти до приватних повiдомлень   ВхідВхід     

TopUA.NET
EnigmaClub
Перейти до сторінки 1, 2, 3  далі

Нова тема   Відповісти    Головна -> Проекти користувачів
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Lord Pro.teus
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: Вчора о 21:03    Тема повідомлення: EnigmaClub Відповісти цитуючи

Сайт задумано як український фан-клуб Enigma. Поки що на стадії зародження, але... Похибки треба виправляти якомога раніше.

www.enigmaclub.org.ua
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Політолог
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: Вчора о 21:38    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

А чому саме про Enigma?
Догори
Lord Pro.teus
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: Вчора о 21:40    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Бо саме Enigma предмет мого поклоніння; Enigma унікальна, неповторна, незвичайна й вирізняється з будь-якої іншої сучасної музики; потроху почав накопичуватись матеріал... список можна продовжувати)
Догори
lutskbike
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: Сьогоднi о 01:15    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

дизайн пріснуватий, додайте трохи барв. і обов'язково зробіть шапку сайту!!
Lord Pro.teus
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: Сьогоднi о 02:15    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Обов'язково подумаю, що в ньому слід переробити... але загалом мені подобається - дизайн не відволікає від читання та сприйняття інформації... стосовно шапки - не бачу сенсу у тому, щоб якесь зображення зверху сайту важило як 2-3 сторінки самого сайту й анулювало відчуття "легкості"...
P.S.: west-trials.org.ua:
Цитата:
Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/cwesttri/public_html/wp-content/themes/freshblue-idea-10/index.php on line 38
Догори
Kyrya
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: Сьогоднi о 08:31    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Нічого оцінювати. 1 пост. Дизайн суто текстовий. Вірніше, базовий для LD. Який був сенс писати про порожній сайт? Я особисто бачу тільки рекламу LiteDiary. Дивно, що WP тут не згадувався. Бо в усіх інших постах: "WP не працював, поставив LD"

З того, що я б порадив зробити (суто як користувач): поставити фото у шапку (великого навантаження воно не зробить, бо зараз майже в усіх 128КБіт/с+), і зробив яскравішими кольори сайту (чи просто більш насиченими). Загалом, повністю погоджуюся з lutskbike

Lord Pro.teus
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: Сьогоднi о 15:33    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

З того, щоб я порадив (суто як адміністратор) - дослідити сайт до того, як писати... Двигунець "вікіфіковано" й сайт містить понад 10 сторінок з інформацією, текстами, відео. 1 пост - це суто головна сторінка. Усе інше - за лінками між сторінками.
Я й не знав, що дві доби займався порожнім сайтом...
Догори
Kyrya
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: Сьогоднi о 16:48    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Гаразд. Згодний. Отой лінк на сторінку не побачив. І не факт, що я один. Юзав усе меню. Сторінки, на яких описи треба винести в меню. По-друге, посилання нічим не вирізняються за звичайний текст (звісно відмінність є, але настільки мала, що її видно тільки при високому контрасті монітору). Треба посилання якось виділити. Чи більш насиченим кольором, чи підкреслити. Ще незручність викликає той факт (бачу, що це особливість двигунця), що неможливо повернутися на попередню сторінку. Доводиться проходити весь шлях знову. Все викладене, ІМХО.
Lord Pro.teus
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: Сьогоднi о 17:00    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Так, нажаль питання навігації в історії браузеру ще проблематичне. Постараюсь зайнятись вирішенням цієї проблеми.
Стосовно винесення в меню - здається, буде деякий безлад... Навіть враховуючи 6 існуючих альбомів (+6 лінків) пунктів меню стане 7 -> Складність у орієнтуванні... Мабуть, у боковому меню зроблю навігацію за альбомами, а інше - лінками, як зараз Smile Стосовно виділення посилань - який рекомендуєте колір?.. Цей мені подобається просто через те, що не відволікає від сприйняття - теоретично, після доробки кожне друге слово буде лінком Sad
Догори
Lord Pro.teus
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: Сьогоднi о 17:15    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Поки що виніс лінки на альбоми до сайдбару... До речі, не ідеальне рішення, але при вимкненні JS сайт працює зі звичною, не Ajax-, навігацією... Поки що не перевіряв, які недоліки має таке рішення... Має працювати як звичайна Вікі
Догори
Політолог
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: Сьогоднi о 18:29    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Lord Pro.teus написав:
Бо саме Enigma предмет мого поклоніння; Enigma унікальна, неповторна, незвичайна й вирізняється з будь-якої іншої сучасної музики; потроху почав накопичуватись матеріал... список можна продовжувати)

На мою думку Enigma - не настільк "неповторна", як ви вважаєте.
Догори
Lord Pro.teus
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: Сьогоднi о 18:42    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Безліч фанатів в усьому світі з вами не погодяться... Окрім того, ознайомившись з матеріалами у Вікі або (адаптованими) на сайті можна помітити, що проект відзначили - ні для кого він не пройшов непоміченим.
Ну і, звісно, цікаво, чому саме у вас така думка?..
Догори
Політолог
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: Сьогоднi о 19:11    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

З творчістю Enigma я ознайомлений гарно - але, як на мене, - це досить посередній гурт (хоча і непаганий).
А думка у мене така,оскільки, мені більше до вподоби музика інших стилів і я більше люблю українську музику ніж іноземну,оскільки,на мій погляд, у світі більше немає іншої такої бездоганої,досконалої,неперевершоної мови - як українська.
Догори
Lord Pro.teus
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: Сьогоднi о 19:30    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Якщо ви сприйммаєте Enigma у першу чергу як іноземну музику - ви ознайомлені, можливо, й добре, але поверхньо. Пізніше напишу статтю стосовно філософії Enigma... вона мусить сприйматися окремо від будь-яких національних, мовних чи інших переконань.
Догори
Політолог
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: Сьогоднi о 19:48    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Lord Pro.teus написав:
Якщо ви сприйммаєте Enigma у першу чергу як іноземну музику - ви ознайомлені, можливо, й добре, але поверхньо. Пізніше напишу статтю стосовно філософії Enigma... вона мусить сприйматися окремо від будь-яких національних, мовних чи інших переконань.

Я сприймаю Enigma в першу чергу не, як іноземну музику, а, як не досить традиційний гурт.

P.S. Я не сприймаю музику,виключно. в національно-мовному контексті але українська мені подобається більше, хоча подобається мені і англомовна,франкомовна та іспаномовна мозика,а українська завжди подобатеметься більше,оскільки, людям завжди подобається більше своя культура ніж інші культури, але прицьму люди (розумні) цікавляться і іншими культурами та сприймають їх позитивні елементи. В умовах глобалізованого суспільства ці дві тенденції перетворилися на домінуючи.
Догори
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Головна -> Проекти користувачів Ваш часовий пояс: GMT + 3 Години
Перейти до сторінки 1, 2, 3  далі
Сторінка 1 з 3

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Ви не можете закачувати файли у цьому форумі
Ви не можете зкачувати файли у цьому форумі