FORUM.TOPUA.NET
Форум TopUA.NET

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   УчасникиУчасники   ГрупиГрупи   РеєстрацiяРеєстрацiя   ПрофільПрофіль   Увiйти до приватних повiдомленьУвiйти до приватних повiдомлень   ВхідВхід     

TopUA.NET
CarsWorld::Новини світу авто

Нова тема   Відповісти    Головна -> Проекти користувачів
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Lord Pro.teus
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: четвер, 14 лютого, 2008 21:50    Тема повідомлення: CarsWorld::Новини світу авто Відповісти цитуючи

www.carsworld.org.ua
Мій старий й обожнюваний автомобільний блог... З недавніх пір - на LiteDiary (WP тупо зависав)... Поки що відчуваю лише, що треба б переробити дизайн... але ідей - 0... буду радий допомозіSmile
Серед особливостей - навігація між сторінками повідомлень за допомогою Ctrl + стрілки вліво й вправо (попередня - наступна) та вгору й вниз (перша - остання)...
Зацініте Rolling Eyes
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
lutskbike
Користувач хостингу

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 15 лютого, 2008 10:53    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

дизайн, як на мене, пріснуватий. немає чітко вираженої шапки, яка б показувала куди потрапив відвідувач.
а так зрештою гарно!

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Головна -> Проекти користувачів Ваш часовий пояс: GMT + 3 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Ви не можете закачувати файли у цьому форумі
Ви не можете зкачувати файли у цьому форумі